Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomhle prequelu k Armádě mrtvých přemluví tajemná žena bankovního úředníka Dietera, aby jí pomohl vyloupit údajně nejbezpečnější sejfy v Evropě. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (216)

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Takže. Stačí přiložit ucho a prostě jenom otáčet čudlíkem a nakonec to tam zapadne. To bych se mohla lupičem se specializací na sejfy stát i já, morálku mám stejnak na štíru. Takže, otevřem extra spešl drahej sejf, kterej je šíleně slavnej a je vlastně naprosto nemožný ho otevřít, protože má dvěstě triliard kombinací. To neni jen tak, jestli doleva doprava doleva nebo doleva doleva doprava, že jo, jenže cvak cvak cvak a je to, berem prachy, všechny? Jasně, že ne, nám jde o prestiž, že to jako umíme, že to neni ani doleva doprava doleva, ani doleva doleva doprava, ale je to doprava doprava doleva. Naprosto idiotský film. Strašně mě vytáčel, loupeže byly směšný a jak jsem myslím vcelku jasně řekla na začátku, ono otevírání sejfů mě děsně sejřilo. Nejdřív sem se smála, ale pak sem byla spíš dopálená, jak je možný natočit takhle otravný film s takhle pitomou zápletkou a inkasovat za to prachy. Filmy (seriály) typu money heist mám moc ráda, ale musí být chytré, nápadité, tohle je děs s fest nesympatickými postavami, který vlastně ani nedává smysl. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Armáda mrtvých totálne nevedela akým filmom chce byť. Armáda lupičů to vie. Chce byť béčkovou verziou Dannyho parťákov. Máte tu céčkového Hugha Jackmana (Stuart Martin) ako "šéfa" party, neústrednú herečku z Hra o trůny (Nathalie Emmanuel), herečku, ktorá keby točila porno tak je star (Ruby O. Fee). No a za hlavného súpera majú šéfa Interpol vyšetrovateľov, ktorý by herecky (Jonathan Cohen) nebol dostatočne drsný ani na vyloženú komédiu. Napriek tomu prvá hodina celkom dobre funguje. Potom už však naisto viete, že hlavným adrenalínom, hlavnou zábavou a napätím je sledovanie klapania zámkových systémov. Extrémne ľahko zabudnuteľné laškovanie okolo trezorov, kde nemáte žiadnu šancu si kohokoľvek obľúbiť. ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Prequel k Armádě mrtvých se povedl! Chápu, jsem jeden z mála, komu se se tento letošní přírůstek do zombie žánru líbil, Snyder si mě vždy dokáže omotat kolem prstu, jako audiovizuální blockbusterová laskomina to zafungovalo na jedničku. A zrovna ukřičená a bláznivá postava kasaře Dietera patřila k tomu nejlepšímu, s čím Army of the Dead na světlo světa přišla.....Ale zpět k prequelu...Potěšily krásné lokace a exteriéry, v tomhle ohledu film nepůsobil ani tolik béčkově (mj. jsme se dočkali tak půlhodinové pasáže v Praze, u které jsem se nejvíce nasmál). Hudebního podkresu se chopil opět Zimmer a na výsledku to bylo znát. Jasně, příběhově to patřilo do filmů druhé kategorie, logika sem tam pokulhávala, chování policistů z Interpolu bylo místy na facku, ale jako celek jsem si to dokázal naplno docela užít. A závěr propojující to se Snyderovým filmem mě velice potěšil. Fajn strávené páteční odpoledne. 6,5/10 ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Čtyři sejfy spojuje jméno jejich tvůrce, který se nechal inspirovat dílem svého jmenovce, Richarda Wágnera. Mladík Dieter se odmalička učí otevírat sejfy a příběh Wagnerových zná nazpaměť. Když se mu naskytne šance změřit na nich síly, neváhá. Paříž, Praha, Svatý Mořic a.....kdesi v USA. Gwendoline má tajemnou jiskru a pro Dietera se stává femme fatale. A pak je tu Brad, co vypadá jako levná kopie Wolverina, zuřivý je ale podobně. Nejzábavnější jsou otvíračky sejfů, honičky po vlastních nohou, na kole po Malé Straně i v autech. Mohlo to být kratší, ale když se film rozjede, rychle odsýpá. Oddechovka pro pobavení, kdy Praha má ode mne jednu velkou * navíc. A popravdě, zombíci mi vůbec nechyběli. Ostatně ani původní Armáda mrtvých mě příliš nenadchla... ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Docela slušný přívěsek Armády mrtvých, který dobře vypadá a docela odsýpá. Nemělo by se nad ním moc přemýšlet, ale rejža i hlavní kasař Mattthias Schweighofer odvedl kus práce. Z prstu vycucaná zápletka se sejfy nahodí udičku a pak už se spolu s Dieterem vezete na Nathalii Emmanuel. Praha je fajn a Svatý Mořic ještě fajnejší. Nic extra oslnivého, ale možná to znovu uvidím raději než onu Armádu mrtvých. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (10)

  • Film se natáčel v následujících lokacích: Česká republika (Praha, Mariánské lázně, Slapy, Hýskov, Stará Huť, Vinařice, Vrané nad Vltavou, Velká Amerika), Rakousko (Hallstatt), Německo (Obersalzberg) a Francie (Paříž). Mezi pražské lokace patřily Rudolfinum, Železniční most, chrám Svatého Víta, Václava a Vojtěcha nebo budova České spořitelny v Rytířské ulici. (Muffino)
  • V 59. minutě, když Dieter (Matthias Schweighöfer) v Praze přechází tramvajové koleje, tak tramvaj po vzdálenější koleji couvá a v následném protipohledu zbytek tramvaje projede po bližší koleji popředu. (Spanker_CZ)

Související novinky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

23.07.2021

A je to oficiální. Netflix potvrdil, že nedávný akční zombie thriller Armáda mrtvých od režiséra Zacka Snydera dostane pokračování. Snímek měl již před premiérou potvrzené dva prequely, hraný Army of… (více)

Reklama

Reklama