Reklama

Reklama

Boba Fett: Zákon podsvětí

(seriál)
  • USA The Book of Boba Fett (více)
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(7)

Boba Fett (Temuera Morrison), který už není nájemným lovcem, objevuje na Tatooinu své nové já po boku Fennec Shand (Ming-Na Wen). (Disney+)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (281)

HAL 

všechny recenze uživatele

Výborný "origin" Boba Fetta mezi Tuskeny a ještě lepší odbočka s Mandalorianem a Baby Yodou dojíždí na paradoxně hlavní, leč nejslabší část - nástup Fetta na trůn Jabby Hutta. Co mohlo být Kmotrem ve Star Wars univerzu se stalo prostou vyprávěnkou o tom jak Boba dá dohromady partu lidí a na konci si společně zastřílí v ulicích Tattoinského města. A možná přijde i Rancor a udělá bordel. Akce je to zábavná, ale hloupost všeho kolem zakryje jen částečně - přes slabší třetinu jsou ale části seriálu výborné a pořád je tak daleko lepší než sračky ve kterých ságu utopil JJ Abrams. 7/10 ()

4ct10n 

všechny recenze uživatele

V jednotlivostech skvělé, ale jako celek to zadrhává. Zvláštní dramaturgická volba, kdy minimálně třetina série je vlastně převlečená jiná série a velmi obyčejné finále tomu podráží nohy. Z Boba Fetta se určitě dá vymáčknout víc, jak ostatně v minulosti ukazovali i třeba komiksy. Za linii s Tuskeny a některé až dechberoucí vizuály si to ale pozornost Star Wars fanouška zaslouží. ()

Reklama

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Rodriguez očividně nedostal skoro žádný prostor na režii, Favreau očividně uplně neměl volnou ruku při psaní scénáře.. nač dát aspon jednu za vizuál, když je to Disney a prachy na to má.. to je jak chválit miliardáře za to, že si vydělal prachy na lamborgini. Děj - nulovej, to samý jako Mandalorian akorát že snad ještě nudnější. Uplně zbytečná story.. ted jako budem točit všechny příběhy nudných týpku v pustině.. jen né Sithů, jen né Jediů, protože v tom universu JE JICH TAK MÁLO, že není z čeho čerpat.. radši natočímě ZBYTEČNEJ, TÁHLEJ seriál.. protože asi nic jinýho neumíme.. WHO GIVES A FUCK ABOUT THIS GUY tyvole. Opět nadhodnocený hovno stejně jak Rogue One, Duna, Blade Runner 2049.. nikdo už se asi nepotřebuje u filmů/seriálu bavit. Stačí vygumovaně čumět na písek natočenej "kvalitní kamerkou" a hlavně že hudběnka hladí po duši.. SRAČKA. Už mám značky STAR WARS plný zuby.. furt se to točí okolo Skywalkerů, nebo postav, který jsou uplně useless. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Boba Fett nebol postava ktorá si podľa mňa zaslúžila vlastný seriál a v prvých epizódach sa mi to potvrdilo lebo som si k nemu musel dlho hľadať cestu. A to sa dá povedať vlastne aj o všetkom ostatnom. Tatooine je málo pútavá planéta nato aby sme väčšinu času boli iba na nej. Všetko čo Star Wars svet ponúka tu absentuje, celý dej je nezáživný, nudný a zbytočne naťahovaný. Návrat Manda, Baby Yodu atď bol iba na efekt aby fanúšikom ruzbušilo srdce, no nezabralo to na mňa. Obi-Wan nedopadol dobre ale určite ma viac bavil ajkeď mal scenár postavený na hlavu. Ani raz som tu nemal to klasické serialové nutkanie kedy koniec epizody nastajlujú tak že chcete v momente vidieť ďalšiu. Aspoň finále bolo super. Prehľadné, akčné a dobre natočené, no čo z toho keď ku postavám nič necíte a je vám jedno či prežijú. Mandalorian je oproti tomuto inde 4/10 ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nesúhlasím s tými kto tvrdia, že Kniha Bobba Fetta by sa mala viac venovať Bobba Fettovi a menej mytológii a vedľajším postavám. Naopak, v tých je najsilnejšia; v hosťovaní starých postáv, vo vytváraní nových, dokonca aj ľudské sú všetky fajn. Slabšie je to s hlavnou postavou a postavou jeho pobočníčky, ktoré sú úplne basic, a príbeh za nimi je lacná storka o pomste. Sorry za rúhanie sa, ale mňa citácie “sandáloviek” nudili už v pôvodnej trilógii. Fan service skvelý, týmto štýlom to bude mať diváka vždy. Pre nefanúšikov o dve triedy menej skvelé, hodnotenie pod 2* tu je ale každopádne neobhájiteľné. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (51)

  • V kuchyni Jabova paláce lze potkat droida série EV. Nejznámějším „zástupcem“ ve světě Star Wars je EV-9D9, který mučil droidy v Návratu Jediho (1983). (Veskoslav)
  • Jedna ze zbraní, kterou Mandalorian (Pedro Pascal) vkládá do cestovní bedny, je FP-45 Liberator – druhoválečná pistole určená pro odboj. (UncleMorty)
  • První záběr dílu ukazuje detailní pohled na mnicha Řádu B’marr, tzv. „mozky v nádobách“, které lze vidět již v Návratu Jediho (1983). Členové tohoto řádu se vzdávají svých fyzických těl, aby se stali droidy bez pocitů se schopností žít prodloužený život jako pouhopouhý mozek. Byli původními obyvateli chrámu, který se stal Jabbovým palácem. (Veskoslav)

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Guillermo Del Toro málem natočil Star Wars

Guillermo Del Toro málem natočil Star Wars

23.09.2023

Scenárista David S. Goyer (Muž z oceli, Terminátor: Temný osud) čerstvě dělal rozhovor v podcastu Happy Sad Confused a kromě jiného taky potvrdil jednu dlouholetou Star Wars spekulaci. Totiž že v… (více)

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

27.08.2023

Jedním z důvodů, proč se vůbec povedl vznik seriálu Mandalorian, byl tehdejší technologický průlom zvaný StageCraft, jenž byl od té doby použit v řadě dalších filmových i seriálových produkcích. V… (více)

Reklama

Reklama