Reklama

Reklama

Spiderhead

  • USA Spiderhead (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Vězeň zavřený v supermoderní věznici začíná pátrat po tom, k čemu má vlastně sloužit droga na ovládání emocí, kterou testuje pro geniálního farmaceuta. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (210)

Marze 

všechny recenze uživatele

Slabe napsany thriller s nevyuzitym potencialem. Zachranuje to Hemsworthuv paranoidni sarm. S Tellerem tu maji hodne filmoveho casu. Je to castecne komedie, castecne thriller, castecne film s vzkazem o nasi praskove kulture. Cim dele film trva, tim vice ztraci paru. Jedinou hlubsi postavu ztvarnil Mark Paguio. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Chris Hemsworth nie je herec, ktorý by automaticky poskytoval záruku kvalitného zážitku. Ak nebudem rátať Thora, tak mi dokázal ponúknuť dobré zážitky v podobne filmov Chata v horách, Rivalové, Vyproštění a zároveň zbytočné/nevydarené filmy Hacker, Lovec: Zimní válka či Muži v černém: Globální hrozba. A teraz mi naservíroval "pecku" Spiderhead. Zápletka by nebola špatná, ale musela by brať samú seba vážne a oveľa viac tlačiť na drsnosť, a logiku. Hemsworth tu predstavuje geniálneho vedca. Nehnevajte sa, ale geniálny vedcovia nemajú muskulatúru Chrisa, pretože nemajú k*rva čas, dôvod na sebe takto makať. A všetko drama postavené na tom, že tenký plast a sklo nevydržia väčší náraz? To akože fakt? Strašne zbytočný film u ktorého vidieť, že 70% rozpočtu zožralo Thorove kladivo. Netflix v plnej paráde. Zobrať jednu hviezdu, prihodiť k nemu jedného zaujímavého herca, zbytok vyplniť nulami + nabrať scenáristov, čo majú za sebou úspešné projetky (Zombieland, Deadpool, Život) a voilà, máme tu niekoľko miliónový odpočet z daní. ()

Reklama

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Namlsaný Kosinského Top Gunem, s přihlédnutím ke Chrisi Hemsworthovi, jsem se na Spiderhead moc těšil. Trailer byl celkem lákavý a tak jsem čekal a čekal a nakonec jsem se dočkal průšvihu. Natočeno to nebylo vůbec špatně a Hemsworth taky nebyl špatný, ba ani nápad nebyl zlý, ale scénáristé a režisér to pojali jako tlachárnu, která fakt není zajímavá a co hůř, neskutečně nudí. Takže za mě jedna hvězda jen za Hemswortha, jinak bych dal odpad. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Prachy nejsou všechno a upřímně doufám, že „Neobolševické Exkrementální Televizi Formující Levicové Idiotské Xindly“ brzy dojdou, načež všichni ti nespokojení akcionáři novorudé demagogie rozvěsí majoritní vlastníky a celou správní radu po kandelábrech v Silikonovém údolí. Za touto smrtelně nudnou, unylou, rychlokvašnou a řádně přitroublou sračkou se totiž opět skrývá jen mamon jednoho slavného režiséra, jednoho slavného prkenného neumětela a jednoho skoro slavného herce, z nichž ani jeden myslím nemá v současnosti zapotřebí kurvit se pod své možnosti, ovšem zabiják filmů, kultur a výrobce virtuálních pokojíčkových debilů zjevně zamával výhradně kvůli klamání spotřebitele takovým balíkem, že ani jeden z nich nezaváhal postavit se okamžitě zmalovaný sytě rudou rtěnkou a v síťovaných punčochách ke  vchodu do nejbližší námořnické knajpy. Tudíž vídejte v účelové superdementní věznici Spiderhead, kde je to samý progresivní Dickhead, urputně se snažící přihlížejícího sto minut uspávat duchapustými pozlátkovými Vě-Fa filipikami katalogově sterilních stádových světoobčanů na téma pseudohumanity, pseudovztahů a pseudomorálky. A všechny ty duševní mrzáky i bez psychofarmak ke vší té hrůze navíc týrá kožený pozérský metrokokot tím, že jím píchá rozličné tekuté experimentální drogy, které lze z oběhu během vteřiny stáhnout pouhým protisměrným pootočením kolečka na mobilu. Drogy, po nichž se jim chce děsně smát, depkařit, žvanit ještě zrůdnější pičoviny nebo píchat klidně i, s čistou hlavou pěkně hnusný, nábytek z IKEA. A jakmile je to přestane bavit, prostě napajcují zlého metrokokota jeho vlastní medicínou a odeberou se do širého světa šířit mír, sluníčko, xeno-, homo-, a transfílii. ()

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele

Snaží se to být hrozně chytré, ale ve skutečnosti je do slaboučký scifi námět, který navíc není dotažen. Nebýt Kosinského vizuálu, tak bych nejspíš dal jen jednu hvězdu. Zajímalo by mě, kolik mu Netflix zaplatil, aby se po tolika dobrých filmech upsal takovýhle hlouposti. Dialogy občas jak z kouzelný školky. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Přestože Mark Paguio ztvárňuje postavu „Verlaine“, je po celou dobu filmu oslovován jako „Mark“ (hercovo skutečné křestní jméno). (BMW12)

Související novinky

Třetí Deadpool zůstane sprostý

Třetí Deadpool zůstane sprostý

05.06.2022

Scenáristé Rhett Reese a Paul Wernick (Deadpool, 6 Underground, Zombieland) se čerstvě vyjádřili na téma třetího Deadpoola, který poprvé vznikne pod hlavičkou studia Disney, a dvojice nyní chtěla… (více)

Hemsworth, Smollett a Teller v nové sci-fi

Hemsworth, Smollett a Teller v nové sci-fi

01.10.2020

Režisér Joseph Kosinski (Top Gun: Maverick, Nevědomí) si vyhlédl další projekt. Podle serveru Deadline filmař nyní chystá sci-fi Spiderhead pro streamovací službu Netflix. Děj filmu je přirovnáván ke… (více)

Reklama

Reklama