Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V tomhle svižném thrilleru plném akce spojí bývalý nájemný zabiják síly se svojí sestrou a problémovým teenagerem, aby se pomstil svému nevlastnímu bratrovi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tupá střílečka a mlátička  s motivem pomsty obšlehlému z jiných tupých stříleček a mlátiček. Nicméně tvůrcům budiž přičteno ke cti, že přesně to chtěli natočit a povedlo se jim to. Film má švih, sympatického hlavního hrdinu, neodmyslitelnou krásku, groteskního padoucha a samozřejmě mraky akce, na které to celé stojí. Za mě je nej scéna ze servisu, kde to ústřední klaďák, krosí šroubovákem, flexou či heverem. Poctivé béčko se vším, co k tomu patří. 70% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nijak originální, ale zábavná cesta k pomstě s hromadou mrtvol zaujme především ortodoxní žánrové fanoušky. Max je nezničitelný, Lucero mocichtivý bez slitování a Leo fakan na zabití, kterému nestačila ani lekce, při níž téměř přišel o život. Závěrečný souboj z říše fantazie je předvídatelný přesně tak, jak v podobných filmech bývá, anžto odkrouhnout padoucha na první dobrou by nepřineslo patřičnou katarzi. Vykydlení poskoků je výživné (ruce, nože, šroubováky, hřebíkovačka, pistole, samopaly, katany...) a nekompromisní. Silné 3* nakonec zaokrouhlím nahoru, byť postavy mi k srdci nepřirostly a znovu už to asi nedám... ()

Reklama

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

...ale so silným ťahom na plnú pálku. Síce ďalšia John Wickovina, ale sakramensky šťavnatá a nedáva si veľmi veľmi servítky najmä, čo sa týka krvi a prašťania kostí. Ale dráma tiež nezaostávala. Jedna musí dole, lebo predsa sa neviem preniesť cez absurdnosť nejakého bizardného zabíjania ako napr. dverami od auta ležiacimi vedľa podstatne efektívnejšieho kutáča a niektoré bitky boli možno zbytočne dlhé. Ale inak spokojnosť veľká. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nesourodá směsice brutální bitkařské akce a ještě brutálněji retardované zápletky. Myšlenkové pochody některých scénáristů jsou mi mnohdy naprostou záhadou. Proč tvůrci nemohli film pojmout jen jako béčkový řežebný akčňák o zradě a pomstě? Temný a syrový, vizuálně pohledný, s několika zajímavými (takřka comicsovými) postavami a s pěknými (i když absurdními) bojovými scénami, ve kterých se mrtvolami opravdu nešetřilo? Proč do něho museli zakomponovávat ultraidiotskou dějovou rovinu o Leovi, která mi celý film otrávila až znechutila? Opravdu se takovéhle středoproudové zápletky v gangsterských thrillerech (nejen) divákům líbí, opravdu si je žádají, opravdu filmy činí přitažlivějšími? Jsem snad mimozemšťan? Nebo je snad představitel onoho vylízaného mentála nějaký chlapecký idol španělských dívek, kvůli kterému má filmu stoupnout sledovanost? No, vlastně jsem po tom ani nepátral, je mi to putna. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Nejsem si teda jistý, jak tohle může někdo přirovnávat k Wickovi. Akce je celkem obstojná, ale všechno kolem je celkem bída. Béčkoví herci, tvůrci taky nejsou zrovna nejostřejší tužky v penálu, vizuál průměrný, příběh strašně hloupý a co mi nejvíce vadí je povrchnost a nezajímavost hlavních postav. První hodinu jsem čekal na výraznější vtáhnutí do děje, to se ale bohužel nekonalo a zbytek jsem protrpěl. Španělsko by mělo zůstat u toho, co jim jde... ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama