Reklama

Reklama

VOD (1)

Nick Wild pracuje jako bodyguard v Las Vegas. Zároveň ví jak být profesionální zabiják a má tak trochu problém s gamblerstvím. Když mu kamaráda zmlátí sadistický gauner, Nick zasáhne a zjistí, že onen násilník je synem mocného mafiánského bosse. Nick se tak ocitne v podsvětí a na stopě mu je jak policie, tak i mafie samotná. Na Nicka tedy čeká sázka nejvyšší, hra o život začíná. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (220)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

A tak jednou za čas.... Moc jsem teda nepochopil epizodu s Black Jackem, ale jinak se jedná o jednoduchou akční eRkovou řezbu, na které je vidět, že Simon West už má něco za sebou, protože se nebojí poexperimentovat s kamerou a střihem, přičemž zůstává naprosto neZběsilý (a to i díky super hudbě). Stathamovy cigánský férovky jsou samozřejmě přečipovaný, ale naštěstí chybí cokoliv dalšího dementně přepálenýho, takže si pro mě teda dost překvapivě budu muset na zvracení počkat až na střešní honičky aut v Rychle a zběsile 7. Spokojenost. 70% ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale z filmu na mě číhá polovičatost. Protože je konec a já čekal ještě pořádný finále. Akční sekvence jsou natočené opravdu skvěle, ale v celém filmu jsou jen tři. Film utnutý v půlce si zaslouží jen poloviční ohodnocení, i když akční stránka mě nezklamala, ale naopak, velice příjemně překvapila. ()

Reklama

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Jasona Stathema mám rád a proto každý jeho nový film s radostí slupnu jako malinu :-) Ani tentokrát jsem nebyl zklamaný a podle očekávání jsem dostal přesně to co jsem chtěl. Je to klasický akčňák, kterých už Jason natočil mnoho, přesto je každý trošičku jiný a ani tenhle není vyjímkou. Rozhodně byla dokonalá závěrečná scéna, kdy mu už došla trpělivost, se všemi těmi hnusáky co po něm šli a jednou provždy to vše vyřešil! :-) Určitě jsem nebyl zklamaný, mohu jen doporučit! ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Celkový dojem: Tento film si do rúk asi zobrali profesionáli, pretože za tú vizuálnu stránku by sa nemusel hanbiť ani strihač, či kameraman z Running Scared. Aj keď sú už spomalovacie a zrýchlovacie efekty celkom dosť zastaralé veci, túto si to s tým tvorcovia perfektne pohrali. No, tých tu teda málo nie je tak to časom niekomu začne liezť na nervy, no film má ešte stále čo ponúknuť - perfektná akcia, dobrí herci a na pohodu napísané postavy a scenár. Príbeh je už ale v svojom žánri klasický a tak si len môžeme v hlave hovoriť: ,,Nevidel som to už niekedy?" alebo ,,Niečo také som už určite videl" Moje hodnotenie: 60% ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Statham zase, znovu, opět a tudíž opakovaně jako hrdina, kráčející od nikud nikam. Veskrze lidumilný vrahounek s mlhavou, ovšem dle náznaků nesporně interesantní minulostí, a budoucností, do níž odjíždí v sedle svého hoře vzpřímen, nepokořen a bezhlavě adorován kdejakou štětkou či pohlavně nevyhraněným miliardářem. Film ničím nevybočuje z řady jakvejcovejcných stethemovek, což je snad i dobře. Nejvíce jej sráží hráčská vložka, která, byť je nacucaná extrémně, je trapně nekrvavá a potěší jen autistické milce černých Jacků. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Původní název filmu byl Heat, později byl ale snímek přejmenován na Wild Card. (Domin1359)

Související novinky

Statham předává kurýrskou štafetu

Statham předává kurýrskou štafetu

11.02.2014

Kurýr dodnes patří mezi nejznámější filmy Jasona Stathama. Neohrožený řidič Frank Martin to dotáhl na tři celovečeráky, předloni se pak přesunul i na malou obrazovku, kde si ho zahrál Chris Vance.… (více)

Reklama

Reklama