Reklama

Reklama

VOD (1)

Basketbalový skaut, kterému se smůla lepí na paty (Adam Sandler), objeví hráče s jedinečným talentem a taky komplikovanou minulostí. Nemá sice souhlas klubu, ale rozhodne se svoji hvězdu dostat do Států na vlastní pěst. A všemu navzdory oba nakonec dostanou poslední šanci ukázat, že koše pro ně nevisí příliš vysoko ani v NBA. (Netflix)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (271)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

V těch záverečných titulích je vlastně odpověď proč se mě film líbil. Adam Sandler má basket rád o tom nemám pochyb a podle toho je film natočen. Jistěže není nějak objevný pokud jde o hlavní postavu a jeho příběh a vlastně ani vedlejší, tedy tu co hraje Adam, ale působí to upřimně a člověk jim fandí a btw. Adam v dramatičtějších rolích se mě líbí mnohem víc než v komedií, má charisma a možná budu jedinej na csfd, ale myslím si, že hrát umí, pokud k tomu má adekvátní filmvou postavu ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Loved it. Adam Sandler dozrál  a jak na staré kolena většina herců stagnuje ( Willis a spol), tak Sandler zažívá slušný herecký rozkvět.  Mám rád tyhle motivační sportovní příběhy zero to hero, zatím mě vyloženě žádný nenasral a jelikož se objeví opravdu jen jednou za rok, tak si přítomných kvalit vážím dost. Dějově to sice není překvapivé, ale to vůbec nevadí. Film má srdce, náboj, slušné dialogy, charismatické herce, emoce, napětí, sílu, energii, motivaci, humor, skvělou hudbu i napínavé zápasy ( především s ústředním rivalem, to byl dobréj hajzl). Pár hlášek v paměti utkví a celkově velmi příjemná podívaná ( fanoušci basketbalu budou hotoví ještě o hvězdu více). 8/10. ()

Reklama

svobik 

všechny recenze uživatele

Hrozně fajn věc. Jasně, šablonovité schéma, ve kterém si divák vlastně jen odškrtává dějové zákruty, ale v rámci feel-good sportovního dramatu to vlastně nemohlo být lepší. Skvělej Sandler, řada vtipných momentů a taky Queen Latifah, která mi snad poprvé nevadila v nějakým filmu. Jeden z těch filmů, který si člověk rád opakovaně pustí. 75 % ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Fajn film, ale prečo je tak vysoko v červenom (zatiaľ) netuším. Jedine preto, že u Sandlera je dobrý film už raritou? Zároveň to pre neho bola aj srdcovka, lebo je zanieteným fanúšikom basketbalu. Ale filmy typu from zero to hero sme tu mali už veľa a neviem, v čom je tento lepší. Akurát, že v ňom hraje pár hviezd NBA. Aj to slovo hviezda je prisilné slovo. Ale vždy si na konci človek povie: už som to niekde videl. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tradiční schéma jednoho sportovního úspěchu, leč krásné zahrané i zrežírované, plné emocí a dobře plynoucí. Rozhodoval jsem se nad 4 hvězdami, ale nakonec jsem dal plný počet, jelikož poslední dobou už není moc filmů, které by mě nadchly alespoň takto. Adam Sandler je tu jako ve všech dramatických rolích výborný, Ben Foster poslední roky ztratil takovou tu auru dobrého herce a hraje jen karikatury (a to jsem ještě neviděl Žižku). Jeden z nejlepších letošních filmů Netflixu, ač laťka je stále nízko. ()

Galerie (143)

Zajímavosti (7)

  • Představitel Boa (Juancho Hernangomez) byl v době vydání filmu profesionálním španělským basketbalistou hrajícím za národní tým a za Utah Jazz. V NBA oblékal dres dalších 4 týmů (Denver Nuggets, Minnesota Timberwolves, Boston Celtics, San Antonio Spurs). (ArsenalEagle)
  • Natáčení začalo ve Filadelfii v říjnu 2020. Natáčelo se i na Croatesville Area High School v Pensylvánii. (Cever)
  • Stanley (Adam Sandler) má na sobě tričko s nápisem „Federal Donut“, což je skutečná filadelfská restaurace proslulá nejen koblihami, ale také smaženým kuřetem. Federal Donut má také pobočku uvnitř Wells Fargo Center, kde hraje tým 76ers. (LUKICKK)

Související novinky

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno