Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Blíží se Halloween a děti po celé Americe touží po maskách neustále inzerovaných v televizi. Nedají svým rodičům pokoj, dokud jim vytouženou hračku neobstarají. Masky však nejsou tak nevinnými hračkami, jak se na první pohled jeví. Ve skutečnosti jde o smrtonosná zařízení, která vymyslel Conal, šílený irský výrobce hraček, znechucený hrubou komercionalizací dávného keltského mýtu. Jeho zvráceným cílem je obnovit pravý smysl Halloweenu a vrátit jej do počáteční formy, kdy byl svátkem čarodějnic. Místo znovuzrození keltského mýtu se však záměr mění v krutý žert démonického mstitele pošlapaných tradic, kdy se "hříchy" konzumní společnosti obrátí proti nim samým. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (288)

tron 

všechny recenze uživatele

„Ako doktorovi by sa vám to malo javiť ako veľmi zaujímavé.“ Prvý (a zároveň posledný) film bez Michaela Myersa. Ak necháme bokom nepodstatný detail, že je to ako keby obraz od Picassa nemaľoval Picasso, nie je to najhorší film na svete. Halloweenská atmosféra je ponurá i bez šialenca s nožom v bielej maske a Tom Atkins (Maniac Cop, Hmla, Útek z New Yorku) v titulnej úlohe je fajn. Lenže... Halloween bez Myersa? Na mňa to nefungovalo, to je skrátka ako Predátor bez predátora. Atmosféru to nemalo zlú, ale ako samostatný horor by to bolo lepšie. Ako súčasť série... to vlastne ani nie je súčasť série, ehm. Každopádne, len 2* dávam za priemerný scenár a za to, že to ako celok proste nie je žiadny zázrak. Nie za to, že tento Halloween vlastne nie je Halloween. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Že to vůbec nebylo o Michaelu Myersovi, mi nevadilo. Odklon od Halloween univerza mi přišel sympatický, námět si tykal s tím, co se točilo v 50. a 60.letech, tedy byl patřičně uhozený, ale tím milým, zajímavým způsobem, ale ta jeho filmová realizace je naprosto, naprosto příšerná. Takhle to dopadá, když točí někdo sice s vizí, ale s nulovým filmařským talentem. Zde se spojily nulová produkční hodnota, absence napětí, scény, které nechtěně parodují samy sebe a celé to je nefukčně sestříhané. Utrpěných 97 minut, kde potěšilo aspoň závěrečných pár sekund. ()

Reklama

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

(0%) No to snad ne. Nechci tu působit jako ovce, nemyslel jsem si, že kvůli špatnému hodnocení dám odpad, ale nic jiného si to prostě tahle ultra sračka nezasloužila. Nehledě na to, že to má s Halloweenskou sérií společný jen název a hudbu. Takže když si odmyslíme smutnou skutečnost, že tu nemáme Myerse a ani žádnou spojitost okolo něj, tak i jako horor to působí nulově + veškeré filmové aspekty okolo toho. V mnoha scénách to působí až směšně. Efekty ? Hrůza a děs. Očarované vraždící androidi? xD Hlavně to bylo příšerně nudné a zhruba ½ filmu se skoro nic nedělo, jak to mělo pomalé tempo a ani hlavní herec za moc nestál. A k tomu ta debilní Halloweenská reklama co se zde snad 100x objevovala. Konec hlášení! ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Nechápu proč se tohle jmenuje Halloween 3 a souvisí to se sérií kde je Michael Myers. Původní film s Michaelem Myersem se tam objeví jenom v televizi a to je celý, jinak tohle nemá nic s Michaelem společnýho. Děj je úplně jinej a ve filmu není žádnej slasher zabiják. Přesto mě tenhle díl Halloweenu zas tak nenudil, popravdě jsem čekal horší sračku a u filmu jsem nechcípal nudou, co mě tam nejvíc sralo byla ta znělka z reklamy v TV. No to bylo příšerný, to se fakt nedalo poslouchat :D Tom Atkins v roli Daniela Challise nebyl špatnej. Film má takovou místama sci-fi atmosféru a je to už prostě úplně jiný, tohle mohli klidně pojmenovat jinak a udělat to jako samostatnej film, tak by to vypadalo líp. Halloween bez Michaela neni Halloween ;) ()

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

A nedají si říct a nedají si říct. Jako by chtěli američtí producenti popřít prostý zákon logiky, že z jednoho sáčku čaje neuvaříš 2 nebo více šálků, snaží se snad u každého čtvrtého filmu, který získá jakýs takýs úspěch z nahozeného tématu vyvařit ještě několik pokračování. Ty ale většinou chutnají stejně jako několikátý hrnek čaje stále z jednoho sáčku. Bez chuti, bez zápachu, mdlé, nepodařené. A to jsem ještě použil hodně mírné výrazy. Halloween 3 je sice teprve třetí odvar, ale "chutná" asi jako desátý. Jinak řečeno, je to pěkný hnus. Další díly jsem si už raději nechal ujít - kromě H20. ()

Galerie (90)

Zajímavosti (33)

  • Autor původní verze scénáře Nigel Kneale se po zjištění, jak násilný výsledný film bude, soudně dožadoval odstranění svého jména z titulků. (HellFire)
  • Melodie z filmu je použita v intru úvodní písničky Starlight na LP "Walls of Jericho" speedmetalové kapely Helloween. (MortUARY)

Reklama

Reklama