Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracuje pro biotechnologickou společnost, která umí manipulovat s časem. Temnou stránku toho odhalí, až když jeho žena kvůli dluhům přijde o 40 let života. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Trochu In Time, trochu Altered Carbon a trochu Repo Man v překvapivě solidním německém sci-fi, které si ty čtyři možná úplně nezaslouží, ale už jen za ten nápad a zpracování, kde se tvůrci nebojí jít proti zajetým klišé a nesměřují za každou cenu k happy endu jim s klidem lehce přidám. Jediné co zamrzí je průhlednost jednoho ze zvratů, který se dá celkem snadno odhadnout…70% ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Viděno v anglickém dabingu s řeckými titulky. Začátek a vlastně nápad hodnotím za plný, provedení a závěr naopak hodně špatné. Námět by stál ze propracovanější scénář, protože ten nápad s dcerou a odbojovou skupinou se tam prostě strašně tloukly a bylo to překombinované. Až po propašování se přes hranice do Lotyška ok, pak už moc špatné. ()

Reklama

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavá sci-fi a ne nepřišlo mi to stejné jako In Time... Zvratů je tu spousta, ale to hlavní jsem odhadl hned, což mi trochu zkazilo konec, ale i tak je to hodně dobré a je tu spoustu věcí k přemýšlení.. Bohužel slabinou jsou herci, kteří nebyli dvakrát sympatičtí ani ne moc dobří. Naopak se mi líbila vizuální stránka, hlavně ty tablety a PC. No každopádně otázka delšího života pro bohaté, může být už brzo velmi aktuální, co já vím.. Celkově spokojenost, až na lehce divný a odhadnutelný konec...80% ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Poměrně dobrý nápad na téma jak ještě o něco obrat ty co mají smůlu a jsou chudáci bez perspektivní budoucnosti. Opravdu zajímavá myšlenka co všechno se dá vlastně ještě zpeněžit, která však začala zcela nevinně, ale skončila jako vždy  " cestou do pekla, která bývá dlážděna dobrými úmysly". Rozhodně zajímavý německý počin i když vlastně Němci už ukázali, že saj-faj umí viz. Dark     Za mě překvapených 75% ()

djfun 

všechny recenze uživatele

Obchodování s časem: mohlo by to být originální téma, kdyby s ním však už před lety nepřišel mnohem hustší a napínavější snímek s (překvapivě) Justinem Timberlakem s názvem Vyměřený čas. Proti němu je Paradise celkem nezáživnej, předvídatelnej, v logice kulhající a navíc docela béčkově natočenej "hell", kterej vás nedostane ani do ráje, ani do rauše a vlastně ani do toho pekla... ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama