Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři hrdinové - kněz, který se po 25 letech odvrátil od křesťanské víry, satanista prodávající doom metalové desky a moderátor ve středních letech, jenž uvádí úspěšnou show o věštění budoucnosti - se spojí a společně bojují proti Ďáblu. Cesta samozřejmě není krátká ani jednoduchá. (Schobul)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (68)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Zas až taková pecka to bohužel neni. Smích se dostavuje velmi zřídka, většinu stopáže film působí jen trochu úsměvně, závěrečná část humor dokonce úplně postrádá. Chtělo to mnohem víc tlačit na pilu, protože v tomto podání zůstal nápad trestuhodně nevyužit. Tak nějak mi to prostě nesedlo, tenhle typ komedií mi není příliš blízký. Horror movie of the year ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Pře zhlédnutím jsem čekal horor a dostal krimi-parodii, která mi nabídla z mnou očekávaného žánru snad 2-3 momenty. Avšak bavil jsem se, narážky na satanisty a církev byly podařené. Co mě však zklamalo, že humoru postupně ubývalo a na plátně zbyla jenom brutalita a násilí bez špetky ozvláštnění či smyslu. Tudíž ve výsledku to vidím pouze na průměr. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem opravdu výbornou satanistickou hororovou záležitost, ale ono tomu tak bohužel neni a je to myslim docela škoda, podle mě tomu znatelně chybí nějaký opravdu správný satanistický scény, i pořádná hudba a nějakých černohumorných pasáží jsem si taky moc nevšim, lépe řečeno jsem se prakticky nezasmál, ovšem kupodivu i tak je to skvělý, jelikož příběh je velice zajímavě a netradičně odvyprávěnej a pojatej a to hledání a čekání na samotnýho vládce pekel je ve filmu tak dobře navozený, že se to nakonec přenese i na diváka a o to víc je konec trochu zklamání, i když je velice dobře vymyšlenej ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Angel Barriartua je kňaz, ktorému sa po 25 rokoch podarilo rozlúštiť tajný odkaz ukrytý v písme "Apokalypsy Sv. Jána". Správa znie jasne a stručne. Koniec sveta príde na Vianoce, narodením Antikrista! Angel sa rozhodne, že sa samotnému diablovi postaví tvárou v tvár, aby ho raz a navždy zničil. Toto je moja štvrtá "skúsenosť" s režisérom Alexom de la Iglesiasom. Tento chlapík má skutočne svojský humor, ktorý mi naozaj imponuje. Fakt som sa miestami z chuti zasmial ( "Minulá časť bola o tom, ako jednu ženskú znásilnili mimozemšťania. Vyzerala ako skutočná kurva. Stavím sa, že ich provokovala" :D ). Napriek tomu, že ma film pobavil, nedostal som od neho to, čo som očakával. Fanúšik hororu bude trošku sklamaný. Okrem témy s ktorou sa režisér "pohráva", sa v "El dia de la bestia" nepostretnete takmer so žiadnymi prvkami tohto žánru. Tento film v prvom rade komédiou, a tak to treba aj brať - 60%. ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama