Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladá advokátka Kate se při projednávání obyčejné rozvodové pře kubánského boháče Juantoreny dostane na stopu loupeže provedené bandou bývalých agentů KGB, v čele se zabijákem Kazakem. Jen náhodou unikne prvním útokům, dokonce i poté, co ji detektiv Max Kirkpatrick ukryje na tajném místě a ona se neopatrným telefonátem prozradí. Maxovi se povede další útok odrazit, dostat Kate pryč a spojit se s FBI. Vzápětí se však ukáže, že dvojice nemůže důvěřovat vůbec nikomu. Sice se jim daří unikat dalším útokům, a dokonce odhalit, kdo a proč chce Kate zabít, jak dlouho však jim štěstí bude přát. (TV Nova)

(více)

Recenze (142)

Karush 

všechny recenze uživatele

Poriadna spŕška strelieb, nahotiny a krvi, nie je núdza ani o akciu a dychvyrážajúce scény. Je to trošku smutné, že väčšine publika zrovna tá akcia vo vagóne utkvela v pamäti, no čo narobíš. Je pravda, že podobných filmov sme na plátne už mohli vidieť stovky, ale ja som príjemne strávila pri tomto filme 90 minút a nemyslím si, že ostatné akčné superfilmy sú nezrovnateľne lepšie. Ak film zaujal, odporúčam: Mobil, Die Hard, 16 Blocks, Eraser. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Vcelku atraktivní hollywoodská akčňárna, která se může pochlubit především strhujícím tempem, které má při solidní stopáží téměř explozivní drajv. Cindy Crawford není dobrá herečka, avšak jako sexy symbol? Proč ne. Baldwin je překvapivě sympatický a dohromady tvoří solidní dvojku. I když scénář je jednoduchoučký a dějových nedostatků je zde dost, na všechno zapomeneme díky strhující a překvapivě zručně natočené akci. Je jí tu hodně a dobře se na ní kouká (opravdu geniálně nasnímaná je scéna výbuchu apartmánu). Za pozornost stojí i atmosferická hudba Marka Manciny. Béčkovitá jednohubka jak vyšitá. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Jak si mohl někdo dovolit pronásledovat světovou topmodelku? Někdejší agenti KGB můžou všechno, takže ani Cindy Crawford není v bezpečí. Coby právnička se stává terčem nelítostných zabijáků, v téhle štvanici jí pomůže tak akorát sympatický detektiv s tváří Williama Baldwina, který netuší, komu může věřit. Prvně dá sprchu on, pak ona a společně zlikvidují několik bad guys. Samozřejmě béčko jak vyšité, ale pamatuji si hlavně hodně solidní tempo, které při devadesátiminutové stopáži moc „nenechalo“ vydechnout. Scénář je samozřejmě sešitý v poklusu a plný nelogických momentů, ale zručně natočená akce, nadstandardní dávka pyrotechnických rošád i Cindyino tričko, které se postupně velmi zajímavě rozpadá, tvoří velmi atraktivní mix. Padesátimilionový rozpočet je prostě znát, Joel Silver má čuch na explozivní akci (výbuch apartmá, skok do vlaku, honičky v autech). Škoda zbytečně uspěchaného závěru. Za mě béčková srdcovka 90. let, zdejších 46% je úplně mimo (i proto dávám nadsazené 4*). Mimochodem erotická scéna ve vlaku toho času „zpozornila“ nejednoho dospívajícího diváka. ()

lareinna 

všechny recenze uživatele

V súčasnosti sa občas točia omnoho väčšie blbosti...hollywood vypľúva filmy, čím ďalej tým rýchlejšie a tak je aj viac odpadu. Tento film má 15 rokov a na vtedajšiu dobu (aj dnes sa dá v pohode pozerať) bol super, tak trochu nechápem tomu nízkemu hodnoteniu. Tým dvom to seklo, to je jasné. Film mal dej, akčné scény na r. 1995 boli úplne v pohode. Hodnotím kladne. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Víte co,tohle mě napoprvé docela bavilo,ale v tý době se natáčelo tolik akčních a thrillerovejch pecek,že to jaksi zapadlo,a napodruhé už sem to docela hvězdičkově podhodnotil.Ale vlastně dneska,kdy jsou kina plný hovínek pro honibrky,tak vlastně musim tenhle film docela pochválit.na nic si nehrající béčko se spoustou ucházející akce,ty zaporáci po nich jdou jak slepice po flusu,a i když tam jsou z obou stran celkem nepochopitelný kroky,celkově mě to bavilo.50%. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně v garážích, kdy dojde ke vraždě policisty, je v jednom ze záběrů vidět krev na okénku spolujezdce ještě dříve, než ke konfliktu dojde. (Ondrasss)
  • Cindy Crawford byla v roce 1995 za svou roli nominována na Zlatou malinu v kategoriích nejhorší herečka, nejhorší objev roku a společně s Williamem Baldwinem také v kategorii nejhorší filmový pár. (Terva)
  • Hlavnú úlohu advokátky Kate McQueen mala stvárniť ryšavá Julianne Moore, nakoniec však rolu dostala Cindy Crawford. (Fabrinka)

Reklama

Reklama