Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomhle prequelu k Armádě mrtvých přemluví tajemná žena bankovního úředníka Dietera, aby jí pomohl vyloupit údajně nejbezpečnější sejfy v Evropě. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (216)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Narychlo splácaný a upečený polotovar, který se snaží rozvíjet svět Snyderovi Armády mrtvých. Schweighofer je sympaťák, ale jeho heistový debut je absolutně bez inovace a v přepálené stopáži se ztrácí i těch pár zábavných momentů vykrádání obřích sejfů. Jako devadesátiminutovka by to mohlo fungovat, ale takhle se jedná o další zbytečnou netflixárnu a tuzemského diváka tak ani nepoteší Praha v docela významné roli. ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Taková oddychovka u které bych vypíchl nádhernou N. Emmanuel, skvěle zahraného 'troubu' v podání M. Schweighofera, pražské lokace a fakt, že když se děj odehrává v ČR, tak se tu mluví česky, když ve Francii, tak zní francouzština a ne všude poblbaná angličtina...za to palec nahoru a jedna hvězda...jinak bych dal jen dvě. Konec byl hloupý, ale s ohledem na Armádu mrtvých to asi nešlo jinak... ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Prequel k Armádě mrtvých se povedl! Chápu, jsem jeden z mála, komu se se tento letošní přírůstek do zombie žánru líbil, Snyder si mě vždy dokáže omotat kolem prstu, jako audiovizuální blockbusterová laskomina to zafungovalo na jedničku. A zrovna ukřičená a bláznivá postava kasaře Dietera patřila k tomu nejlepšímu, s čím Army of the Dead na světlo světa přišla.....Ale zpět k prequelu...Potěšily krásné lokace a exteriéry, v tomhle ohledu film nepůsobil ani tolik béčkově (mj. jsme se dočkali tak půlhodinové pasáže v Praze, u které jsem se nejvíce nasmál). Hudebního podkresu se chopil opět Zimmer a na výsledku to bylo znát. Jasně, příběhově to patřilo do filmů druhé kategorie, logika sem tam pokulhávala, chování policistů z Interpolu bylo místy na facku, ale jako celek jsem si to dokázal naplno docela užít. A závěr propojující to se Snyderovým filmem mě velice potěšil. Fajn strávené páteční odpoledne. 6,5/10 ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Obsahově slabší béčko, které vytahuji z podprůměru pouze dvě postavy - doopravdy nadstandardně zajímavá Nathalie Emmanuel a Matthias Schweighöfer (jako herec), u kterého člověk dovede pochopit, proč i přes své nerdovství zaujme ženské srdce. Jinak je to počin vhodný spíš do televize. Zaujme vizuální stránkou, Paříží, Prahou, Rakouskem, nezakryje však pohádkovost. A ano, souhlasím, že propojování se zombie apokalypsou je zbytečně nucené. ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Dobrý. Naprosto funguje jako samostatný heist film, který potěší lokací Prahy, která nesupluje žádný východní městečko. Navíc zde hraje vcelku podstatnou část příběhu. Naprosto ale selhává jako prequel. Absolutně dementní zombie vložka. Zcela uměle napasovaná debilita. Jo a Stuart Martin jakoby z Jackmanovi z prdele vypadl. Že by to mohl být novej (mladší) Wolverine? Charisma a svaly na to má. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (10)

  • Když tým Interpolu hlídá budovu kasina, ve kterém je poslední sejf, a Delacroix (Jonathan Cohen) rozhodne, že počkají do pěti do rána, při pohledu na Beatrix (Noémie Nakai) na obrazovce vedle ní nejdříve vidíme čas 8:43:47, poté 8:43:56 a pak znovu 8:43:47. Na konci scény se čas změní na 24hodinový formát místo původního 12hodinového. (Anyk)
  • Jako centrála Interpolu, která se ve filmu nachází v Lyonu, posloužilo kongresové centrum na Vyšehradě. Natáčelo se i na jiných místech Prahy. (paragonb)
  • Ve filmu se na okamžik objeví český stand-up komik Tigran Hovakimyan v roli místního policisty. (RanuncuL)

Související novinky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

23.07.2021

A je to oficiální. Netflix potvrdil, že nedávný akční zombie thriller Armáda mrtvých od režiséra Zacka Snydera dostane pokračování. Snímek měl již před premiérou potvrzené dva prequely, hraný Army of… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno