Reklama

Reklama

VOD (1)

Přímočarý bankovní ředitel se chystá oženit se svou životní láskou. Když jeho banku během svatebního týdne přepadnou nechvalně proslulí bandité duchů, domnívá se, že jeho budoucí tchán a tchýně, kteří právě přijeli do města, jsou nechvalně proslulí Out-Laws. (FunDinDung)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ten afektovanej pičus mě neskutečně sral. Absolutně nevěrohdná představa, že ho nějaká ženská miluje, nebo že s ním někdo třeba chce stát byť jen na zastávce, podle mě s takovým človkem nelze vydržet aniž by člověk nespáchal vraždu ve stylu Hannbila Lectera. Jinak standartní netlixovka s cílením na rodinku po dobré večeři - zastříleme si, zahláškujeme, uděláme to draze a pak milá rodinko zaplatit měsíční poplatek a hajdy do hajan. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Sandlerovo studio Madison jsem měl vždy v oblibě, ale i u nich je zjevné, že při přechodu produkce na Netflix polevili v tom puncu kvality a takový film by už dnes do kin nepustili, pro stream to však stačí. Což o to, pořád je to alespoň neškodý průměr, který neurazí a celkem rychle uteče, ale ta parta kolem Sandlera, co tyhle typy filmů točila před 20 lety, nepůsobila tolik cringe jako v určitých ohledech právě Out-laws. Alespoň, že ten Pierce Brosnan stále umí držet bouchačku. ()

Reklama

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem neviděl film, ve kterém by mě sraly snad všechny hlavní postavy. Není to sice úplné komediální dno, ale z takového neokoukaného námětu by se dalo vymáčknout víc. Nemůžu si ale stěžovat, jelikož jsem věděl do čeho jdu, a svobodně jsem se rozhodl poškodit si mozek. Alespoň to rychle uteklo. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Neděle: Netflix mi píše email. Že přidali nový film, který by se mi mohl líbit. Pondělí: koukám na ten film. Jak Netflix přišel na to, že by se mi mohl líbit? Úterý: chci si prostřelit mozek, protože píšu komentář k tomu filmu, co by se mi mohl líbit. *** Asi takhle. Nečekala jsem, že to bude klenot, ale trailer byl docela ok. Že by to mohla být sranda, když už nic jiného. Ale tohle se nedalo. Chemie mezi ústřední dvojicí nulová. Měla to být komedie (nebyla ale vůbec vtipná), kde jsem neměla v úmyslu řešit, že tyhle dva k sobě nepasují, kdyby si sedli alespoň humorem. Ale tohle? To bylo sprostý. Jako pátý cenový kánálový humor, který se snaží tvářit chytře. Ale je prazdnej a špatnej. Celá zápletka možná na papíře působila vtipně, ale za tu hodinu a půl se to asi někde vypařilo. Tohle je velký špatný. Prosím, už nikdy víc něco podobného. Že to je hit na Netflixu je mi jasný. A chápu proč. Lidi, kteří dělají od pondělí do pátku potřebují u něčeho v pátek večer vypnout. Ale sorry, já dělám na směny, takže mě si tak snadno tahle blbost nekoupí.... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Smrdela z toho sandlerovina a hej, aj on má v tom prsty ako producent. Takže sa nemožno diviť, že tu vidíme odkopnutých psov letiacich oproti stene, ukričanosť až uziapanosť, preafektovanosť, mimika hodná grotesky a o tom všetkom si ešte samoľúbo ten človek myslí, že tridsať rokov bude robiť to isté a ono to stále bude vtipné. Nebolo to niečo neznesiteľné, ale predsa len ide o takú prehnanú absurditu pre vyvolanie bezmozgového smiechu klasického konzumenta hamburgerov. ()

Galerie (137)

Zajímavosti (12)

  • Hlavné natáčanie prebiehalo v Atlante od 19. októbra do 18. decembra 2021. (Arsenal83)
  • Billy (Pierce Brosnan) a Lilly (Ellen Barkin) se baví o Jamesi Bondovi. Lilly říká, že se jí líbí James Bond, Billy se jí ptá, který z nich, na což Lilly odpověděla: „Pět.“ Billy odpoví: „Ten je dobrý.“ To odkazuje na skutečnost, že Pierce Brosnan byl pátým hercem, který ztvárnil postavu Jamese Bonda ve franšíze. (Johnny.ARN)
  • V čase 01:02:07 je vidět, že stůl je kartonová rekvizita. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama