Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (19)

plakát

Babel (2006) 

Nemastné, neslané. Ani jeden nový nápad, dejte kameru do ruky prvnímu člověku z ulice a když budete chtít film podle inárritova receptu, dostanete babel.. ale možná o něco zábavnější než od alejandra samotného..

plakát

Útěk z vězení (2005) (seriál) 

Napětí v některých momentech k nevydržení. Atmosféra vězení perfektní. Čekání na další díl utrpení. Občas dějová vykonstruovanost, scénář sem tam z někoho udělá paňáce na odstřel - majznete zezadu bejzbolkou chlapa co Vám před očima vyvražďuje rodinu a pak v klidu počkáte až se dá dokupy, vytasí a udělá z Vás cedník?? leda tak v americkym seriálu, ale jinak supr podívaná.

plakát

Účastníci zájezdu (2006) 

Dve za odhalena nadra Jitky Kocurove .. jinak cely autobus vcetne posadky pusobi jako by prave prilitl z marsu, vetsina postav dost tezko uveritelnych, patrne to byl zamer, ale viewegh absolutne neodhadl vkusnou miru..rozhodne to neni vtipny.. spis krecovity a priblbly..

plakát

Věc (1982) 

Geniální. Na tohle doporučuju hnědé, bezpečnostní trenky!

plakát

Nabít a zabít (2006) 

Navzdory velkolepému obsazení nic moc.. Ve filmu, kde chybí atmosféra, Vás ani deset nečekaných point nezvedne ze židle.. Rádoby stylové, chladné, odosobnělé prostředí možná leckomu přivodí aspoň mírnou depku, ale i ta možná byla spíš ze ztráty 109 minut nádherného podzimního večera.

plakát

Skrytá identita (2006) 

Geniální krimi.Napínavý, jak malý gatě, s neotřelým koncem a vynikajícím obsazením.V rámci žánru po Mafiánech scorseseho druhý nejlepší film.

plakát

Děkujeme, že kouříte (2005) 

Vtipných dialogů mohlo být víc.. brilantně vybroušených demagogických hlášek je tu poskrovnu.. od některých našich politiků by se mohl Nick Naylor ještě hodně učit..

plakát

Výplata (2003) 

Nebýt Benovi tupé tváře máme tu o hodně lepší film. Že výplata působí jako díl z přihlouplého seriálu je bezpochyby vina špatného castingu.Affleck z dobrého námětu, vcelku slušného scénáře (místy trochu naivní), a svižné režie, vysává všechnu atmosféru a mě osobně donutil některé nudné scény přeskakovat.

plakát

Expres hrůzy (1972) 

Krapet hrůzného tajemna, obklopujícího mimozemskou substanci, která po miliony let vysává duše živých tvorů tu bezesporu je.. ovšem ta hudba.. Soundtrack z komedie s tebou mě baví svět je proti tomuhle hypermoderní mix. Výrazové prostředky děsu působí občas trochu naivně a otřepaně, ale v sedmdesátých letech nejspíš pojem hororové klišé ještě neexistoval. Docela slušná podíváná s hororovým miláčkem christopherem lee a vtipným výstupem tellyho savalase. Snímek ležící někde mezi érou charismatických tváří typu borise karloffa a dobou šikovných zombie výtvarníků si bere to dobré z obou, ale v dnešní době má spíš historickou hodnotu, s husí kůží nepočítejte.