Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracuje pro biotechnologickou společnost, která umí manipulovat s časem. Temnou stránku toho odhalí, až když jeho žena kvůli dluhům přijde o 40 let života. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Ve výsledku jsem až překvapen, jak dobrý na Netflix film je. Jeho produkce stojí poslední dobou za nic, ale tady jsem se nechal zlákat námětem a nakonec Paradise není úplně k zahození. Plusové body sklízí za poměrně zajímavý a originální koncept, kdy jsou lidé schopni prodávat za peníze své roky, z čehož ve výsledku profitují ti nejbohatší, jenž jsou schopni si koupit roky od chudých a žít tak navěky. Na to ale doplatí jeden z předních zaměstnanců korporátu, jehož manželka je kvůli nesplacení bankovní hypotéky nucena dát svých 40 let, a tak ze náhle z áčkového zaměstnance stává úhlavní nepřítel firmy a chce vrátit roky své ženě za každou cenu. Nápad je hlavním prvkem, který si zaslouží mé ovace, ale zbytek, ačkoliv je průměrně dobrý, už tak výrazně chvályhodný není. Má to místy fajn tempo i vývoj příběhu, ale víceméně nevybočuje z klasické šablony a nepřináší v tomto ohledu nic nového, co by jej vyšviho přes zlatý střed. A to stejné platí i o (zbytečně) otevřeném konci. Koukatelná jednohubka, ale ten nápad, z něj by se dalo vytěžit teda daleko víc a je to skvělý nápad na hollywoodský celovečerák. ()

Azurose 

všechny recenze uživatele

Tohle není film o stárnutí a mládnutí. Tohle je film o morálních hodnotách a sobectví. Němci sci-fi umí, a tento snímek není výjimkou. Poutá od začátku do konce - závěrečná akční scéna tedy mohla být propracovanější, ale tím, že není středobodem filmu, zvládnu přimhouřit oči. Kdyby měl film pokračování, určitě by bylo zajímavé - a předpokládám, že by se neslo v podobném duchu jako Hunger Games. Ale není to potřeba, protože film předává jasné poselství, které stojí samo o sobě. ()

Reklama

angel.CZ 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavá myšlenka která ještě není až tak okoukana (ano, pár podobných filmu je). Ovšem co se týče spadu a rychlosti děje, mohlo to jít trošku rychleji a mít větší spád, poté by jistě bylo vyšší hodnocení. Za erotickou scénu se stařenkou by měl herec dostat fakt velký honorář 😅. 60% a je to mezi 3-4* ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Kritika korporátu a konzumní společnosti ve sci-fi, která  by chtěl být závažnější než ve skutečnosti je. Ve slušném vizuálu se odehrává příběh, kde je platidlem čas a roky života a rozehraje se ve chvíli, kdy se vše dotkne i hlavního hrdiny, který je nejlepším "obchoďákem" ve společnosti, která využívá čas nižší třídy k udržení té nejvyšší. Bohužel se film nikdy nerozjede a chybí mu tempo i napětí, přestože se vše snaží zachránit závěrečnou akcí, která mírně odkazuje na Potomky lidí, ale nesahá jim ani po kotníky. Film slušný ale překvapující pouze tím, že je přes všechny produkční kvality evropský. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ten poster vyzerá poriadne desivo, ale našťastie som sa pri rozhodovaní, či si to pozriem neriadil ním, ale zaujímavým popisom. Takýto typ sci-fi mám celkom rád, a musím uznať, že Nemci natočili naozaj parádny projekt. Aj keď sa to svojim charakterom trochu ponášalo na In Time, tak Paradise išlo našťastie svojou cestou, ktorá bola rozhodne originálna. Aj keď čítam, že ľudia neboli so spracovaním tohto konceptu celkom spokojní, mne sa to celkovo pozdávalo a som rád, že tam tej akcie bolo relatívne málo (aj tá, čo bola, mi však išla na nervy). Celkovo Nemci uchopili tento námet kvalitne, a za mňa to bolo napokon veľmi milé prekvapenie, ktoré stojí za to vidieť. Mimochodom, je to aj na zamyslenie, či by takéto "trestanie" zločincov alebo dlžníkov bolo na mieste (keďže by to mohlo mať aj takéto dôsledky). 5* ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama