Reklama

Reklama

VOD (1)

Nick Wild pracuje jako bodyguard v Las Vegas. Zároveň ví jak být profesionální zabiják a má tak trochu problém s gamblerstvím. Když mu kamaráda zmlátí sadistický gauner, Nick zasáhne a zjistí, že onen násilník je synem mocného mafiánského bosse. Nick se tak ocitne v podsvětí a na stopě mu je jak policie, tak i mafie samotná. Na Nicka tedy čeká sázka nejvyšší, hra o život začíná. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (220)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Další film s Jason Stahamem mě zklamal.Hlavně mi trailer přišel stokrát lepší než film a byl to klasický trailer ,který měl nalákat a asi dalo i tvůrcům zabrat dát dohromady vůbec ty dvě minuty něčeho zajímavého do toho traileru.Akce je tu asi 3 minuty,napětí žádné a ze začátku jsem si málem začal myslet,že je film nějaká parodie,ale alespoň toto podezření po chvíli opadlo.Jediné co za něco stálo (kromě klasického zakaboněného výrazu Jasona) byly scény při hraní karet a zpomalené záběry a té akce,kterou tu opravdu šetřily..Za mě celkově 50% a tři hvězdy. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Statham jako bodyguard/gambler s tajemnou, ale nepochybně drsnou minulostí, který se v Las Vegas dostane do křížku s mafií. Zní to jako typická stathamovka, až na to, že Stathamova postava se akci dlouho důsledně vyhýbá a místo toho se potuluje po Vegas, baví se s jinými postavami a karbaní. A i když tomu chybí výraznější dějový i vizuální tah na branku, díky ne úplně předvídatelnému scénáři, efektní kameře a zachmuřenému Stathamovi se na to kouká docela příjemně. A v druhé polovině dostaneme i dvě efektní stathamovské bitky. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Další stathamovka, na kterou jsem se netěšil nijak extra, ovšem Jason Statham pro mě stále je akční ikona a nenechám si s ním ujít žádný nový film. Problém je, že natočil těch primárně neakčních filmů za několik už více a ne vždy kvalitních. Například jsem trpěl u Redemption, ačkoli se to nakonec na 3* vyšplhalo a stejně tak u Homefront. Co čekám? Dalšího Kurýra? To ne, jen bych prosil, aby Jason více využil svůj bojový potenciál. Ve Wild Card jsou celkem tři poměrně velké akční scény...bez přestřelek. Když už dojde na akci, Simon West vše drží pevně v rukou a pomocí efektních zpomalovaček diváka potěší. Problém je ale v tom příběhu, nebo spíše jeho vyprávění...Jason se snaží hrát na vážnou notu, snaží se vštíput své postavě nějaký charakter. V tom by tedy samozřejmě nebyl, jenže Statham na podobné typy rolí není stavěný a podobné vesměs nudné thrillery, či co to vlastně je, by mohl přestat točit a přijít s pořádným akčňákem...PS : Stanley Tucci jako vždy výborný, ale bohužel jen asi na pět minut..:( ...50% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak tu mame novu Stathamovku. Kto ale ocakava jeho klasicky akcny film s mnozstvom bitiek, tak bude velmi sklamany. Na bitkach tento film nestoji, ale vzhladom na Stathamovu ucast tu su 3 famozne natocene bitky. Necudo, ked choreografiu mala na starosti HK legenda Corey Yuen. Nielenze maju dokonalu brutalnu choreografiu plnu tvrdych chvatov, ktore pocitite jak na vlastnej kozi, ale su aj dokonale natocene. Uhly kamery su vhodne zvolene a napriek dynamickemu strihu sa dokonale prehladne. Vzhladom na bitky v predoslych Westovych filmoch sa odvazim tvrdit, ze Corey robil nielen choreografiu, ale bitky aj kompletne reziroval. Simon West na tak skvele bitky proste nema skusenosti. Ale späť k tomu podstatnemu a to je vyznenie filmu. Ma to ovela blizsie k filmu Equalizer, ale vzhladom na Stathamov obmedzeny herecky prejav to nejde v dramatickych scenach do takej hlbky, ale tvorcovia mudro vsadili na atmosferu ktoru do velkej miery dotvara fantasticky soundtrack a britke velmi vtipne dialogy, ktore mi vzdialene pripomenuli casy, ked bol Statham hlaskujucou mašinou vo filmoch Guya Ritchieho. Jasonova postava mi po dlhej dobe bola sympaticka lebo to nebol len neznicitelny bitkar s vycvikom nejakej specialnej jednotky s nazvom zacinajucim sa na S :-) ale predsalen trochu komplexnejsia postava, ktora si konecne prejde aj nejakym vyvojom. Vsetky ostatne hviezdne cameo vystupy su tiez perfektne. Vlastne jedinou chybou filmu je, ze je strasne uponahlany a kopa skvelych postav sa tam mihne iba na chvilu. Prial som si s nimi stravit viac casu. Hlavne postava ktoru hra Stanley Tucci by si zasluzila väcsi priestor. Takze vysledkom je stylovy mix dramy, gangsterky, thrilleru, akcneho filmu a neviem coho este dalsieho, ktory mi neskutocne chutil a Statham si nim v mojich ociach vyzehlil rest, ked sprznil legendarneho Parkera. 8/10. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatný. Statham opět správně tvrdý, klidný v soubojích je jako doma, nepřátelé padají jako švestky za doprovodu Country Music a potěší i velmi nevídaná forma natočení ( Pěkný slow motion, krev, přehlednost, Cool zoom a efektivnost, sice občas až moc vyumělkované a né vždy plně uvěřitelné, ale dojem to však nekazí). Potěšila mě také scéna v casíně, ale celkově filmu chybělo větší přišlápnutí na plyn,což mi nedovoluje jít výše než přes průměr. Fanoušky Stathama a jednoduché zábavy by však film urazit neměl. 65% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Natáčalo sa v New Orleans, Nevade a na francúzskej Korzike. (Hudakfilms)
  • Nick vo filme jazdí na Forde Torino GT 1969. (Laslo)
  • Původní název filmu byl Heat, později byl ale snímek přejmenován na Wild Card. (Domin1359)

Související novinky

Statham předává kurýrskou štafetu

Statham předává kurýrskou štafetu

11.02.2014

Kurýr dodnes patří mezi nejznámější filmy Jasona Stathama. Neohrožený řidič Frank Martin to dotáhl na tři celovečeráky, předloni se pak přesunul i na malou obrazovku, kde si ho zahrál Chris Vance.… (více)

Reklama

Reklama