Reklama

Reklama

VOD (1)

Letadlo kdesi nad Atlantikem unesou teroristi a žena, která cestuje se synkem a trpí záhadnou nemocí, kvůli tomu musí odhalit svoje temné tajemství. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (277)

raimi odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečnej odpad. Fakt jsem se dost nasmál. Že to bude na hovno, bylo jasný od okamžiku, kdy jsem to zapl a zjistil, že to má přes dvě hodiny. Hadi (teda upíři, no) v letadle 2, a taková stopáž? Ajtakrajta! Ještě tak do hodiny a čtvrt jsem chtěl dát dvě hvězdy. Po asi padesátý melodramatický vsuvce, už jen jednu, ale poté, co ultrasobečtí hlavní "hrdinové", odmítli pustit do kokpitu lidi, aby je zachránili před masakrem, a v klidu se tam bavili o pi*ovinách, zatímco za dveřma probíhaly jatka, šlo to do odpadu. Melodramatický scény k smíchu, to už byla snad parodie. Samozřejmě hodnej muslim vs zlí fake muslimové. Protože pravej muslim nemůže být terorista, že áno. Jo, a bohatí lidé jsou zlí a peníze je nezachrání. A taky geniální a všeřešící dítě, kterému dospělí brání v rozletu a tak musí brát zodpovědnost do svých drobných ruček a mačkat velký čudlíky.  A geniální záporáci se svým ďábelským plánem, obsahující jednoho absolutně nestabilního, nezvladatelnýho psychopata, kterej nevydrží nedělat neřešitelný problémy ani tři vteřiny. Jak důmyslné! Bože, je tak snadný psát recenze na ty nový SJW bullshity, inspirace přilétá v hejnech! ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Další filmový příklad degradace vampyrismu importovaný z Hollywoodu, zapomeňte na jakoukoliv pověstnou nosferatickou aristokratičnost a temnou vznešenost. Upíři jsou opět zobrazeni jako tupá krvelačná monstra s animálními obličeji, namísto řeči vyrážející jen neartikulované skřeky a při ochutnání lidské krve měnící se v zešílevší zběsilce. Jediný zčásti kladně zobrazený upír (upírka) je ten, u kterého ještě stále dominují lidské vlastnosti (jako třeba ukňouranost a ufňukanost), svůj vampyrismus považuje za zlo a prokletí (se kterým bojuje a jehož se touží zbavit), a který nenávidí svůj vlastní druh (a pomáhá lidem ho likvidovat). Tak s takovým způsobem upírů mi jděte k šípku, trapáci. Další velká osina v zadku je angažovaná postava humanistického a altruistického Arabáče, statečně bojujícího proti teroristickým únoscům. A vrcholem nízkosti a přízemně lidského nevkusu je pak nepřirozeně vyzrálý, moudrý, statečný, tudíž vrcholně otravný spratek mámy upírové, bez kterého by byl film hned o hvězdu výš. Aspoň že mě pobavil excentrický psychopatický blondýn, dle kolegy z práce prý jeden z bývalých parťáků slavného tureckého trpajzlíka Simira z Kobry 11. ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Asi prvý Netflix film ktorý som si dokázal vychutnať k spokojnosti. Pekne vtiahol do deja, napätie fungovalo čo ako sa bude vyvíjať ďalej a záporák bol skvele šialený. Proste fungujúci film ako sa patrí ktorý sa postupne vyvíjal tým smerom ako som si predstavoval. O to väčšie prekvapenie že to je nemecký film o upíroch. Ale nebolo to prvý krát čo ma takto nečakane prekvapili v rámci úpírskych filmov. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Zdálo se mi to moc dlouhé. Jde o únosový thriller v  tradici Chobotnice a Od soumraku do úsvitu (Clooney) z konce devadesátek , který unesl sebe sama když představitel hlavního padoucha zjistil, že hraje v jiném filmu, než který podepsal. Tato černá historka poskytuje příliš málo vzrušení. Chtělo by to více humoru. Z hlediska upírského filmu to v klaustrofobickém prostředí letadla splňuje asi vše, co fanoušci žánru očekávají. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

.......úvod -rozjazd fajn,ale potom to bolo už len klišé s predvidateľným záverom....nebolo zlé,ale po čase nuda,že nič nové...pohrýznutie - premena-šírenie....dve malé poznámky:asi by som bol radšej premenený ako bez ruky...a ozaj ctený manžel prečo sa neráčil premeniť?....ok - logika v týchto filmoch nemusí byť extra veľká,ale trocha by jej nezaškodilo....poznamka pre seba:asi nebude treba ešte raz pozerať. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (12)

  • Ve filmu se vyskytuje postava teroristy Jurije (Jan Loukota), který má být Čech, mluví ale rusky. Omyl je o to tragičtější, že se film natáčel v ČR a polovina štábu jsou navíc podle závěrečných titulků našinci. (panPatejl)
  • Dveře do pilotní kabiny jsou chráněny pinem, který se neustále mění a zná ho pouze posádka. Není možné se tam tedy bez pinu dostat. (PROCESOR)
  • Film se natáčel v České republice. Celý trup letadla byl postavený v opuštěné továrně na kraji Prahy. Úvodní scény filmu jsou pak natočeny na brněnském letišti. (korbitch22)

Reklama

Reklama