Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Někdy vás život náhodně dostane do situace, kterou nečekáte, ale musíte se s ní vyrovnat jako chlap! Nataša a Dominik se neplánovaně stanou rodiči. Nataša, úspěšná designérka hraček pro děti, dokáže rodinu lépe finančně zabezpečit, a tak se dohodnou, že hlavní část péče o novorozence převezme jako otec na mateřské dovolené Dominik. Ten přistupuje k úkolu s poněkud naivní představou, že mu poskytne dostatek času napsat konečně knihu, kterou dlouho plánuje. Chyba lávky! Dominik musí vynaložit veškerou vynalézavost, aby během prvního roku vůbec zvládnul péči o malého Čeňka, z níž se chvílemi stává boj o přežití. Díky soužití s malým človíčkem však také objeví, kolik podob může mít láska… (Cinemart)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (269)

honajz 

všechny recenze uživatele

Mno, kamera je slušná a na Rambu v sexy šatečkách se dobře kouká, ale to je asi tak všechno. Zblízka už je to horší, neb Tereza má neustále stejný výraz obličeje, ať jí někdo sdělí něco velké, nebo malého, pozitivního, nebo negativního, prostě jen tak "čumí". Největší její hereckou scénou je, kdy při rozhovoru s kolegou v kavárně se dívá v mobilu na video ze svého bytu, co ten její ještě ne manža provádí, a pak se začne smát. To vypadalo tak děsivě nedůvěryhodně! Mádl oproti Tereze vládne dvěma výrazy - udiveným a zamyšleným - které patřičně podle potřeby střídá, aby to jako bylo vtipné. Jinak minimálně třetina filmu je o ničem - kdo zažil porod s manželkou, může si zopakovat plus minus průběh, kdo zažil děcko doma, může si plus minus zopakovat skákání na balonu a uspávání dlouho do noci a samozřejmě celkovou nevyspalost a únavu. Poněkud mne překvapilo, při scénách s přebalováním mimina, že Mádlova postava nechodila s ještě ne manželkou na předporodní kurzy? Tam učí i to, jak děcko koupat. A že by chlap neuměl zapnout pračku (ale dovedl udělat kolotoč s hračkami), to mi přišlo naprosto neuvěřitelné. Ty chlapovy promluvy, co pak vyšly knižně, mi také moc vtipné nepřišly. A pokud vskutku vtipné jsou, pak hádejte, proč nikdy nikdo nezfilmoval Hymana Kaplana a proč to na divadle vedli muzikálovým směrem. Jinak klasická klišé romkomů a ta scéna s koněm a hudbou z Indiana Jonese naprosto neústrojně vložená, nevtipná a blbě natočená a střižená. Ale jo, u cílové skupiny maminek to nejspíše úspěch v kinech mělo. Btw, docela by mě zajímalo, kolik centimetrů měří Mádl, a kolik Ramba. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Svěží, obstojně vtipné i dynamické, bez trapasů a zbytečné vaty. Co se týká prcka, kolem něj fungují humory a emoce dost dobře. Co se týká romance, je na ní vidět, že je to ta smyšlenější část příběhu (a dík za přiznávající kličku těsně před koncem), v níž to sem tam skřípne. I tak se ale servíruje až nečekaně ucházející blbina, poplatná své blogerské předloze. Haluza do budoucna zaslouží trochu pozornosti - snad se nepodělá. 7/10 ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Jsem zcela nemoderní fotr čtyř kluků na dva pokusy. A ne, špatně, souměrně to neberte, je to 1+3. Ano, slovy tři. Tedy trojčata.  A pokud byste teď čekali nějaký dlouhý příběh o strastech rodiny s tolika dětmi, tak se jej bohužel nedočkáte. Nedočkáte se tedy ani řečí o tradiční rodině nebo rozdělených rolích, nedočkáte se ani srdceryvného nebo vtipného popisování neustálého shonu kolem dětí, nedočkáte se popisu probdělých nocí ani ničeho podobného. Jsme totiž rodinou zcela nemoderní. Záměrně  píšu rodinou, poněvadž přesně tak fungujeme dnes už nějakých 20 let.  Být tzv. fotrem jsem si v pohodě a s chutí "nacvičil" už u dítěte s pořadovým číslem 1, ano noční vstávání, krmení, přebalování, utěšování, venčení atd. Tedy všechny  ty strašlivé záležitosti, které děsí dnešní generaci a vášnivě o ní diskutují, píšou blogy a předávají si zkušenosti  na sociálních sítích nebo při těch vzácných příležitostech, kdy se  maminky nebo tatínci sejdou i v parku na dětském hřišti, vybil se jim mobil a opravdu spolu i mluví!  A když pak přišli ZÁROVEŇ děti s pořadovým číslem dvě, tři a čtyři, byly tyhle mnou nabyté zkušenosti moc fajn, nechcete-li tedy zaměstnat nějakou tu chůvu nebo nežijete s rodiči.  A ne, nebylo to šílený a hrozný, jen občas únavný, ale to je tak všechno.  Ono u nás vždycky platilo takový asi i divný pravidlo, který vyplývá z asi ještě divnějšího vztahu. Nejdřív ten vztah, je to jednoduchý,  já mám rád svou ženu a ona mě. A víte co to třeba znamená? Poslouchat toho druhýho a vnímat to, jak mu je. "Já jsem unavená" totiž obvykle opravdu znamená, že je unavená.  Ale to byl jen jeden příklad, to opravdu nestačí, ale pro pochopení..no to je na vás. Ono hlavně musí platit to "mít rád", a to se naučit nedá. A to pravidlo? No, to z toho vyplývá, my tak nějak děláme věci spolu, nic není tabu, tedy já uklízím (i když se mi kolikrát nechce a flákám to, jak ten "každej chlap") a žena mi pomůže třeba s pokládkou chodníku  (i když ji nenechám tahat ty těžký dlaždice, ale jsem rád, že tam se mnou je) A takhle je to i s děckama... Tak  a napsal jsem asi spíš malej deníček nemoderního fotra než okomentoval film.  Tak tedy, no trochu šablonovitá  ptákovinka na nedělní odpoledne na Nově s  chlapem za  blba neschopným zapnout pračku a dítě mu  třeba načurá na brejle...ahahah.  Ramba k zulíbání a do celkovýho lazení téhle romantické blbinky si sedla jako ta pověstná rozkošná prdelka na hrnec. Mádl děs, z něj romantickýho hrdinu prostě nejde udělat. Jirko, fakt se na tyhle role vyser  a najdi se  v tý režii,  Vymáčknu maximálně dvě tuby krémíku.. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Asi 2 měsíce zpět jsem si u nového Top gunu říkal, jaké je to zdařilé PR Toma Cruise a že je to hodně nadhodnocené, stejná myšlenka mě napadla i zde. Mádla, pokud do této doby nějaká z dam a dívek nemilovala, pak po tomhle filmu nutně musí - ale neříkám to vůbec ve špatném. Zatím co v Top gunu to bylo hodně násilné (perfektní herec v hlavní roli, absolutně bez chyb), tady je to docela přirozené. Srovnávat tyhle dva filmy je samozřejmě totéž, jako jít na Verdiho v kraťasech, takže zpět - tahle komedie je rozhodně svěží, vtipná a poměrně inteligentní záležitost určená téměř pro každého................moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

