Reklama

Reklama

Sting

Trailer 1

Obsahy(1)

Za chladné a bouřlivé noci v New Yorku spadne z nebe záhadný objekt a prorazí okno zchátralého činžovního domu. Je to vejce, z něhož se vyklube podivný pavouk. (TommyZR)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (66)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Vcelku vydarené a áno tou cieľovkou sú naozaj začínajúce násťročné deti, ale to je jasné asi hneď po zazrení hlavnej hrdinky. Treba si uvedomiť najmä kto na horory chodí do kina a potom sa asi nie je čo čudovať že doménu v tomto žánri majú takéto kúsky, ja si plnú kinosálu na filme pre dospelé publikum ani nepamätám (asi predpremiéra Vtedy v Hollywoode). Potenciál má predpriemiéra Mad Max:Furiosa a aj to bude v publiku tak 50 na 50, aj s tými podpultovými že dobre uveríme Ti že máš 15, veď ako inak zarobíme. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Malinkatý pavouček, ideální mazlíček, slupne papouška i švába a zákuskem bude... bába?“ To by ovšem byla škoda, neb naftalínová bábrle Helga je těžká pohodářka. Díky Alzheimerovi a demenci už žije v jiném světě a bezelstně se všemu diví: „My máme kočku?“ OKÉNKO KLIMATIZACE: [][] Ve vzduchotechnice něco šramotí. Helga zalistuje Zlatými stránkami, volá deratizéry a (z dcerou připravených papírků) diktuje své jméno a adresu. Za pár minut na to zapomene, zalistuje a volá další firmu... Zrůdě se tak stará o přísun čerstvých a křupavých deratizérů. Obrpavouk ve vedlejším pokoji spokojeně mlaská, babču to ruší u televize a dělá: „Pšt![][] Chudáka Stinga jsem i litoval. Slupnout papouška, tři macaté černochy a jako zákusek paní domácí, vysušenou tresku Gunter, to je o žaludeční vředy. Pobavilo pár odlehčených scén i Faustka, otřásající se odporem a hrůzou. Líbila se mi treperenda Charlotte, hubatá puberťačka s Otesánkem v pětilitrové sklenici, ročním bráškou v postýlce a empatickým otčímem v prdýlce. Jo a svou arachnofobii jsem si parádně užil. ()

Reklama

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Možná někdo zapomněl do žánru uvést sci-fi? Ale ok. Holka co adoptuje pavouka z vesmíru co se zpočátku zdá jako roztomilá pískací hračka, dá mu roztomilé jméno, nejen, že ho zpočátku krmí sama, on se postupem času začne obsluhovat sám. Tomu říkám domácí mazlíček, postará se o sebe sám. Rád prolézá ventilační šachty činžáku stejně jako jeho panička a dostane se téměř všude kam zrovna chce a kde uvidí cokoliv chutného k snědku. Chvilkami mi přišel děj celkem dost absurdní. Nevím čím to je, že většina hororů obsahující hmyz, bývá většinou zklamáním. Přitom jsou pavouci jedny z nejzajímavějších tvorů. A abychom těch pavouků neměli málo, pak zrovna v kině běží další pavoučí párty, tentokrát ve Francii s názvem "Vermines" (Havěť). ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Málem jsem se na ten film ani nepovídala a když jo, tak téměř žádná očekávání a nakonec taková paráda. Miluju, když mě úplně nenápadný, nevykřičený malý hororůrek takhle brutálně překvapí. Od tohoto režiséra jsem už viděla povedený nízkorozpočťák Wyrmwood, který mě odzbrojil humorem, který mám ráda a Sting nebyl jiný případ. Tady je to ještě ke všemu financováno poměrně většími penězi a přesto, že zrovna vešel do světla ve stejnou chvíli jako podobně pavoučí Vermines, Sting to podle mě topuje a má navrch, hlavně díky sympatickým, dobře napsaným postavám a faktu, že se nebál kombinovat žánry a příjde si u něj na chuť i milovník humoru i milovník hororu, takže tu funguje ten správný balanc. Opravdu jsem se chvílemi až chechtala. Na Roache-Turnera si dám do budoucna určitě pozor. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Rozhodne na nižšej úrovni, ako posledný pavúči pokus "Vermines", no stále dostatočne zábavný, bez toho, aby v človeku prevládali vyslovene negatívne dojmy. Tak, ako to uvádza vo svojom názore užívateľ "tron", poväčšina týchto ECO hororov, je z dôvodu kvality prevedenia prakticky na hrane sledovanosti, a tak keď sa objaví aspoň takáto priemerná "lastovička", prečo jej aspoň jednoručne nezatlieskať. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama