Reklama

Reklama

Princezna

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve filmu Princezna se krásná, mladá a odhodlaná královská dcera odmítne provdat za krutého sociopata, s nímž je zasnoubená. Unesou ji a zavřou v odlehlé věži otcova hradu. Její zhrzený, pomstychtivý nápadník se chystá zmocnit trůnu, a tak musí princezna ochránit svou rodinu a zachránit království, ať to stojí, co to stojí. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (178)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Akční pohádka o princezně, která opravdu nepotřebuje zachránce na bílém koni. Nářez je slovo, které tu zběsile zábavnou podívanou popíše asi nejlépe. Akčních scén je hodně, vlastně jedna za druhou, ale ani jednou jsem neměl pocit, že by se opakovaly, naopak choreografii a režii se dařilo pořád přicházet s něčím novým, ještě lepším než tím, s čím přišly před chvílí. A velké plus je Joey King v hlavní roli, která rozhodně není tuctová herečka a tu zkrvavenou divoženku jsem jí bez problémů uvěřil. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„TOTO KRÁLOVSTVÍ NA TEBE SPOLÉHÁ…!“   Krapet jiná Disnejovka. Škoda, že si nedali víc záležet na castingu, choreografii a CGI při bojových scénách. Kurevská škoda, páč nápady tam jsou výborný! Takhle to místy působí dost lacině a možná i nepřirozeně. Mít to ambicióznějšího rejžu a producenta, mohl to bejt akční film roku! Místo toho vzniklo takový fajn béčko.     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chystám se natočit akční „Princeznu se zlatou hvězdou“  (na čele debile…). 2.) Jsem feministka (a chcu vládnout království).  ///  Thx za titule „Tomáš Slavík“.                  PŘÍBĚH  **  HUMOR  ne  AKCE  ****  NAPĚTÍ  * ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Ale tak ano, je to celé feministické až na půdu, jediní tři chlapi jsou představeni jako zbabělci nebo perverzáci či neschopáci  (Číňan znalý bojových umění je spoutaný - jak? - ale jeho čínská kolegyně se chytit nedala). Jenže mě ten nápad hodně bavil, natočené je to skvěle, dost dobrá choreografie scén, a líbila se mi skutečně středověká výprava včetně všech místností (tkalcovská a kuchyně moje oblíbené), je tam pár dobrých hlášek, funguje rytmus celého příběhu včetně retrospektiv, a protože se to samo celé bere z nadhledu a divák by měl celý ten nápad brát z nadhledu, bavil jsem se u toho. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Veľmi originálna a odvážna blbina, ktorej budete fandiť. V podstate non-stop akcia, ktorá do samého záveru neutícha. Vyzerá to cool a je to zábavné. Film sa samozrejme neberie príliš vážne a to ho v tomto prípade zachraňuje. Túto ,,tak trochu inú,, rozprávku od Disneyho môžem doporučiť, ale netreba mať vysoké očakávania. Myslím, že radový divák sa slušne zabaví. Je to medzi tri a štyri. 70% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Výťah opäť nechodí, čiže celých desať poschodí jebe sa princezná po svojich. S PéeMeSkom po ránu schňapla ostrú katanu, to už sa niekomu nezahojí. / Á … prvý kokot v ústrety zistil čo sú to filéty, ďalší kúpil klinec do oka... No bude to paráda, vo veži celá armáda a pičinka začína byť divoká / Vidíš toho chalana, čo sa hrá na Konana? O chvíľu bude totál na sračky! Dráždi besnú kungfu štrbinu, len ak chceš prepichnúť ľadvinu, navyše tejto nevyšli pytačky! // Cestou po schodoch, po schodoch krvavia poschodia, poznáš po schodoch, po zvukoch, že jatky občas neškodia. // Točit globální manipulativní debilizátor Dyzny jen takové pohádky, klidně si předplatím dvě až tři pohlupavé konzumní děti a možná jim i opíchám jejich nevkusnou maminku. #tohleměldostatWirkola ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení započalo v srpnu 2021 a skončilo v září téhož roku a probíhalo v bulharském městě Sofia. Rozpočet pak činil zhruba 26 milionů amerických dolarů. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama