Reklama

Reklama

Hunted

Trailer 1

Obsahy(1)

Eve (Lucie Debay) měla ten horší den. Výstavba budovy, kterou spravuje, bude opožděna a její partner ji začal rozčilovat přehnanou potřebou kontroly. Žena si chtěla na chvíli oddychnout.. Napít se, poslechnout si hudbu a zapomenout na otravný svět. Jakoby naschvál se na ni v baru přilepí, agresivní „účetní“ s uvolněnou kravatou a příliš mnoha vypitými drinky. Nakonec se však objevil záhadný, bystrý a uvolněný chlap s okouzlujícím úsměvem. O několik minut později mezi nimi něco zajiskřilo. Eve se však brzy dozví, že její rytíř v lesklé zbroji je ve skutečnosti zvrhlý psychopat, který má vážné problémy s emoční kontrolou. Když náhodou skončí v lese, začne lov. Ten se však bude lišit od všech jiných honů. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (57)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Zajímavý kousek. Začne jako víceméně standardní thriller o dvou únoscích a následných lesních lovcích žen, postupně je víc a víc prodchnutý duchem metafyzického matriarchálního pohanství a mysticismu, aby se v závěrečné čtvrthodince zvrhnul v takřka halucinační fantasmagorii, která si s většinovým divákem nemilosrdně vytře zadek. K mému nadprůměrnému dojmu z filmu přispěla jeho nevyzpytatelná originalita a zároveň i záživnost, zajímaví herci (démonický psychopat Worthalter a prudce charmantní blondska Debay), i několik zapamatováníhodných scén (benzínka, zmrtvýchvstání matky, atd.). ()

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Francie/Belgie opět ve formě.. kdybych měl vybrat fakt jenom jeden film z roku 2020, kterej by mě utvrdil v tom, že má cenu bejt hororovej fanoušek/fanoušek survivalů, byl by to právě Hunted, protože to co obsahoval film Hunted by nikdy nemělo zklamat ani náročnějšího fanouška navíc tady to nebylo jen o lidech, což je plusovej bod :) ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ženská má špatný den tak si jde do hospody vypit mojita . Tam narazí na chlápka co ji chce sbalit což ona nechce jelikož je zadaná naneštěstí ji zachrání druhý chlápek co je tam s retardovaným bratrem tak ho tam chce sbalit akorát, že zjistí, že oni jsou psychouši co vraždí ženské. 60 minut je to klasické revenge kdy ti dva chlápci (později jeden) honí v lese tu ženskou za to 2 hvězdičky nicméně závěrečných 20 minut je takový úlet (čti pičovina) , že si to jednu hvězdu zaslouží posuďte sami ona si udělá palici s těmi ostny a nahání ho objeví se mlha naráz se tam z ničeho nic objeví hráči paintballu ona na ně běhá s palicí oni normálka v pohodě on se po nich ohání nožem oni normálka tak vběhne do jakéhosi města tam narazí na policajta co hlídá barák on jí stříkne pepřák do očí a ona uteče mezitím ten chlápek zlomí tomu policajtovi nos . On uteče do baráku co prodává realiťák a ona po něm jde pak jde on po ní a mezitím ten policajt pošle po něm svého psa dál už se rozepisovat nebudu jelikož je to tak debilní, že se to prostě musí vidět. 60 procent ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nejdřív to vypadalo na klasický rape and revenge, ale k rape vůbec nedošlo a zvrhlo se to v také klasickou lesní hru na honěnou a to tak že dobrou. Sychrává atmosféra sice nebyla nijak výjimečná, ale tady stačila. Co se nějakého gore týče, tak toho si tu divák moc neužije, ale čiší z toho taková ta zdravá brutalita, která nějaké ty létající končetiny hravě nahradí. Herecky výborné. Záporák je katalogový padouch a jeho představitel si to zjevně užívá a hlavní hrdinka dokáže sem tam vyčarovat božsky šílený výraz hodný keltské divoženky. Seděly mi i úlety jako byla bába s šípem, paintball a vlastně i samotný závěr. Jediné, co mě trošku vadilo, byl řetězec náhod, díky kterému záporák se svým nohsledem uprchlou holku vždycky našli. To prostě bilo do očí. Ale to je jen kosmetika. Frantíci umí. 75% ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Naháněčky v lese není zrovna to, na co bych se potřebovala dívat stopáž celovečerního filmu. Tenhle kousek ale hraje se svým nápadem docela zručně a ten důvod, že zdejší lovec je tady naprosto šílený psychopat, přispívá k autentičnosti celého scénáře. Docela jsem se i podivovala nad explicitní surovostí vražd. Občas se vám nad Hunted může stát, že budete dělat posměšné úšklebky, protože je občas některými scénámi prostě divný. Například boj na konci mezi obětí a lovcem už mi připadal tak nějak přehnaně vtipný, což asi nebyl úplně účel. Každopádně dává to smysl, nejsou tam scénaristické kiksy, kde byste si nad chováním hlavní postavy klepali na čelo. Je to spíš na tři a půl hvězdy, ale tentokrát přilepším. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama