Reklama

Reklama

Jistá žena se vrací z bojové akce a v New Yorku se spřátelí se jednou rodinou. Parta zločinců se rozhodne, že rodinu okrade o jejich cennosti, a ona je vše, co stojí mezi nimi a životy té rodiny. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (47)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Tento snímek se mi zcela náhodně dostal do ruky, v obsazení figuruje Aksel Hennie, tedy jsem si řekla, že to zkusím.. Mno.. Jean Reno buď vypadl rovnou ze solárka, nebo měla maskérka hodně špatné dny.. Ruby Rose s tím svým křehkým tělíčkem není věrohodná.. Aksel Hennie ovšem skvělý, výrazně to popotáhl a já na tu hru nakonec přece jen přistoupila, takže za něj a pro něj dnes večer hodnotím.. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Jean Reno je zárukou toho, že do 5 minút od úvodnej zvučky uvidíme streľbu. Tu jej bolo nadmieru veľa. Ruby Rose by to mohla skúsiť radšej s dlhými vlasmi. Pustili nám tu aj Wagnerovu hudbu tak pozor, aby nejaký libtardský otrok neobžaloval tvorcov z podpory nacizmu. Ale vcelku dobrý filmík, na moje pomery akčnejší, ale dejovo pútavý. A keďže sa strhla lavína odpadov, neváham dať aj tri hviezdy. ()

Reklama

Hartigan 

všechny recenze uživatele

The Doorman je sice blbost a za pár šupů narychlo pořízené béčko jako vystřihnuté z příručky, jak by se to nemá dělat. Na rozdíl od většiny rychlokvašek a zářezů z posledních let spáchaných od skoro sedmdesátníků z devadesátkové éry, kteří by pro nás konzumenty udělali nejlépe, kdyby se konečně stáhli z obzoru, přezuli se do papučí, a zbytek času pohoupávali na klíně svá vnoučata, je "Doorman" zábavné a místy i hravě krvavé jdoucí ve šlépějích série Saw: Hra o přežití. Navíc velké plus za výběr Ruby Rose, která je ve své úloze nejen uvěřitelná, obzvlášť ve chvíli, kdy sundá podpatky a tasí jakoukoliv zbraň, jenž se zrovna vyskytne poblíž, ale též velmi hezká - i když je v soukromí orientována na ženské pohlaví a beztak i zádumčivá feministka, to spolu kráčí ruku v ruce. Ale kdo by to dneska nějak extra řešil... Stejně většina souzní s myšlenkou, že se jedná pouze o dočasný problém, poněvadž ji v minulosti mužské pokolení vícekrát zklamalo a nenaplnilo její představy o soužití podle jejích představ. Proto je lepší v takových případech nevěšet hlavu a mít stále naději.😄 ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Diet Hard. Zatímco pan McClane perspiroval, krvácel, trpěl a následně zamířil do prodejny obuvi, tady hrdinka, co obléknutím livreje zdvojnásobí svou váhu, potře teror až se směšnou lehkostí a bez ztrát v šatníku. Odškrtávejte si žánrová klišé, pogratulujte si za tip, v jakém znamení je vrátná a politujte Aksela Hennieho, že kvůli tomuto musel zase do posilovny. Jean Reno se snaží býti Hansem Gruberem, ale výsledkem je nechápavý Pan Vajíčko.. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Pochopitelně, že ve filmu vidím spoustu nedostatků a nesmyslů. Třeba že padesátikilová hubená holka si pohazuje s udělanejma svaloušema. Nebo různé nedotaženosti a nelogičnosti v ději a v jednání postav. Prostě scénárista si svou práci ulehčoval a zjednodušoval jak to jenom šlo. Ale tyhle filmy přece nemaj bejt složitý a logický, že jo, u nich se v první řadě počítají jejich relaxační účinky. A já si nemůžu pomoct, ale ta klučičí buchta mi byla strašně sympatická, její roli jsem jí věřil minimálně na 90% a u filmu jsem se bezvadně odlehčeně bavil. Navíc sympatický nebo aspoň zajímavý a výrazný  jsou i všechny ostatní postavy, dokonce včetně těch dvou dětských. A na konci jsem se přistihnul, že se úplně těším na takovej ten klišoidní polopatickej epilog, ve kterým se teta Ali nastěhuje ke svýmu švárovi a dělá s ním mámu dětem svojí mrtvý ségry... Hergot asi už stárnu. A nebo holt i dřevorubci mají své dny. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Počas súboja Ali (Ruby Rose) s dvoma Japoncami jedného z nich hodí do zelektrizovanej vody. Hodí ho tam v polohe "ležiaci anjel" avšak keď je o chvíľu nato záber ako elektrizuje, tak vo vode stojí. (johnsnow)
  • V čase 1:12:30 vidíme chybnou morseovku. Kluk u skautů bobříka za znakování určitě nedostal. (chamonix)

Reklama

Reklama