Reklama

Reklama

Boba Fett: Zákon podsvětí

(seriál)
  • USA The Book of Boba Fett (více)
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(7)

Boba Fett (Temuera Morrison), který už není nájemným lovcem, objevuje na Tatooinu své nové já po boku Fennec Shand (Ming-Na Wen). (Disney+)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (281)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Za mňa rovnaká tragédia ako Mandalorian. Skvelá technická stránka, sem tam cool akčná scéna alebo cameo nejakej známej postavy, ale hlavné postavy sú mrtvolné rovnako ako ten svet v ktorom sa to odohráva. A je úplne jedno, či sa jedná o nové postavy alebo postavy známe z filmov. Ich príbeh je absolútne nezaujímavý. Boba Fett okrem cool kostýmu nemá čo ponúknuť. Sklame aj meditujúci Luke v totálne zbytočnom cameu. Čakám, že v nejakom ďalšom seriály bude celá epizóda s ním o tom jak sa snaží vysrať. Toto fakt nemá ani štipku Star Wars atmosféry. Ešte vyskúšam seriál o Obi-Wanovi, ale moje očakávania sú nulové, ak to bude robiť rovnaká neschopná zberba ako toto. Disney úplne zničil Star Wars a to som sa pred dávnymi rokmi v preďalekej galaxii mohol zblázniť od radosti pri predstave hraných seriálov zo Star Wars sveta. 4/10. ()

liskam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já vlastně ani nevím, proč hodnotím tenhle seriál takhle vysoko. prvních pár dílů mi přišlo naprosto zbytečných a trapných. Dalších pár dílů se kecalo, strašilo, chodilo a znovu kecalo posledních pár dílů bylo v celku akčních, ale zase se pro změnu chovali postavy naprosto dementně. Malej Mistr Yoda mě občas nebetyčně sere, občas totálně baví.... Takže já v podstatě vlastně ani nevím. možná je to prostředí do kterého je seriál zasazenej, možná je to časová linka kterou v rámci Star Wars tento seriál (s mandalorianem) "okupuje".... Možná je to ten potenciál který by z těchto začátků mohl vzniknout. Nevím... ale 3* se mi prostě dávat nechtějí. Takže pálím 4 kusy a 77% a vnitřně cítím že trochu nadhodnocuji. Ať vás provází síla přátelé! ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tak už i Boba Fett se dočkal vlastního seriálu. Začíná to flashbackem, jak se dostal z útrob Scarlacca v Epizodě 6 a co dělal u Tuskenů. Sledujeme jeho snahu stát se vládcem podsvětí Tatooinu. Moc se mu to ale nedaří a naráží na odpor. Akce je celkem slušná. Postupně sledujeme jeho přebírání moci na Mos Espem a jeho minulost prostřednictvím flashbacků. Prožije nějaký čas s Tuskeny na Tooinu a docela se s nimi sblíží. Pak jen vidíme cestu za pomstou a boj o moc. Objeví se tu spousta známých postava a propojí se to i s Mandalorianem. Finále je dost epické, ale ne každému asi sedlo. Uvidíme, jestli to je vše, nebo se o něj dočkáme ještě něčeho. Někomu vadí odlišné uchopení postavy proti minulosti. "Přejete si vyčistit helmy?" ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Pořád skvělé SW. Tahle série na mě ale působí, že Favreau, po všé té exceletní práci, trošku pochytil god complex a snaží se namíchat ultimátní fan service a udržet si svoje zlaté vejce. Samozřejmě díky, pořád chci více, díky. Já bych tady ale Luka a Ashoku uplně vynechal (mají dostat svojí sérii). Manadaloriana a Grogu přitáhnul na poslední epku, a jinak bych to od začátku nechal na Bobovi a Cad Banovi. Když už se Favreau rozhodne Bana zatáhnout do live action, tak ho nech zabít tuskeny apod. a ať je to one-on-one mezi ním a Bobou na celou sérii. Tihle dva mají charisma na utáhnutí čehokoliv... nechte je se bavit jako v Mannově Heatu u drinku a bude to paráda na celý díl. Bane pak odejde, odpálí bar a... bla bla... dá se to vytěžit. Trošku mě to mrzí hlavně pro Morrisona, protože on je možná i nejlepší (charismatický) herec na place a tu sérii mu vlastně ukradnou. I to ježdění na rancorovi je... super! ale dopadu jeho postavy to zrovna moc nedodá, protože na něm jen sedí - my nevíme, co pro to musel udělat. Moc pomalý něco (Bobův back story tady), moc rychlý něco... Favreau, umíš to, nespěchej, nech to být, času dost přes x sérií, které jdou ven. ()

Darneth 

všechny recenze uživatele

Epic westernovka, díky které mi hrály zas všechny emoce, jak malému děcku. Vše do sebe krásně zapadá a upřímně jsem na pokračování Boby a Manda natěšená víc, jak na Kenobiho. Mám rázem chuť zas naplnit vitríny figurkama a pořídit si svýho baby rancorna. Takže tu vysmeknu jednu velkou poklonu a uháním si to dát znova 👌 ()

Galerie (82)

Zajímavosti (51)

  • Weequayští strážci během flashbacku křičí: „Keepuna“ (huttsky „střílet“) a používají nadávku „Sleemo“ („slizoun“). (LUKICKK)
  • Obraz, který zničí jeden ze speedrů během honičky, je tzv. koncept art od dvorního tvůrce světa Star Wars Ralpha McQuarrie. (Veskoslav)
  • Mos Espa je rodištěm Anakina Skywalkera. Odehrála se tu většina scén ze Skryté hrozby (1999), a to včetně proslulého závodu kluzáků. (Veskoslav)

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Guillermo Del Toro málem natočil Star Wars

Guillermo Del Toro málem natočil Star Wars

23.09.2023

Scenárista David S. Goyer (Muž z oceli, Terminátor: Temný osud) čerstvě dělal rozhovor v podcastu Happy Sad Confused a kromě jiného taky potvrdil jednu dlouholetou Star Wars spekulaci. Totiž že v… (více)

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

27.08.2023

Jedním z důvodů, proč se vůbec povedl vznik seriálu Mandalorian, byl tehdejší technologický průlom zvaný StageCraft, jenž byl od té doby použit v řadě dalších filmových i seriálových produkcích. V… (více)

Reklama

Reklama