Reklama

Reklama

Já jsem Groot

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(10)

Malý stromový výrostek Groot se vrací v druhé řadě seriálu „Já jsem Groot“. Dospívající Groot objevuje vesmír a cestuje i za jeho hranice na palubách kosmických plavidel Strážců. Střetne se tváří s novými barvitými bytostmi, prozkoumá nová prostředí a přitom zjistí, že není rando strkat nosík tam, kam ho strkat nemá. (Disney+)

Videa (2)

Trailer

Recenze (117)

Dukekuky 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem víc, celý rok jsem čekal na tenhle seriál, bohužel moc se nepovedl. Jedná se o první seriál pro nejmenší který patří do MCU, a když jsem se to dozvěděl tak jsem se celkem zarazil. A taky to tak bylo když jsem sledoval seriál, první epizoda jo bylo tam jak se zase Groot dal do kupy ale nic dalšího ne. 2. epizoda byla skvělá, bylo tam hodně roztomilých postaviček, celkem aji humor pobavil, prostě pobavila. 3. epizoda za mě nejslabší, vůbec mi nepřišla zajimavá a v tu chvíli jsem si říkal že to nebude to co jsem čekal. 4. epizoda mi dodala tu šťávu to co jsem potřeboval aby byly minimálně 3 hvězdy, a taky se to tak stalo 3 hvězdy padly. 5. epizoda taková klasika nic extra, ale krásné zakončení to bylo. Od seriálu jsem čekal víc, a kdyby to nebylo pouze pro děti tak by určitě více hvězd padlo. U tohoto seriálu jsem byl zároveň zklamaný že byl tak hrozně krátký protože by se dali dělat velké věci, no ale co už. U seriálu Já jsem Groot jsem zklamaný, mohlo to dopadnout lépe ale zas tak špatný to nebylo proto dávám 3 hvězdy. Možná kdyby byl delší a měl vyšší rating (12+) tak by určitě více pobavil. 6/10 ()

ESNYR 

všechny recenze uživatele

Kromě čtvrtého, alespoň trochu úsměvnému, dílu si to může zasloužit maximálně 2 hvězdy a to i v případě že jste malé děti. Animace je hodně odfláknutá a je k nepochopení proč, když jedna episodka má asi 3 minuty - protože přes minutu jednou titulky jak k velkofilmu - takže působí jak z 20 let starého pokusu ohromit CGI. V téhle stopáži to nabídne jen to co asi můžete čekat (v podstatě takové vystřižené scénky z filmu, nebo tak něco, prostě bonus) a jinak to nemá co víc říct protože na to není čas. Je to opravdu pro velmi malé děti a nebo někoho kdo má Groota hodně rád. Mohlo by to být na 3 ale za tu opravdu špatnou animaci dám jen 2. Tady je Groot spíše za hajzla než za trošku hloupějšího nemotoru, což je škoda. ()

Reklama

Kraty 

všechny recenze uživatele

7/10 pane jo... Jako upřímně? Konečně něco co bylo super :0 Po nudné a nezajímavé Ms. Marvel a přehnaně vtipkujícím Thorovi, který UŽ nemá žádnou charakterovou hloubku... Tu máme něco co je opravdu fajn. Reálně lepší než jsem čekal. Animace je dosti kvalitní, humor někde na úrovni kde se malé dítě zabaví a kde se dospělý mile rád pousměje. Jednotlivé příběhy a zážitky Groota mi přišly docela random. Neříkám nic je to stále jen a pouze nevinná zábava o stopáži 5 minut pro menší diváky. Jsem spokojen s výsledkem. ()

Tomulka 

všechny recenze uživatele

Zbytečný počin, řekl bych. Raději bych energii a peníze věnoval kvalitě strážců galaxie. Po výborné jedničce se dvojka lehce propadla a trojka by tedy měla nabrat pořádný dech. Protože jestli to bude v duchu  Spider-Man: Bez domova či Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství, tak to bude hodně smutné. ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

Víte, můj problém spočívá v tom, že se Strážci galaxie řadili řadu let (rok) mezi jedny z mých nejoblíbenějších filmů, a James Gunn stále patří mezi jedny z mých nejoblíbenějších režisérů, aka scénáristů. A když se nějaká neznámá rádoby režisérka (rádoby asi moc není, když zrežírovala toto) pokusí trapně a naprosto debilně překopat a napodobit jeho styl vtipů, točení a celkově všeho, co společnosti MARVEL tento nadějný režisér přinesl, tak mě to prostě s dovolením nasere. A když to má ještě k tomu špatný efekty, tak za mě prostě nemohu dát víc jak 2-3 hvězdy :( ()

Galerie (17)

Zajímavosti (13)

  • V této epizodě se název seriálu objeví až na konci. (LUKICKK)
  • Kevin Feige během Investorského dne Disney 2020 oznámil, že je ve vývoji krátký seriál pro Disney+ s Grootem (Vin Diesel) a několika novými a neobvyklými postavami. (Kubaaa97)

Související novinky

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Reklama

Reklama