Reklama

Reklama

Death of Me

  • USA The Death of Me (pracovní název)
Trailer 1

Obsahy(1)

Pár na dovolené na odlehlém ostrově, Christine (Maggie Q) a Neil (Luke Hemsworth), přišli na ostrov dokumentovat místní kulturu. Ráno se probouzí v zaneřáděném bytě bez vzpomínek na to, co se stalo. V panice se snaží chytit trajekt, aby se mohli dostat domů. Cesta k trajektu je ale podivná, stejně jako náhrdelník Christine, který nikdy předtím neviděla. Z ostrova se nedostanou a cestou zpátky do vesnice si uvědomí, že Neil minulou noc nahrával na svůj digitální fotoaparát. Když si přehrají video z minulé noci, zjistí, že se podíleli na místním rituálu, zahrnujícím podivný drink v baru, po kterém následuje násilný incident mezi Neilem a Christine. Ten končí zabitím Christine jejím partnerem Neilem a pohřbením jejího těla. (Bospor)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (55)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Maggie Q to v hereckej kariére nikdy nedosiahla do závalných výšin, ale v každom prípade je už dlhé roky pozvánkou pre mužov navštíviť Havaj podobne ako Nicole Scherzinger. A nič viac sme tu nedostali, nakoľko táto psychodelická záležitosť je všetko len nie horor. A keď samozvaný hororový expert dáva 5 hviezd, to je takmer záruka braku. ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Maggie Q je sympatická, genius loci ze začátku docela tuhý a Bousman dokáže přitvrdit, jakkoli z toho malej rozpočet páchne jako zdechlina. Dvakrát škoda, že scénář od prvních minut jen projíždí snad všema předvídatelnejma zastávkama, kterýma jste ve filmech o turistech v zahraničí už jeli milionkrát. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Bousman a horor. To spojení vůbec nefunguje. Tohle byla neskutečná slátanina toho nejhrubšího zrna. Psychor dal filmu pět hvězd, a nazval to filmem pro znalého diváka. a ještě dodal, že je to kombinace žánru a autorského filmu.Já ovšem spíš myslím, že jim při natáčení devětašedesátkrát spadla kamera na zem, a tak z toho udělali film. :) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Zatímco Čína střílí do nebe jodid stříbrný, aby poručila větru, dešti, Thajci na to jdou jinak. Stačí pár naivních turistů a magie zaručí, že sezóna nebude narušena. De facto perpetuum mobile.. Bousman předvede pár nasty momentů a v reji halucinací požaduje po divákovi, aby se nacítil do bludné atmosféry, ale bohužel, není se čeho chytit. Možná střev přivázaných jako záchranné lano k molu? Netušil jsem, že Chris a Liam mají bratra. Měli by se přimluvit za jeho častější obsazování, protože vedle něj vypadají jako vynikající herci.. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nepodařená variace na Rituál (1973), který je zde také mimo jiné zmíněn. Filmu by slušel radikální sestřih. Po většinu času se nic neděje, což by mi nevadilo, kdyby si snímek držel tajemno, nejistotu a napětí. Jenže to zmatené pobíhání postav a prázdné řeči začnou po určité době ubíjet. Bousman jakoby váhal, zda se má dát cestou drsného hororu, nebo menšinového artu. Jakmile se ale režisér nerozhodne a zůstane na půl cesty, vznikne vždy nepovedené dílo. Přesto dávám mizerné 3* za Maggie Q, nádherné přírodní scenérie a posledních deset minut. A byť dojde i na střeva ven, nijak mě tenhle snímek nenadchnul. Oplácaný Luke Hemsworth byl tak nesympatický, že mně byl jeho osud zcela ukradený. Nejlepší tak zůstává příroda.... ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v provincii Krabi v Thajsku. (SONY_)

Reklama

Reklama