Reklama

Reklama

Tajná invaze

(seriál)
  • USA Secret Invasion (více)
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(6)

V novém seriálu, který se odehrává v současnosti filmového vesmíru studia Marvel, se agent Nick Fury dozvídá o skryté invazi na planetu Zemi, již provedla frakce Skrullů, což jsou mimozemšťané schopní měnit podobu. Fury má v nerovném boji i několik spojenců, mezi něž patří Everett Ross, Maria Hillová a Skrull Talos, který si na Zemi zařídil život. Společně závodí s časem, aby zabránili rozpoutání světové války a zachránili lidstvo. (Disney+)

(více)

Recenze uživatele Rogamko k tomuto seriálu (2)

Tajná invaze (2023) 

Marvel filmy mám rád, aj keď poslednú dobu sú také aké sú, to isté sa týka seriálov. Tento seriál ale je výnimka. Bavil mal od prvej po poslednú časť. Bolo to predsa trochu iné a to bolo fajn. Nick Fury sa vráti na zem aby dal do poriadku Skrullov ktorý za pomoci Gravika si chcú podmaniť svet tým že vyvolajú vojnu. Seriál je podľa mňa iný tým že je dosť tajomný, neviete kto je dobrý a kto zlý, komu môžete veriť a komu nie a to je na tom to super, veľmi som rád že Nick Fury je skoro až do poslednej časti totálne bezmocný a nevie čo má robiť v takejto situácií sme ho ešte nevideli. Je pravda že posledná časť a veľké finále mohlo byť lepšie najmä súboj Gaya vs Gravik ale tak prižmúrim oko trochen. Kiež by boli aj predošlé seriály takéto,teda aspoň trochu podobné. Ďalší film nám príde Marvels tak som zvedavý či tam bude spomenutá táto invázia aj keď nejako sa tohoto filmu obávam že Marvel zas vyhorí. Čo sa týka efektov CGI tak to nejako netreba komentovať občas to bolo okej a občas také však viete aké. Dúfam len že Nick Fury bude ešte dlho v plánoch Marvelu lebo je to jedna z mála postav ktoré sú tu od začiatku a som tomu rád. 7/10 ()

Zmrtvýchvstání (2023) (E01) 

Máme tu ďalší seriál od Marvelu a úprimne po poslednom seriáli MsMarvel som sa teda trochu bál, keďže spomenutý seriál som ani nedopozeral lebo ma nebavil ale že vôbec. Poďme k prvej časti Tajnej Invázie ktorá nás vtiahne hneď na začiatku. Príbeh je výborný napätie je tiež slušne a evidentne nám Marvel ponúka fajnovú špionážnu vec ktorú myslím že fanúšikovia ocenia. Nick Fury v podaní Samuela L.Jacsona je ako vždy výborný tak isto ostatné postavy sa ukazujú v dobrom svetle, hlavne netreba zabúdať že nemôžeš veriť nikomu. Čo sa týka CGI efektov tak je to tak na hrane hlavne na konci to bolo dosť vidieť ale dá sa prižmuriť oko. Prvá časť teda v celku veľmi dobrá uvidíme čo ukážu ďalšie časti a hlavne či sa Marvel posunie niekam ďalej. 8/10 ()

Související novinky

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

12.10.2023

The Hollywood Reporter včera přišel s obřím exkluzivním pohledem na současný stav televizní produkce studia Marvel, a pakliže máte jen trochu rádi komiksová dobrodružství okolo Iron Mana a spol.,… (více)

Další Star Wars seriál má obří cenovku

Další Star Wars seriál má obří cenovku

26.07.2023

Podle nové zprávy serveru Forbes společnost Disney zase utrácela ve velkém. Jenom pro kontext, zde je několik posledních velkých útrat studia. Tajná invaze – nový seriál ze světa MCU, údajně vyšel na… (více)

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Marvel bude testovat binge-watching

Marvel bude testovat binge-watching

17.05.2023

Šéfové studia Marvel a Disney Kevin Feige a Bob Iger sice utěšovali veřejnost, že hodlají se seriálovým obsahem na Disney+ maličko ubrat, zejména v oblasti komiksů, přesto nás už v létě čeká… (více)

Reklama

Reklama