knížky jsem nečetl a z blogu jsem kdysi dávno zaznamenal pár úryvků,ale minimálně dle mojí ženy bylo oboje dost vtipné.Film měl tak v ruce pro začátek dobré karty a je docela smutné,že je absolutně nezvládl zahrát.Humor tu nefunguje a místo vtipných situací nám Deníček jen dokola opakuje,že mít dítě je peklo a snaží se nám ukázat muže jako někoho kdo je ve starání se o něj úplná lama.Což je situace,která není na filmovém poli nijak nová a objevná.Nepomáhá tomu ani Mádlův Dominik,který je tu docela kretén a díky tomu vám ho nebude líto,Navíc je to takový kretén,že se mu nebudete ani (škodolibě) smát a to už je co říct...40% ()

Galerie (42)

Zajímavosti (13)

  • Skutečná manželka a syn Dominika Landsmana se nejmenují Nataša a Čeněk, jejich skutečná jména dlouhodobě drží v tajnosti. Stejně tak jeho syn ve skutečnosti nemá dědečka v kouzelné zemi Sedmimoří, jak je uvedeno v knize „Lapuťák a kapitán Adorabl“. (vojtaruzek)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (griph)

Související novinky

Finále Plzeň až k jádru českého filmu

Finále Plzeň až k jádru českého filmu

10.09.2021

34. ročník filmového festivalu Finále Plzeň se letos opět uskuteční na podzim. České filmové žně začnou 24. a skončí 29. září. Do kin od léta míří řada nových snímků a Finále je nabídne pohromadě… (více)

Reklama

Reklama