Reklama

Reklama

Jack Reacher

(seriál)
  • USA Reacher
Trailer
USA, (2022–2024), 12 h 46 min (Minutáž: 42–56 min)

Tvůrci:

Nick Santora

Předloha:

Lee Child (kniha)

Hudba:

Tony Morales

Hrají:

Alan Ritchson, Maria Sten, Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Serinda Swan, Shaun Sipos, Ferdinand Kingsley, Robert Patrick, Bruce McGill, Chris Webster (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Když vysloužilého vojenského policistu Jacka Reachera zatknou za vraždu, kterou nespáchal, octne se uprostřed smrtícího komplotu nečestných policistů, pochybných podnikatelů a intrikářských politiků. Jack musí jen s pomocí vlastního důvtipu zjistit, co se děje v Margrave v Georgii. (Prime Video)

Videa (2)

Trailer

Recenze (203)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Konecne poriadna Reacherovina. Nic v zlom, ale Tom sa na Reachera hodil asi rovnako, ako na biografiu o Dwaynovi Johnsonovi. Killing floors bola prva kniha od Childa. A je pracovana super. Serial skutocne zachytava Reachera ako kniha opisuje. Drsny, drzy, moc sa nechce vykecavat. Akcia je fajn. Jedine v knihe Reacher kazdeho rozdrti ala Seagal. Tu obcas dostane aj po papuly. Dej jednej knihy natiahli na 8 dielov, co pridalo dejove linky mimo knihy. Neviem ako to beru nebozkani literarnou tvorbou, ale ja som si to brutalne uzival. A Willa Fitzgerald je hot. Za mna 85% a fakt fakt dobry serial, ktory ma vratil do casov mojej mladosti. Tlieskam. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tím nejlepším způsobem béčkový/brakový mix Jamese Bonda a Sherlocka Holmese z amerického zapadákova. Ovšem se suše hláškující a kosti drtící 190 centimetrů vysokou 100 kilogramů vážící mašinou s býčí zarputilostí, přímočarostí a emoční zakrnělostí téměř ve stylu Arnolda z Komanda v hlavní roli (třeba poslední epizoda má opravdu velmi blízko ke klasickému finále akčního béčka z 80./90. let :). Kdyby měl John Matrix tedy vedle schopností recyklovat lidský odpad též silně rozvinuté detektivní schopnosti. A Komando bylo krimi thriller s dobře promyšleným dějem plným zvratů, obstojně prokreslenými a sympatickými vedlejšími postavami a správně brutálními, všehoschopnými padouchy. Četl jsem alespoň deset knížek série a až na pár malých problémů nemám, co bych této adaptaci první knížky (nebo adaptaci postavy Jacka Reachera obecně) vytkl. Ale pro úplnost těch pár negativních věcí vyjmenuji - první epizodu jsem si musel na Alana Ritchsona v roli Reachera přece jen zvykat (protože jsem si ho představoval ještě trochu jinak - "hranatějšího" a o něco víc old-school charismatičtějšího), pocitově se pár epizod táhlo, několik věcí asi mohlo být vynecháno a v druhé polovině děj sem tam přišel s nějakou hloupostí. 7,7/10 ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předlohu neznám, takže jsem do toho šel bez potřeby srovnávat. A co jsem viděl? Přerostlé brutální hovado s analytickou mozkovnou, které si to dopředu šine stylem "kde nepomůže velká síla, je potřeba ještě přitlačit". K ruce má drobnou roztomilou policajtku a tvídového distingovaného černocha, se kterými se společně postaví padouchům ovládajícím jižanský prdelákov. Tohle jakoby vypadlo z doby, kdy parchanti byli ještě parchanti a klaďasové nebruslili na hraně přijatelnosti. Záporáky tady odhalíte prakticky hned, jak se objeví v záběru, protože tak prostě vypadají a vlastně jde jen o to se jim dostat na kobylku. Cestou je pochopitelně třeba umlátit, ubodat a postřílet spoustu poskoků, vzpomenout si na nějaké ty příhody z dětství, dát pusu princezně a za všech okolností si udržet fešácký účes. A to mě prostě baví. Doufám, že schválení další řady bude pouhou formalitou. 85% ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Já jsem byla osobně spokojená a mohu s klidem baronky napsat, že jsem se báječně bavila. Dokonce jsem se musela zkraje mrknout, jestli to není komedie a ono že prý ne. No nic, tak jsem se jen občas musela usmívat pod vousy. Hlavní trojka byla vybraná akorátně, fungovalo to mezi nimi tak, jak bych si představovala, tudíž co víc si přát. Prostě jeden z mála béčkových seriálů, který se fakt povedl. Alan musí ještě trochu zapracovat na obličejové mimice, tady přece jen působil trochu prkenně, ale on si to vynahradil svými bojovnými akcemi. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Konečně se Dítětův slavný hrdina a věhlasný čistič zapadlých prdelí amerického středozápadu dočkal adekvátního zobrazení. Tedy alespoň co se konstituce týká. Dvoumetrové nabušené hovado tentokrát nepředstírá stodemdesáticentimetrový sájentologický zachrap Tomík, ke kterému museli jako komparz složitě vybírat samé trpajzlíky, aby se necítil tolik méněcenný, a každou chvíli ho hledat někde hrdě stojícího pod stolem. Ovšem co do výrazové oduševnělosti, tak tam zvolený gorilí neherec kapku zaostává a spíše připomíná takový ten „hloubavý“ typ, co si pro pandementní jistotu udělá doma antigenní test, načež s hrůzou zjistí, že je těhotný, a co při jakékoliv konverzaci jednou za hodinu nakrčí čelo, prošťourá si rypák a řekne „gogo“, než toho Dítětem popisovaného pologeniálního analytika a detektiva. Ale jebat! Tedy pardon, chtěl jsem samozřejmě říct „abstrahujme od paradigmatické interpretace fikčních charakterů“. Jedná se totiž o veskrze slastně brakovou staroškolskou zábavičku, svižnou, akční, přímočarou, brutální a se všemi těmi klišovitě roztomilými kudrlinkami přesně tak, jak to mají mazlíčci rádi. A vzali to kluci pěkně od Dětských začátků, tedy od Jatek, tudíž doufám, že máme před sebou dalších 24 sezón (pomineme-li už spatlaného Tomíka a povídky) vinného potěšení z dob, kdy byl svět i film ještě nebolševický a v pořádku. ()

Galerie (111)

Zajímavosti (26)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama