Reklama

Reklama

VOD (1)

Záhadný agent (Jean-Claude Van Damme) se musí po 25 letech vrátit do činné služby, když musí zachránit svého syna před falešným obviněním z pašování drog a obchodu se zbraněmi. (p.a.douch)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

Figu 

všechny recenze uživatele

Žán zkouší jít solidně ve stopách novodobých akčních komedií a musím uznat, že tenhle biják se mu fakt povedl. Jasný, je to šílenost, doprovázená spoustou stupidit a hovadin. Nicméně takhle to přesně tvůrci chtěli vyslat do světa a už jen za to, na tenhle flák koukám pozitivně. A samozřejmě palec nahoru za právě samotnýho Van Damma, kterej se s tím popasoval na jedničku, přizpůsobil se a zahrál velký divadlo. Je to blbost, ale fakt mě tam spousty gagů a vtipnejch scének nasadilo na ksicht úsměv! Silný tři hvězdy. 65% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Netflix vsadil na veškeré atributy francouzské bláznivé komedie a opět to vyšlo. Francouzi si to samozřejmě natočili sami a tak ukázali, že to ještě stále umí.  Největším překvapením je přítomnost Jeana-Clauda Van Damma v jedné z hlavních rolí, který jakoby omládl a s vervou sobě vlastní se patřičně vyřádil. Použit je segalovský námět, takže tu máme dalšího bývalého agenta tajné služby, kterému unesli potomka, v tomto případě syna. Následující dění tak očekávaně vezme za své. Komediálních scén, s místy takřka až grotesek, je přehršel, takže pro někoho, očekávající spíše obyčejnou ryze akční etudu, tohle bude zklamáním. Akce je tu však taktéž více než dost, připomínající hlavně Van Dammovi filmové počátky. Snímek je na francouzskou komedii typicky ve zběsilém tempu, takže mnohdy humorná stránka vyjde vniveč. Van Dammovi převleky však chtě nechtě pobaví. Jeden gag střídá druhý a o tom to ve své podstatě celé je. Největším šrámem je však produkce Netflixu a jím opět vynucená rasová propaganda míchání ras. Richard Brumére s Van Dammovou tváří má syna mulatku? Vážně to tu zase musí být? Typická netflixovská politicky budovatelská představa o lidstvu příštích generací a to rozhodně snímek opět shazuje. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Sorry Žáne, ale už jsi snad přišel na to, že Netshitflix nebyl tou úplně nejlepší volbou. Musím ocenit, že pan JCVD se tu jako jedinej opravdu snaží a dává najevo, že mu na výsledku záleželo, ale soustavný podkopávání jeho snahy neschopnými ostatními aktéry potažmo celým štábem mu to dost kazí. Takže aspoň za něj a za to, že je pořád relativně cool a ve formě dám aspoň ty nejslabší možný dvě hvězdice. Takže bohužel další letošní zklamání a praktická ukázka toho kde se videožánr v současné době nachází.25% ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Poslední Žoldák, či poslední dívatelný akčňák s Van Dammem ? Osobně si myslím, že tohle bude zřejmě tečka, za jeho bohatou kariérou, na které jsem vyrůstal, ale budu rád, pokud se mýlím a uvidím ho ještě v některým dobrým filmu. Natočil ještě Frenchy (2021), kde si zahrála téměř celá Žánovo rodina, ale moc od toho neočekávám. Každopádně, tahle Netflixovská zábava, se celkem povedla, několikrát jsem se upřímně zasmál, dost odkazů na JCVD filmy, souboje dobré, nenudilo, obsazení už klasické mullti kulti alá Francie, naštěstí mi zde nikdo vyloženě nevadil. Top scény  - jízda v autoškole a bitka na záchodě. Čtvrtá hvězda ze srdce Van Dammovi. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Vrásky objíždějí bouli na ornici čela jako by to byl remízek, uměle vypadající vlasy ustupují k týlu a pod nimi obličej připomínající strhaného klauna během procesu odlíčení. Pokud zrovna dublérovi nepůjčuje kšiltovku, hází tady Jean-Claude cizokrajnými moudry. Mám pro něj taky jedno, bulharské (možná ho zná, párkrát už tam byl): „Důstojnost, na rozdíl od panenství, jde ztratit opakovaně..“ Charhonova uvřískaná taškařice vykazuje známky idiocie a to vlastně i já, když jsem si myslel, že by mě to mohlo bavit. Vždyť pojem francouzská akční komedie je v posledních letech spíše odrazujícího charakteru.. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • Jedna zo záporných postáv je veľmi silne inšpirovaný postavou Tonyho Montanu z filmu Scarface (1983). Vo filme sa objavujú aj krátke zábery z tejto snímky. (BOURQUE)

Reklama

Reklama