Reklama

Reklama

VOD (1)

Nick Wild pracuje jako bodyguard v Las Vegas. Zároveň ví jak být profesionální zabiják a má tak trochu problém s gamblerstvím. Když mu kamaráda zmlátí sadistický gauner, Nick zasáhne a zjistí, že onen násilník je synem mocného mafiánského bosse. Nick se tak ocitne v podsvětí a na stopě mu je jak policie, tak i mafie samotná. Na Nicka tedy čeká sázka nejvyšší, hra o život začíná. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (220)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Statham zase, znovu, opět a tudíž opakovaně jako hrdina, kráčející od nikud nikam. Veskrze lidumilný vrahounek s mlhavou, ovšem dle náznaků nesporně interesantní minulostí, a budoucností, do níž odjíždí v sedle svého hoře vzpřímen, nepokořen a bezhlavě adorován kdejakou štětkou či pohlavně nevyhraněným miliardářem. Film ničím nevybočuje z řady jakvejcovejcných stethemovek, což je snad i dobře. Nejvíce jej sráží hráčská vložka, která, byť je nacucaná extrémně, je trapně nekrvavá a potěší jen autistické milce černých Jacků. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Já bych zas tenhle film až tolik nehanil. Je sice pravda, že akčních bitek tu bylo docela málo, ale rozhodně se na ně dalo dívat a Statham se v nich určitě neztratil. Vsadilo se tu sice spíše na příběh, který už tolik atraktivity nepobral, ale co už. Anne Heche v mini roli servírky mohla dostat více prostoru, velká škoda že dcera Andyho Garcii tu nepředvedla své přednosti, ale roli zmlácené štětky zvládla vcelku dobře, dračice Sofía Vergara se tu mihla jen na začátku – inu tady se musíme spokojit i s málem, ale na průměrné ohodnocení to stačilo… ()

Reklama

maddy 

všechny recenze uživatele

Len ďalšia Stathomovka v poradí, ktorých tu už bolo neúrekom a ktorá nijako nevyniká z nezáživnej filmografie Stathama a hlavne z jeho posledných nudných kúskov ako Parker, Hummingbird a pod. Je to úplne priemerná akčná dráma, ktorá tento krát ani predvedie takmer žiadnu akciu. Staham sa tu akurát tak potáca od nikiaľ nikam, behom hodiny predvedie jednu bitku, ktorá je síce natočená efektne spomalene, ale dohromady v nej padnú tri údery, a jednu nezáživnú hru v kasíne, ktorá nie je nijako strhujúca alebo napínavá. Simon West je síce akčný režisér, ale túto látku nedal. V jadre by sa Wild Card chcel hrať na drámu a prechlastanom kriminálnikovi, no vo výsledku je to iba obyčajný akčný film s trestuhodne málo akčnými scénami. Počas nich síce poteší, že nie sú vyumelkované, ale dostatočne nekompromisné a s dávkou krvi ako sa pri bitkách patrí, ale čo z toho, keď takéto scény tu dve a ďalej sa film pomalým tempom trmáca kasínami v Las Vegas, na čo nie je napojená dostatočne nosná story. Skalným fanúšikom Stathama to možno bude aj tentoraz stačiť, ale ostatní nech si radšej počkajú tých pár týždňov navyše na Rýchlo a Zbesilo 7, kde snáď Statham po dlhej dobe prevedie poriadne akčné inferno. CELKOVO: 2* (4/10) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nová stathamovka jede až podezřele dlouho na první rychlostní stupeň. Dokonce až do nějaké pětatřicáté minuty, kdy jsme svědky první kontaktní akce. Pokud tedy nepočítáme tu, která tohle dostaveníčko s třemi agresivními hovady (jeden z nich pozval jednu štětku na soukromou párty) rozpoutala. Do té doby je tahle třetí spolupráce Jasona Stathama a Simona Westa, autora jediné velké pecky (Con Air), poměrně váhavá a ukecaná. Hlavní hrdina, který podniká coby bodyguard a Robin Hood v jednom, sní o velké lodi i velké výhře. Pije vodku, cedí ironické hlášky a jeho vyhlídky do budoucna nejsou úplně růžové. A až moc promlouvá ostatním do duše, namísto toho, aby zatnul pěsti. Takže příběh jako takový působí docela prošlým datem spotřeby. A to asi leckdo neuvěří, že za scénářem stojí klasik William Goldman (Misery nechce zemřít, Příliš vzdálený most, Chaplin nebo Butch Cassidy a Sundance Kid). Naštěstí to slušně odsýpá, na Stathama je pořád fajn pohled (klidný v soubojích, charismatický jak prase) a když už přijde akce (mimochodem je to pouze třikrát), oceníme kamerové kejkle i několik bolestivých úderů. Béčková jednohubka!! ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(4/10). Hrozně málo výrazný film. Jediné pozitivum vidím právě v jeho největším lákadlu - Jasonu Stathamovi. Ten se snaží co mu síly stačí, ale stejně to na mě působilo hrozně roztěkaně. Celý film působí polepený a je to celé hrozně divné. Působí hrozně nevyspěle a bez sebevědomí. Prostě takový, na který za pár dní zapomenete. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Natáčalo sa v New Orleans, Nevade a na francúzskej Korzike. (Hudakfilms)
  • Aby sa Jason Statham (Nick Escalante) pred natáčaním dostal do formy, držal diétu, počas ktorej jedol iba špenát a hnedú ryžu. (m.a.t.o.)

Související novinky

Statham předává kurýrskou štafetu

Statham předává kurýrskou štafetu

11.02.2014

Kurýr dodnes patří mezi nejznámější filmy Jasona Stathama. Neohrožený řidič Frank Martin to dotáhl na tři celovečeráky, předloni se pak přesunul i na malou obrazovku, kde si ho zahrál Chris Vance.… (více)

Reklama

Reklama