Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krimi
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (13)

plakát

Strašidla (2016) odpad!

Trailer mě nadchl asi jako moje každá výplata, film si ani nebudu vyhledávat

plakát

Díra u Hanušovic (2014) 

Hodně netradiční humor, který každému asi nesedne. Minimalistický film o tom jak žijí lidé na venkově. Poprvé když jsem to shlédl jsem měl smíšené pocity, po druhé už jsem se velice dobře bavil a tento snímek mne nadchl natolik že dávám 5 hvězdíček. Vyníkající role-Trojan.

plakát

Skyfall (2012) 

V poslední scéně na Vás dýchne atmosféra starých bondovek a láká jakoby to tak mělo příště být. Uvidí se. Každopádně z téhlé nové Skyfall jsem měl pocit, že se nedívám moc na bondovku. Celý film je jen o chytráckých dokonalých frázích a větách. Snad se dočkám konečně přirozenějšího snímku s bondem co umí i vtipkovat. Craig není moc můj šálek kávy. Skyfall mne bavil průměrně hlavně díky záporáka. Jistojistě největším lákadlem na tenhle film byla vyníkající píseň od zpěvačky Adele, ale s filmem samotným už je to horší.

plakát

Dokonalý svět (1993) 

Ti co dali míň než čtyři hvězdy, zde na csfd nemají co dělat.

plakát

Školní výlet (2012) 

Ano jsou tam momenty kdy jsem se opravdu zasmál a zato dávám dvě hvězdičky, ale to obsazení sebestředných lidí jako jsou Hanychová, Hranáč, Bendig - k tomu není co dodat. Bulvár ve filmu nemá co dělat !

plakát

TACHO (2010) odpad!

Všechno špatně

plakát

Norbit (2007) 

Lidi vzpamatujte se, to nemáte smysl pro humor?

plakát

Pan Popper a jeho tučňáci (2011) 

Ten kdo v sobě nemá kousek srdce a humoru tohle neocení. Takových příjemných filmů je jako šafránu. Jim Carey je stále bezkonkurenční. Vřele doporučuju a naprosto souhlasím s komentářem od Malarkey.

plakát

Wrecked (2010) 

Nesmíte nad tím filmem tak moc přemýšlet do detailů. Kdybych se měl řídit striktně hodnocením podle uživatelů, tak bych neviděl mnohdy velice zajímavé filmové zpracování různých snímků. Upřímně jsem měl u tohoto filmu hlad a žízeň. Kdo viděl ví... Zklamání byla nedomyšlenost snímku, kdy by asi každý šplhal hnedka logicky nahoru po trase pádu auta k cestě hned, a ne nakonec filmu. Nicméně tři hvězdičky si to u mne zaslouží.

plakát

Hoodwinked Too! Hood vs. Evil (2011) 

Nesouhlasím že jednička byla nic moc, ba naopak, a to byl také tah proč jít do kina na dvojku. Jenže ouha ono se to nepovedlo. Snaží se to tvářit až moc cool, karcoolka má dost nesympatický výraz, je to celkově přetuněné, splácané moc narychlo. Kdyby děj zůstal spíše v lese a netlačilo se tolik napilu, dopadlo by to lépe. Tuhle verzi jsem viděl s titulkama a to vás zklame, jelikož pokud jste viděli vcelku slušně nadabovanou jedničku pak vám najednou schází ty známé hlasy.