Reklama

Reklama

Smrtelná kořist

  • USA Deadly Prey
Trailer

Brutální skupina žoldnéřů unese lidi, které chce použít jako živé terče při výcviku svých jednotek. Ovšem únosem Michaela Dantona udělali velkou chybu, role se obrací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

Hapretor odpad!

všechny recenze uživatele

Co toto kurva mělo být?! Parodie na Ramba? Nebo někdo úplně ulít na heroinu? Film nemá cenu řešit, spíš bych řešil jednotlivé členy štábu a lidi, co se na vzniknutí filmu podíleli. Nepřeju jim nic špatného, jen jim vzkazuji, že jsou to pro mě zfetovaná hovada, která neumí natočit ani film vtipný, ani vážný. Kdo tohle sakra povolí? To už neexistuje cenzura? Aby se k divákovi nedostala kdejaká sračka. Kvůli podobným počinům by tedy měla být ta nejpřísnější. Film je dobrý jen pro upřímné zanadávání si. A mimochodem: hlavní představitel vypadal sice postavou dobře, ale jak běhal jen v trenkách a bos a se svým blonďatým dlouhým přelivem, působil dojmem totálního krypla. Opravdovej "Rambo" by mu nakopal prdel ve vteřině. ()

misstake 

všechny recenze uživatele

Borec v minišortkách likviduje hordy armád, nevím, jestli tohle patří mezi MUSTSEE zážitky, ale takovouhle blbost jsem už dávno neviděl, něco jako Deathstalker akčního filmu. Stačí si vygooglit / vy-youtubeovat scénu se zabitím nepřítele jeho vlastní useklou rukou a ušetřite hodinu a půl svého života... ()

Reklama

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

No hej, toto bola jedna z tých vtákovín ktoré som ako malý točil dookola. Dnes už ma to moc nebavilo ani ako guilty pleasure. Žoldnieri používajú na svoj výcvik živé terče a totálne to poserú keď unesú istú vlasatú máničku z ktorej sa vykľuje meganadupaný supervojak/supermodel a všetkých zabije. Takže hároš pobehuje len v spodkoch lesom a od chrbta po jednom zlikviduje pol armády. Potom ide domov, ozbrojí sa, nastraží po celom lese pasce a vymáruje aj zbytok. Ten film sa fakt neserie, miestami to to bolo tak zbrklé až sa zdá že nejaké scény chýbali a stupidita by sa dala nožom krájať. Občas to má aj nejaké béčkové grády ako prepichnutie tenkým konárikom, surové zastrelenie záporáckej divožienky so slovami FUCK YOU na perách a samozrejme ono umlátenie hajzla jeho vlastnou odseknutou rukou. Ale záverečný zvrat prekvapí, to človek nečaká. ()

choze 

všechny recenze uživatele

"NECHAL NĚJAKÉ STOPY?" - "JEN MRTVOLY." Tenhleten na obou stranách oceánu nostalgicky vzpomínaný videokult vyvařený z RAMBA a akčně-hvězdných ambic Priorova bráchy Teda mě ve své době nějak minul a já byl po 4 zhlédnutých priorovkách a nadšených komentech na IMDb ("NEJLEPŠÍ NEJHORŠÍ FILM VŠECH DOB!") na jeho opus magnum více než zvědav. Jaké ale bylo mé zklamání, když jsem ho zřel a seznal, že jde jen o další řadovou priorovinu, nad kterou může povykovat jen ten, kdo od Priora nic jiného neviděl. A ona kultovní scéna, v níž hrdina usekne mačetou padouchovi ruku a mlátí ho s ní? V TURKISH STAR WARS hrdinové rozsekají bezpočet padouchů holýma rukama a dokonce jednomu utrhnou ruku a propíchnou ho s ní! Fandové Mikea Dantona, jukněte na www.myspace.com/mikedanton ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Nostalgický akčňák a nic víc. Při dnešním pohledu se jedná o jeden ohromný kýč, ale ve své době nás bavil. Námět o lovu člověka byl ještě později mnohokrát využit. Zde banda žoldáků používá člověka jako součást výcviku a ani nepřekvapí, že si jednoho krásného dne vyberou špatně. A tady je zajímavá zvláštnost. Velmi často se doužívají scény, situace a dialogy z proslulého 'Ramba'. Těžko říci jestli se jedná o vykradačku či inspiraci. Každopádně je to celé velmi těžko uchopitelné. A když těsně za člověkem bouchne střela z tanku a on si spokojeně běží dál, ponurý úsměv diváka dává najevo, že se tu tvůrci s nějakou tou logikou nijak nezabívali. Ano, je to nesmyslný film, ale s ohledem na konec 80. let se dá trochu přimhouřit oko. Osmdesátková akční zábava pro chvíle pohody a komiksové představivosti. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno