Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Eddie Murphy v akční sci-fi komedii o Měsíci plném hazardu.  Píše se rok 2087. Na Zemi byly zakázány všechny druhy hazardních her, a tak se novým rájem všech vášnivých hráčů stal Měsíc, kde začaly růst kasina a herny jako houby po dešti. Jeden z mála prosperujících podniků, kde je hazard zakázán, provozuje dobrodruh a pašerák Pluto Nash. Když však odmítne návrh Rexe Cartera, který chce jeho podnik koupit a proměnit v doupě hazardních her, dočká se odplaty. Podnik exploduje a v následné přestřelce se podaří uniknout jen Plutovi, zpěvačce Dině a starému robotovi Brunovi. Rozhodnou se odhalit pravdu o Carterovi a jeho zločinech, současně však musejí prchat před jeho zabijáky. Ani úkryt na odvrácené straně Měsíce jim nepomůže, a tak skončí v Carterově sídle. Pokud Pluto něco rychle nevymyslí, zemřou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

Vecko99 

všechny recenze uživatele

Opět se potvrdilo, že jakmile se ve filmu objeví někdo z klanu Baldwinů, tak je to propadák. Když se k tomu ještě přičte tragický scénář, který vypadá jako parodie Austina Powerse, tak to nezachrání ani Murphy a ani další plejáda skvělých herců v čele s Johnem Cleesem. Murphy už bohužel filmově jen paběrkuje:((( ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Neil Cuthbert | Hudba: John Powell | Produkcia: Martin Bregman, Michael Scott Bregman, Louis A. Stroller | Distribúcia: Warner Bros. | Štúdio: Castle Rock Entertainment, Village Roadshow Pictures | Rozpočet: 100 miliónov $ | Tržba: 32,086,973 $ || Takto sa robia prepadáky: zasadiť običajnú romantickú komédiu do budúcnosti. O kasový prepadák máte postarané. Darmo kvalitných hercov. ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Nehodnotil bych to vyloženě jako filmový odpad. Samotný kabátek je dosela slušivý (přeci jen 100 miliónový rozpočet je 100 miliónový rozpočet). Ale je NESKUTEČNÉ, nakolik je film s takovým obsazením i prostředím nudný. Není otřesně debilní, nebo třeba nevkusný, jenom extrémně nudný. Za celou dobu jsem se zasmál tak pětkrát... ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Eddie sa vzdialil od rodinných nevtipností (Dr. Dolittle), či rodinných fekálnych nevtipností (Nutty Professor) a to sa mu vyplatilo. Film je nabitý hviezdami, ktoré sú viac, či menej využité (až na Burta Younga a Randyho Quaida). Poteší Jay Mohr i camea Luisa Guzmán a Johna Cleesea (ktorý je krásne utlmený). Ani slizký Alec Baldwin sa tu nestratil. A Eddie je totálny king. Film je dosť krátky na to, aby mohol začať nudiť a obsahuje peknú dávku humoru. Je potrebné pochváliť efekty, ktoré boli umiernené a úmyselne sa tvorcovia nesnažili o nejaké vážne futuristické vízie, ale iba o kulisy a efekty, ktoré majú pobaviť (ako to bolo v 80's). ()

juta 

všechny recenze uživatele

Slabší kousek ve sbírce Eddieho, kde si mohli dát větší práci s efekty, které působí dost lacině. Jinak pár klišé by se tu našlo, kde jediným originálem je to, že se to neodehrává na Zemi, ale na Měsíci. Bodyguard, i ten albínský černoch, nebo co to bylo, drželi film nad vodou. Jinak by to byl průšvih. Slabší průměr. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Vo filme sa objavil aj Alec Baldwin, ktorý však v záverečných titulkoch nefiguruje. (Svadbos)

Reklama

Reklama