Reklama

Reklama

Sting

Trailer 1

Obsahy(1)

Za chladné a bouřlivé noci v New Yorku spadne z nebe záhadný objekt a prorazí okno zchátralého činžovního domu. Je to vejce, z něhož se vyklube podivný pavouk. (TommyZR)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (52)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Rozjezd tradičně pojatého zvířecího hororu klasický, dlouho nikdo netuší co se to vlastně děje, aby se v druhá polovina hrubě nepovedla a naplno se ukázaly herecké limity (Ryan Corr je vyloženě na pěst) prakticky celého osazenstva. Tohle mělo potenciál solidní zábavy, jenže málo krve, hodně nelogičností. 40% ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Francouzský vrstevník s názvem Vermines arachnofobikům zmasíroval dušičku mnohem důkladněji. Sting má boží úvod, jemuž nechybí vtipný nadhled, líbivý vizuál, dobří herci a příslib hravých pavoučích orgií, jenže pak mu v první zatáčce ujedou nohy a stane se z něj levoboček rodinného dramatu s nedomrlým hororem. Poslední třetina je sice nakopnuta zdánlivě odvážným krokem, ten je ale brzy znegován a zbývá už jen nudné finále, kterému nechybí ani ten nejprofláklejší poslední záběr před závěrečnými titulky. Přitom je to škoda, protože bylo načrtnuto hned několik motivů, s nimiž se dalo vyřádit. Takhle by bylo lepší, kdyby někdo už tak krátký film osekal o dalších dvacet minut. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tvůrci Wyrmwoodu nám doručili už druhého letošního pavúčika, který je podán více odlehčeněji a arachnofobikům nedá bohužel moc zabrat, v tomhle byl Vermines agresivnější a úspěšnější a tady se zkrátka v mnoha věcech mohlo přitvrdit, ale určitě Sting neurazí. Opět tu máme panelák, spousta lidí a jedno vajíčko z vesmíru, ze kterého se vyklube pavouk, který má čím dál větší apetit. Malý pavouk byl pěkně exotický a scéna, kde vlezl do ženy a začal v ní dělat bordel v těle byla solidní, ovšem tady se dalo vyřádit tak, že z toho mohla být gore scéna roku, tu se mohli teda vyřádit 3x více. Připomíná to spíš monster horor béčka z 90. let, které mají odlehčený nádech a úplně to nevadí, jen humor úplně nefunguje a vraždy jsou spíš mimo záběr, když už z toho udělali vyvražďovačku, tak to chtělo výživnější mordy, protože atmosféra moc nefunguje a strach z pavouka tím tuplem. Koukatelné a příjemné, ale na vyšší hodnocení se nevyškrábu. Vermines byli jinde. 60% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pavouci mě zrovna neberou, ale jméno režiséra Wyrmwoodu docela lákalo, takže jsem se docela i těšil. Výsledek? Pavouci mě dál neberou. A přitom, objektivně vzato, to zase není úplně marné. Třeba panoptikum postaviček, které má sloužit osminožci za potravu, je docela nápadité a způsob, jakým si to zrůda vyřídila s papouškem a kočkou, má styl a eleganci. Jenže to jsou všechno takové výkřiky, které ne a ne přejít do soustavného řevu, který jsem očekával. Prostě to pavouk málo krosil a když už začal, byla nouze o jeho detailnější práci. Škoda. Za mě zatím nejhorší Turnerovic film. 40% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Rozhodne na nižšej úrovni, ako posledný pavúči pokus "Vermines", no stále dostatočne zábavný, bez toho, aby v človeku prevládali vyslovene negatívne dojmy. Tak, ako to uvádza vo svojom názore užívateľ "tron", poväčšina týchto ECO hororov, je z dôvodu kvality prevedenia prakticky na hrane sledovanosti, a tak keď sa objaví aspoň takáto priemerná "lastovička", prečo jej aspoň jednoručne nezatlieskať. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama