Reklama

Reklama

VOD (1)

Brooklin se proměnil ve válčiště gangů. Policista Gino Felino však přijímá způsob boje brutálních zabijáků. Zůstává sám, ale nikdo proti němu nemá šanci, protože policista skvěle ovládá nejenom zbraně, ale také východní bojové umění. Žádná Ital nemůže uniknout vlivu mafie, platí to i o Ginovi, ale neznamená to, že by neprosadil bez milosti zákon. Steven Seagal přichází počtvrté a způsob, jakým zakročí proti lidem mimo zákon, vyráží dech, protože Gino Felino je nemilosrdná spravedlnost. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nemilosrdná spravedlnost mi vždycky připadala strašně přehnaně drsňácká a hrozně nastavovaná spoustou hluchých a nudných scén. Gino nechutně frajersky se kasající v baru je hrozně směšnej. Jo, rvačky jsou v pohodě, ale zbytek je prostě tragédie. Budeme-li za Seagalovu hvězdnou éru považovat filmy od Nica po Glimmer Mana, tak tohle je jednoznačně nejslabší film této éry. Lepší než tohle je spousta současných, tolik zatracovaných, seagalovek. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Steven Seagal ještě v době kdy nemusel nosit kimono a kdy ještě nemá opuchlej ksicht a může pořádně otevřít očí. V těhle filmech na začátku 90. let je dobrej a dá se na to koukat a dokonce se u toho i pobavit. Steven je sice dobrej, ale filmu taky dost pomáhá kvalitní záporák v podobě nafetovanýho Williama Forsythea a drsnější děj, závěrečná bitka mezi Seagalem a Forsythem je prostě skvělá. Nemilosrdná spravedlnost patří do top 5ti filmů u Seagla, to sice moc neznamená, ale na jeho poměry je tohle prostě skvost. ()

Reklama

TomX2 

všechny recenze uživatele

O Seagalovi som sa už trochu rozpísal v komentári k Hard to Kill, takže zbytočné predlžovanie vynechám - v skratke ma tento (pre mňa veľmi protivný) herec milo prekvapil a mám chuť sa trošku hlbšie ponoriť do jeho tvorby. Out For Justice je vydarený film, ktorý má všetko čo by mala kvalitná kriminálka obsahovať - skvelého záporného hrdinu, zaujímavý svet, dobre spracovanú temnú minulosť, ukážkovo znázornené podsvetie, schopnú réžiu, čierny humor a tak podobne. Dobrá ukážka toho, keď sa jednoduchý námet dostane do správnych rúk. Nie je to perfektné a ani bohvie ako dobré, no ako jednej z najlepších Seagaloviek tomu dám lepšie tri hviezdy. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Starej dobrej (vlastně mladej dobrej) Steven se svou huhňavou a topornou italštinou je k sežrání. Coby nekompromisní policajt Gino se probíjí nočním i denním Brooklynem v honbě za vyšinutým vrahounem Richiem. Za ním zůstávají řezné, sečné, bodné i střelné rány, vyražené zuby, zlámané ruce, ustřelené nohy, rozbité hlavy a přeražené nosy. Richie (skvělý William Forsythe) je Talián, gangster, vysavač na koks a psychopatické vraždící hovado (nejvíc mě pobavilo, když odbouchl babu, která si na něj dovolila zatroubit). Gino je samozřejmě taky Talián, ale Rodinu má těžce na háku. Má na háku i všechny grázly, protože se nikoho nebojí. Všechny totiž dokáže zbouchat. Bez problémů třeba vymlátí kulečníkovou hernu plnou pokérovaných rváčů. Gino je sice tak trochu trapák, jeho výrazy, pózy i hlášky jsou často k smíchu, ale jedna hláška se mu zatraceně povedla: "VYŘIĎ BRÁCHOVI, ŽE MU UŘÍZNU HLAVU A NACHČIJU MU DO KRKU!" Není to úžasný? O tomhle filmu přesně platí rčení: "Je tak blbý, až je roztomilý". ()

castor 

všechny recenze uživatele

Přesilovka proti muži v černém se stoickým výrazem končí efektním zneškodněním posledního záporáka, který sebou bolestivě praští o podlahu. Seagal (i producenti jeho filmů) pochopili, že není třeba experimentovat tam, kde stačí „pouze“ pokračovat v nastoupené cestě. A to je samozřejmě dobře – precizní akce, solidní záporák a nečekaně slušná atmosféra temného New Yorku. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (14)

  • Shannon Whirry v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)
  • Vůz, který řídí v závěrečné scéně Ritchieho gang, je slavný americký automobil Buick GNX. (OceanView)
  • Film se natáčel v říjnu 1990 v Brooklynu. (ssfan)

Reklama

Reklama