Reklama

Reklama

VOD (1)

Letadlo kdesi nad Atlantikem unesou teroristi a žena, která cestuje se synkem a trpí záhadnou nemocí, kvůli tomu musí odhalit svoje temné tajemství. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (277)

bourec 

všechny recenze uživatele

Dobrejch filmů o upírech je jako šafránu, a to hlavně z konce minulýho století. Poslední dva byli z doby kolem roku 2010, jinak skoro nic. Ani tenhle není nic úchvatnýho. Film prakticky odsouzenej  v uzavřeným prostoru k jedinýmu možnýmu konci, akce je jalová, humor žádnej. Herecky nelze hodnotit, chrčet umí asi každej. Nebavilo, ale bejt režisér normální, mohla to bejt na uzavřeným prostoru docela slušná mazanice. Takhle za dvě. Víc ani hovno.30%. ()

raimi odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečnej odpad. Fakt jsem se dost nasmál. Že to bude na hovno, bylo jasný od okamžiku, kdy jsem to zapl a zjistil, že to má přes dvě hodiny. Hadi (teda upíři, no) v letadle 2, a taková stopáž? Ajtakrajta! Ještě tak do hodiny a čtvrt jsem chtěl dát dvě hvězdy. Po asi padesátý melodramatický vsuvce, už jen jednu, ale poté, co ultrasobečtí hlavní "hrdinové", odmítli pustit do kokpitu lidi, aby je zachránili před masakrem, a v klidu se tam bavili o pi*ovinách, zatímco za dveřma probíhaly jatka, šlo to do odpadu. Melodramatický scény k smíchu, to už byla snad parodie. Samozřejmě hodnej muslim vs zlí fake muslimové. Protože pravej muslim nemůže být terorista, že áno. Jo, a bohatí lidé jsou zlí a peníze je nezachrání. A taky geniální a všeřešící dítě, kterému dospělí brání v rozletu a tak musí brát zodpovědnost do svých drobných ruček a mačkat velký čudlíky.  A geniální záporáci se svým ďábelským plánem, obsahující jednoho absolutně nestabilního, nezvladatelnýho psychopata, kterej nevydrží nedělat neřešitelný problémy ani tři vteřiny. Jak důmyslné! Bože, je tak snadný psát recenze na ty nový SJW bullshity, inspirace přilétá v hejnech! ()

Reklama

dyfur 

všechny recenze uživatele

.......úvod -rozjazd fajn,ale potom to bolo už len klišé s predvidateľným záverom....nebolo zlé,ale po čase nuda,že nič nové...pohrýznutie - premena-šírenie....dve malé poznámky:asi by som bol radšej premenený ako bez ruky...a ozaj ctený manžel prečo sa neráčil premeniť?....ok - logika v týchto filmoch nemusí byť extra veľká,ale trocha by jej nezaškodilo....poznamka pre seba:asi nebude treba ešte raz pozerať. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Upíři jsou mou starou filmovou láskou a ta jak se říká jen tak nerezaví. Řekl jsem si, a i kdyby to byl propadák, tak mě bude hřát u srdéčka fakt, že se to celé převážně natáčelo u nás v ČR. Naštěstí brak to rozhodně není a já si film po většinu času náramně užíval. Atmosféra parádní a nebýt toho až moc akčního závěru, tak to bude snad i za více hvězdiček :) ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Je to definitívne. Scenáristom došli všetky aspoň trochu normálne nápady, aj na horory. Toto je bieda a spracovanie nie je o nič lepšie. Otravné decko kazí každý zárodok slušnejšej atmosféry, postavy sa chovajú typicky dementne a masky sú také odfláknuté, že pri každom zábere na herečku vidno, že ma na ksichte prilepenú masku. Kde na tieto B-čkové blbosti Netflix chodí? A inak, v tom Škótsku majú krásne zasnežené hory. :-D ()

Galerie (8)

Zajímavosti (12)

  • Dveře do pilotní kabiny jsou chráněny pinem, který se neustále mění a zná ho pouze posádka. Není možné se tam tedy bez pinu dostat. (PROCESOR)
  • Letadlo do New Yorku má mít podle palubního hlášení mezipřistání v Římě. Na monitoru, kteří mají cestující před sebou, je ale vidět, že letadlo míří přímo na západ. (blueskin)
  • Letadlo je uneseno teroristy. Když jde na přistání, je udržován kontakt s řídící věží, z čehož je patrné, že letadlo pilotuje někdo z cestujících. Přesto mu těsně před dosednutím doporučí z řídící věže, aby vypnul autopilota. Dnešní dopravní letadla naopak umí přistát pomocí autopilota sama, hlavně za nulové viditelnosti. (PROCESOR)

Reklama

Reklama