Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracuje pro biotechnologickou společnost, která umí manipulovat s časem. Temnou stránku toho odhalí, až když jeho žena kvůli dluhům přijde o 40 let života. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Trochu In Time, trochu Altered Carbon a trochu Repo Man v překvapivě solidním německém sci-fi, které si ty čtyři možná úplně nezaslouží, ale už jen za ten nápad a zpracování, kde se tvůrci nebojí jít proti zajetým klišé a nesměřují za každou cenu k happy endu jim s klidem lehce přidám. Jediné co zamrzí je průhlednost jednoho ze zvratů, který se dá celkem snadno odhadnout…70% ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Viděno v anglickém dabingu s řeckými titulky. Začátek a vlastně nápad hodnotím za plný, provedení a závěr naopak hodně špatné. Námět by stál ze propracovanější scénář, protože ten nápad s dcerou a odbojovou skupinou se tam prostě strašně tloukly a bylo to překombinované. Až po propašování se přes hranice do Lotyška ok, pak už moc špatné. ()

Reklama

djfun 

všechny recenze uživatele

Obchodování s časem: mohlo by to být originální téma, kdyby s ním však už před lety nepřišel mnohem hustší a napínavější snímek s (překvapivě) Justinem Timberlakem s názvem Vyměřený čas. Proti němu je Paradise celkem nezáživnej, předvídatelnej, v logice kulhající a navíc docela béčkově natočenej "hell", kterej vás nedostane ani do ráje, ani do rauše a vlastně ani do toho pekla... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nemci sa celkom predviedli, i keď mám dojem, že látke by skôr slušilo sa stať vo výsledku cynickou moralitkou pre Black Mirror. Zápletka je originálna, ale dej sa rozbehne vďaka záležitosti, pri ktorej každému muselo byť hneď zrejmé, že ide o komplot. Hlavné postavy ale všetko berú ako smolu. Film je čím ďalej tým temnejší, akčnejší a vážnejší, ale aby všetky tie zvraty a rozhodnutia postáv fungovali, tak by zase muselo ísť o povedzme že šesťdielnu minisériu. Vizuálne je V raji celkom nevýrazné dielko, asi by bolo lepšie ak by sme ostali pri súčasnom dizajne a neriešili, že vďaka iným svetlám na autách sa ocitáme v blízkej budúcnosti. Celkovo ale spokojnosť, avšak vďaka nie nedôležitým výhradám ostávam na troch hviezdach. 70% ()

spawnxp 

všechny recenze uživatele

Celkem znepokojující... až mě napadá jak to vlastně v NetFlixu mysleli - jakože Brave New World, zelenej a udržitelnej, multikulti, vysoce estetickej - ovšem jen pro někoho, že. Neprivilegovaná pakáž (většina - my všichni) - v uprchlickejch lágrech. Je ovšem třeba pominout romantizující finále - tedy "nesmiřitelnej" boj - (ovšem vlastně v rámci systému) až do "konečného vítězství dobra" - bezpečně (hlavně pro korporátní "záporňáky") někdy v hodně daleký budoucnosti... Ovšem celkově filmařskej nadstandart - až na některý herecký výkony, prvoplánový postavy a podivnou závěrečnou scénu na baltický pláži (?). Velice slušnej průměr ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno