Reklama

Reklama

Vlk ze Snow Hollow

  • USA The Wolf of Snow Hollow (více)
Trailer

V tomto napínavém thrilleru musí maloměstský šerif, který se potýká s nevydařeným manželstvím, vzpurnou dcerou a průměrným oddělením, vyřešit sérii brutálních vražd, k nimž dochází za každého úplňku. Zatímco ho pátrání po vrahovi pohlcuje, snaží se sám sobě připomenout, že žádní vlkodlaci neexistují... nebo snad ano? (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zasněžené prostředí je hezké a vlkodlak má celkem potenciál, ale způsob humoru mě absolutně mě nejen míjí, ale absolutně vytáčí. Cummingsův policista aspiruje na cenu za nejotravnější postavu roku, ne-li desetiletí. Všechno dobré, co tu bylo, spolehlivě zabíjí. Mrzí to o to víc, že námět má potenciál a dobrých vlkodlačích hororů je jako šafránu. Tak snad příště. 15% ()

ScarPoul odpad!

všechny recenze uživatele

Veľmi dlho som nedal odpad. A normálne si tlieskam, že som to dokázal vydržať až do konca. Takýto druh samohoniacich filmov je zlo najväčšieho rázu. Nefunguje tu vôbec nič. Hlavná postava je iritujúca a neschopná - ale nie v tom vtipnom ha ha móde. Každé jedno riešenie problému je scenáristické zlo. Štúdia toho, ako sa to nerobí. Nefunguje tu napätie. Charaktery tu nie sú žiadne. Mystifikácia okolo vlkolaka nulová, vzťahy nerealistické až hrôza (Slovenský Panelák je oproti tomu v rámci vzťahov Shakespeare) a finále je ako posledný kopanec po bitke. Veľmi zbytočný film. Videl som amatérske počiny na lepšej úrovni. Hanba, že toto je posledný film Roberta Fostera. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Jimi to poňal svojsky. Do hororvého thrileru zasadil dosť na hranu posunutú postavu zástupcu šerifa, ktorý robí viac do prieku ako nie. Nie žeby to nebolo vtipné, ale čo je toto za mix žánrov? Plus ani motivácia vraha nebola nejak extra objasnená. Na môj vkus trochu guláš. Severania by z toho spravili skvelú mrzivú komédiu, amíci len toto. 2 z 5 ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Mohol to byť pre mňa možno aj film roku, keďže prítomné aspekty mi fakt režú. Len nechápem, prečo sa režisér, scenárista a hlavný herec v 1 osobe rozhodol pojať svoju postavu tak iritujúcim a divácky nevďačným spôsobom, že okrem záveru v podstate ide stále iba na nervy. Nevadilo by ani občasné „umelecké“ prelínanie obrazu a rozsekávanie scén, či dramaticky prehlušujúci hudobný motív, ale tá postavička bola fakt moc. Pritom je to pekne natočené, vlkodlak vyzerá dobre a finálne rozuzlenie & zúčtovanie ma brutálne potešilo. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Podobně ukotvené jako Dark was the Night nebo WolfCop, ovšem celé je to stejně nestabilní jako ten mentálně rozsypaný policista na lykantropí stopě. Snaha o humor vykazuje zvláštní křečovitost, ale když přistoupíte na pravidla Cummingsovy hry, dojdete ke smíření a možná na vás zapůsobí i zúčtování při Auld Lang Syne s překvapivě nízkou spotřebou stříbra. Pobavily poslední vteřiny s řečičkami studentů před školou, kdy to zavánělo další vlkodlačí proměnou.. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Poslední film Roberta Forstera (šerif), který 11. října 2019 podlehl rakovině mozku. Film je věnován jeho památce. (Stanislaus)

Reklama

Reklama