Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Bývalá rytířka Jedi Ahsoka Tano zjišťuje, že zranitelné galaxii hrozí nové nebezpečí. (Disney+)

Recenze uživatele UncleMorty k tomuto seriálu (3)

Ahsoka (2023) 

Ahsoka na mě působí zvláštně, člověk opět najede na tu vlnu střídání silných/slabých epizod jen proto, aby následně dostal finále, které vlastně tak nějak vůbec nechtěl. Skvělých odkazů na Clone Wars a Rebels je tu mnoho, některé epizody jsou dokonce dokonalou esencí Star Wars. Ale Ahsoka má nějaký příběh, nějaký celek a ten celek prostě nefunguje, obzvlášť ne v závěru, obzvlášť ne v případě že to měla být ta slibovaná "jednohubka". Nelze se ubránit pocitu, že Disney opět zacítilo šanci a u Ahsoky se na poslední chvíli rozhodli připravit velkou pavučinu příběhů, které možná nějaký konec obsahovat budou, ale i nemusí. ()

Část 1: Mistři a učedníci (2023) (S01E01) 

Fanoušci Clone Wars a Rebels dostali od Filoniho ten nejlepší možný dárek, hranou a mnohem dospělější verzi příběhu, který vrátil do hry staré známé postavy. Na první epizodu excelentní rozjezd. ()

Část 5: Stínový válečník (2023) (S01E05) 

Upřímně nevím jak výš se dá posunout seriálová kvalita, aby to nepůsobilo jako milionový film. Filoni je mistr svého řemesla. ()

Související novinky

Star Wars: Akolytka končí první sezónou

Star Wars: Akolytka končí první sezónou

21.08.2024

Část fanouškovské základny franšízy Star Wars následující novina rozhořčí, jinou část možná spíše potěší. Vedení Lucasfilmu hlasovalo pro zrušení potenciální druhé série seriálu Star Wars: Akolytka… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama