Reklama

Reklama

Neviditelné zlo

  • USA Imaginary (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Žena s malou dcerkou se vrací do domu, kde vyrůstala. Jako malá tu měla svého imaginárního kamaráda, kterého si vymyslela pro dlouhou chvíli. Teď zjišťuje, že její kamarád není až tak vymyšlený a navíc je hodně naštvaný, že ho kdysi opustila. (Bontonfilm)

Videa (7)

Trailer 6

Recenze (54)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Celkem dlouho mi trvalo než jsem filmu přišel aspoň trochu na chuť. Když už se tak stalo a začal mě aspoň trochu bavit přišel vstup do smyšlenýho světa a vše šlo o5 do kopru. Vrcholem všeho byl obří méďa. To už jsem netrpělivě sledoval časomíru kdy už bude konec. Ten byl na můj vkus ještě zbytečně natahovanej. Spousta scén je navíc natočená po tmě kdy toho není moc vidět. Nevím, možná to někoho baví ale tenhle typ filmů potažmo tohle zpracování není nic pro mě. Lepší 1hvězda ()

Adramelech odpad!

všechny recenze uživatele

Někteří tvůrci se zřejmě domnívají, že hororový film je tím strašidelnější, čím více je v něm k vidění setmělá nebo vůbec černá obrazovka. Radikální inovace se však zatím nikdo neodvážil. Mám na mysli kompletně tmavý film, v němž by byl divák odkázaný pouze na dialogy a zvukové efekty. Pro oživení by se tam každých dejme tomu deset minut mohlo něco mihnout. Třeba černoška ve tmě jako tady; to je rozhodně krok správným směrem. Výsledkem by byla v podstatě rozhlasová hra, kterou by však diváci neposlouchali v rádiu, nýbrž by ji sledovali v televizi, na počítači, nebo by se na ni chodili dívat do kina. Strašidelný efekt by byl maximální a kromě toho by natáčení hororů vyšlo výrazně levněji, což by filmoví producenti jistě uvítali. Tím by bylo dosaženo spokojenosti na obou stranách. ()

Reklama

Harpy 

všechny recenze uživatele

Velka bieda, take rozpravkove mi to prislo- do jedneho vreca so vsetkymi podobnymi nudnymi horormi ako night swim, separation, cobweb, the boogeyman a mnoho dalsich, otrepanych, nicim originalnych, kde ziadna vrazda pomaly ukazana, po pozreti o chvilu nevies o com to bolo, proste uplna vata, bez strasenia a ani humoru. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Motiv imaginárního dětského přítele není v hororu nic nového, ale co taky je, že? /plně špatný nebyl nápad s tím, koho ona entita ve skutečnosti chce. Nejlepší byl úvod s pavoukem, který se už pak jen mihnul, což byla škoda. Dobrá je rovněž poslední čtvrtina, kdy se vše propadne do království Freddyho. Jenže mezitím je spousta nudné vaty! Když se na chvilku objeví napětí a zdá se, že zlo řádně udeří, utopí se vše v civilu a žvanění. Sklep je klišé jako prase, ale OK, sklepy mám rád, když už není po ruce hrad nebo prastarý dům. Sestříhat na hodinu, mohl by z toho být alespoň průměrný horor. Chvílemi, tedy spíše častěji, se mi zdálo, že stopáž je tříhodinová a snad nikdy nepřijde konec. Slušný vizuál, dobrá hudba, chválím absenci lekaček a za již zmiňovaný začátek a konec dávám dvě*. p.s. žena s malou dcerkou? Bonton ani neví, jaký film distribuuje... ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Len zriedkakedy titul snímku tak krutým spôsobom vystihne jeho podstatu. No a za toto klobúk dolu pred samotnými tvorcami, ktorým sa podarilo zhmotniť zlo do neviditeľnej podoby. Toto ťazko docenia aj najmenší či skromný divák, nie to ešte niekto, kto disponuje nekompromisnou žiletkou v oku. Ja vlastne ani neviem, začo som dal druhú .. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (7)

  • Hlavné natáčanie prebehlo v New Orleans od mája do konca júna 2023. (Arsenal83)
  • Prvý trailer, ktorý mal premiéru pred filmom Päť nocí u Freddyho (2023), pozostával takmer výlučne zo zvukových efektov na prázdnom plátne a povzbudzoval divákov, aby využili svoju fantáziu. (Arsenal83)
  • Los Angeles Times kritizoval režiséra Wadlowa za "hroznú prácu s hercami" a že "dokonca dokáže spôsobiť, že aj nepohyblivé plyšové zviera pôsobí ako zle odrežírované". (Arsenal83)

Reklama

Reklama