Reklama

Reklama

VOD (1)

Letadlo kdesi nad Atlantikem unesou teroristi a žena, která cestuje se synkem a trpí záhadnou nemocí, kvůli tomu musí odhalit svoje temné tajemství. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (277)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Vcelku vydarený upírsky príbeh, ktorý má pochopiteľne mnoho Netflixáckych neonacistických liberálnych stereotypov. Zlí bieli muži teroristi chcú uniesť lietadlo a na palubu pozvú hneď niekoľko nevinných moslimov, aby vina padla na nich. Všetkých upírov vo flashbacku porazí mladá sebavedomá feministická žena. Dnešné deti sú fakt strašne šikovné, odpáliť výbušninu vedia ešte skôr ako povedia slovo mama. Random mini letisko ma tesne po vyslaní núdzového signálu po ruke zásahovú jednotku neschopných bielych policajtov pod velením neschopného bieleho muža. Prestrelené okienko počas letu spôsobí podtlak a takmer pád lietadla, dieťaťom odpálené dvere už podtlak spôsobiť zabudnú. Predstavivosť tvorcov je tak obrovská, že chlapcovi dajú meno Elias. Krstných mien je tak málo že sa museli inšpirovať knihou Nech vojde ten pravý. A presne preto že toto celé má takmer nekonečných 120 minút, aj keď po mnohých stránkach je to veľmi dobrý film s hodnotením vyššie skrátka nepôjdem. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Naprosto promarněný potenciál, který postupně zabředává do čím dál většího stereotypu a klišé, který je mnohdy do očí bijící. Těšil jsem se na neotřelý horor a toho se mi bohužel vůbec nedostalo. Originální  je to jen ze začátku a postupně se to propadá pořád níž, což nezachrání ani Peri Baumeister, která se se svou vizáží pro tuhle roli snad musela narodit. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

[78%] Docela vydařený upírský kousek! Bavil jsem se od začátku do konce. A ani mi nepřišlo, že by byla zbytečně dlouhá stopáž. Ty dvě hodinky mi utekly vcelku rychle, takže tempo to rozhodně má. Je pravda, že ty flashbacky tu nebyly moc výrazné, ale svůj smysl to mělo. Hlavní hrdinka to zahrála výborně. Dominic Purcell tu působí jako lídr záporné strany, ale moc dlouho se tu neohřeje. Ostatní herci ok. Krvavé je to tak akorát. Upírské scény jsou někdy přímo excelentní. Finále je dost vraždící, takže je na co se koukat. Upíři mi zde připadali pomalu jak zombie. Někdo tu píše, že je to takové hloupé, ale já bych to až tak nekritizoval. Je pravda, že ten týpek, co mu byla useknuta ruka – tak to bylo opravdu přehnané. Tvářil se jako kdyby ho to nebolelo, to mě opravdu iritovalo. Krom toho finální minuty snímku, tam bylo sem tam něco méně reálného, ale co. Jsem celkově mile překvapen. Film mě bavil, chvílemi to byl docela masakr. Někdy si to ještě při dobré nápad pustím. Tohle se netflixu povedlo. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet EUR 15miliónov║ Tržby USA ║ Tržby Celosvetovo $401,834▐  Sakriš ten nemčúr Peter Thorwarth je riadne nadaný, teda aspoň vie kvalitne kopírovať a konzistentne niečo zmysluplné v rámci žánru skombinovať. V danom vampír žánre je to jeden z najdômyselnejších príbehov, akčné, dravé, dobre zdramatizované a hlavne fungujúce. Dobre domyslený dej, vedľajšia príbehová flashbecková linka tam pasuje, dokresluje dej náramne. /70%/ ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Námet o upíroch v lietadle je na jednej strane neskutočne blbý ako námet o hadoch v lietadle, ale zároveň tou jednoduchosťou zaujímavý. Ako zombie v lietadle vo filme World War Z. Lenže keď dáte do lietadla takú ničivú hrozbu, tak je ťažke okolo toho vystavať celovečerný film. A tak sa dočkáme množstva úplne zbytočných flashbackov o rodinnej histórii hlavnej a fakt škaredej upírky. Medzitým po lietadle pobehujú zmätení terorist na čele s hereckým drevom Purcellom a sem tam dôjde k ich stretu. Dvakrát napínavé to nie je. Práve naopak. Ja som sa totálne nudil a 2 hviezdičky  dávam za ok technickú stránku. 4/10. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (12)

  • Když má auto závadu v noci v zimě, tak se řidič rozhodne jít pro pomoc. Auto neoznačí výstražným trojúhelníkem, ani nijak nezajistí a nechá tam manželku se synem na pospas. (PROCESOR)
  • Letadlo do New Yorku má mít podle palubního hlášení mezipřistání v Římě. Na monitoru, kteří mají cestující před sebou, je ale vidět, že letadlo míří přímo na západ. (blueskin)
  • V propagační brožuře jsou vyznačena místa pro nouzový východ, ale nejsou tam vyznačena místa pro údržbu, jako např. jak se dostat do zavazadlového prostoru. (PROCESOR)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno