Reklama

Reklama

Animales Humanos

Trailer

Manželský pár a jejich mladá dcera se děsí psa sousedů, který dívku nakonec kousne. Pes je utracen a majitelé jsou zdrceni, jelikož jej viděli jako svého syna. V noci vstupují do domu páru, aby se pomstili. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (43)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Příběh není tak obsáhlý, abych se o něm mohl patřičně rezepsat. V podstatě jde pouze o důsledek vyhrocení sousedských vztahů. Velice se mi však líbilo tempo s celkem neočekávatelným vyvrcholení. Naopak jediné co mohu zkritizovat, je nesympatičnost všech zůčastněných, z nichž nakonec vyjde nejlépe vedlejší postava falešného Freddie Mercuryho. Dále se mi pak vůbec nelíbilo nelogické chování zejména matky a zapříčinilo to velmi rozporuplné pocity, díky čemuž bylo pro diváka velmi obtížné fandit hlavním postavám. Slabší čtyři hvězdy. 71% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Tak tomu říkám kontroverzní film; ten mohl diváky rozdělit do dvou nesmiřitelných táborů, přičemž by oba měly jistě dost argumentů pro i proti. Mě tedy tato mexická záležitost příliš neoslovila, protože nesnáším fanatiky všeho druhu (všimněte si, jak to vždycky na začátku všichni myslí dobře, a pak, zničehonic, začnou umírat lidé, a to mnohdy ve velkém), takže jsem měl od počátku jasno na čí straně budu stát. Jenže... S postupem času se ukázalo, že jsou mi osudy všech postav víceméně ukradené, protože se tvůrci uchýlili k tradičním klišoidům, a to mě fakt otravovalo. Vůbec jsem nepochopil, proč byla tahle klasická home invasion, kterou Mexičani "inovovali" jen maskami útočníků, zařazena do hororového žánru. Právě pro ty masky? Nic moc. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Rozumný, ba i radikální boj za práva zvířat, konkrétně třeba proti zhovadilým býčím "zápasům", nebo proti otřesným podmínkám zvířat ve velkochovech, je bezpochyby záslužnou činností. Ale může se stát i záminkou k ventilování si psychopatických sklonů, pokud se ho zhostí psychopati. A všelijaký "aktivismus", nejen ten prozvířecí, jistě spoustu narušených a mentálně labilních jedinců přitahuje. No a nezdravá, ba nepřirozená náklonnost některých osob k otravným čoklům, je kapitola sama pro sebe, to už radši adorovat kočky nebo koně. Ale dost pseudofilosofujících canců, vždyť tohle bylo jen takové levné lobotomizované béčko, s nereálnou a do extrému vyhoněnou sousedskou konfrontací, ve kterém se postavy chovají jako idioti a na obou stranách konfliktu stojí tak nesympatičtí pitomci, že je vám úplně fuk, jak to celé dopadne. Každopádně pro spoustu diváků půjde jistě o potvrzení rozšířené teze, že výraz "pejskař/pejskařka" je zároveň i psychiatrickou diagnózou. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Když sousedé mezi sebou nemají ploty, dřív, nebo později nějaké začnou růst v ohleduplnosti a komunikaci.. Zatímco expozice dvou i čtyřnohých postav má za úkol diváka rozpoltit v otázce sympatií, následující ticho před bouří přinese stejné napětí, jako když se Zdeněk Srstka snažil v televizi nabídnout dlouhosrstého jezevčíka Haryka. Od čepele v koleni to i kvůli explicitnímu násilí lehce šlápne na plyn naléhavosti a pak přijde čas finále, které je dílem nestandardní a dílem přihlouplé. Když si projdu celé golfové hřiště s celkem dobrým výsledkem jeden úder pod par, nehledám 19. jamku.. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Mexický Home Invasion o konfliktu dvou sousedských rodin, vyvolaný mezi agresivním psem a malou holčičkou, která je psem napadena a ten je následně docela nehezkým způsobem utracen.Samozřejmě rodině jakožto zvířecím aktivistům se tohle nelíbí a plánují se sousedům pomstít. Jednoduchá a přímočará zápletka v pro mne už vyčpělém žánru Home Invasion ( Byla doba, kdy jsem tenhle subžánr miloval, ale teď mi příjde, že jsou všechny na jedno brďo). Doufám, že se někdy dočkám Home Invasionu, kde bude 8 členná rodina napadená 10 člennou partou hajzlů a tehdy má zvědavost začne stoupat. Tenhle duel 2 vs 2 nemůže přinést více než 3 gore scény a taky že nepřinesl. ( Rozmašírovaná hlava však parádní).Potěší pěkný vizuál i sympatická rodinka, poměrně fajn masky a o napětí taky není nouze, ale to je tak nějak u každé alespoň průměrné Home Invasion žánrovky. Čekal jsem rozhodně větší masakr, ale zhlédnutí nelituji.• Příběh 2/5, Akce 3/5, Humor>Ne, Násilí 3/5, Zábavnost 3/5 Hudba 3/5, Vizuál 4/5, Atmosféra 3/5, Napětí 3/5 6/10. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama