Reklama

Reklama

Ztracená kulka

Trailer

VOD (1)

Geniálního mechanika s kriminální minulostí obviní z vraždy. Aby dokázal svoji nevinu, musí vystopovat zmizelé auto a získat důkaz: jednu jedinou kulku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

verbal 

všechny recenze uživatele

Žabožroutská lobotomie a lá Rychle, ty debile s mimořádně nesympatickou, prkennou čuňou v hlavní roli a bitkami jako z filmů s Budem Spencerem, proti níž jsou ovšem i Naftovi parťáci naprostým scénáristickým a akčním sqostem. Dobré možná akorát tak jako pohon mitochondrií těch nejjednodušších organismů a jako kulisa ke kompulzivnímu ožužlávání palců v léčebně neurovegetativních poruch. Prý je už i dvojka, kterou si ale s chutí nechám ujít, protože dvě ztracené kulky, to už zavání totální impotencí. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

když už Francouzi podobně jako my prakticky zapomněli točit komedie,ještě pořád jim zbývají tyhle béčkové akční jednohubky,ale i tady to vypadá,že je to slabší a slabší.Od Lost Bullet sem nečekal nic víc než trošku hůř vypadající Taxi a i to sem zhruba dostal.Ačkoliv je fakt,že podle traileru bych čekal víc akce a hlavně víc automobilových honiček a ty sou tady všehovšudy asi dvě a obě dvě nejsou nic extra.Snažit se pozastavovat nad nelogičnostmi (a že jich je) nemá moc smysl.Každopádně je roztomilé vidět,že jsou Francouzi evidentně pyšní,že stvořili něco jako Renault 21...50% ()

Reklama

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Malé francouzské netflixí Rychle a zběsile. V podstatě velký argument do MZ speciálu a chtěl bych vidět recku od imfa, protože mi to ve své syrovosti hoooodně sedlo. Hlavně i všechny vedlejší postavy neuvěřitelně charismatičtí sympaťáci. A to že jsou všechny auta v podstatě starý a hnusný bylo osvěžující. Nic geniálního to není, ale slupnul jsem to jako malinu. Jednoduchý plot a mrzí mne, že to není pilot seriálu. 8/10 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Další francouzská akční kriminálka se zkorumpovanými policajty, tentokráte s výraznou vůní benzínu. Rvačky, přestřelky a samozřejmě řádně přepálené autohoničky, které sice mohly být kapánek nabušenější, ale co už. Nejlepší sekvence je asi útěk z policejní stanice, kde hlavní hrdina ukazuje, že kromě klíče a heveru ovládá i pěsti a kopy. Herecky bez problému. Dostal jsem přesně to, co jsem chtěl a čekal. 75% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Vynikající francouzský akční thriller, jež Netflix koupil a co se týče dramaturgie by si z něj měl vzít příklad u většiny svých produkovaných filmů. 90 minut prakticky bez hluchého místa uteče jako voda, tvůrci si s akčními momenty věděli rady a hlavní herec Alban Lenoir předvedl slušné chvaty i tělo na tělo, až jsem toho skoro u tohoto typu filmu nečekal. Jedinou záhadou je, proč má zde Ztracená kulka tak podtaktované hodnocení. Zasloužila by minimálně 7/10 a mnohem více diváků (přiznám se, že i mně film v době premiéry proplul pod radarem streamovacích algoritmů). ()

Galerie (2)

Zajímavosti (9)

  • Herec Ramzy Bedia bol jednoznačnou režisérovou prvou voľbou pre obsadenie roly Charasa. (MikaelSVK)
  • Když ve 22. minutě Areski (Nicolas Duvauchelle) zastřelí přes zadní okno Charase (Ramzy Bedia), okno zůstane v dalším záběru nepoškozené. Díra po kulce se objeví v okně až v 56. minutě, když Lino (Alban Lenoir) prohlíží auto poté, co ho vytáhl z úkrytu. (Fischa77)
  • V čase 01:06:00, když policisté staví zátaras, je tmavě modrý Renault Laguna jinak postavený na silnici, než když Lino (Alban Lenoir) zátaras proráží. I druhý Ford má jiné postavení. (Fischa77)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno