Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank Martin, bývalý příslušník speciálních jednotek vycvičený k zabíjení, si jde do podzemních garáží pro auto. U okénka se zastaví krásná dívka a žádá o pomoc s pneumatikou. Je komplicem skupiny zlodějů aut. Frank se s nimi ovšem rychle vypořádá a jede vyzvednout malého Jacka do školy… Frank krátkodobě pracuje jako řidič u vysoce postaveného příslušníka protidrogové policie v Miami Jeffersona Billingse. S malým Jackem se rychle spřátelil, což oceňuje i jeho půvabná matka Audrey. Otec, který se po roce vrátil domů, se zajímá jen o svou práci: právě se chystá významná konference šéfů světových protidrogových centrál. A právě v této souvislosti byl najat i jistý Gianni Chellini, který má za úkol unést malého Jacka… Má se to stát během návštěvy lékaře, kam Frank chlapce veze. Gianni a jeho kumpáni doktora i sestru zabili a vydávají se za ně. Chystají se chlapci píchnout injekci s nově vynalezeným virem, který po čtyřech hodinách aktivace začne působit. Navíc se nakazí každý, na koho chlapec později dýchne. Cílem gangsterů ale není chlapec, nýbrž jeho otec: právě Billings má být synem nakažen a následně nakazit všechny účastníky konference. To ovšem zatím Frank ještě neví… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (561)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Až na toho malého haranta a to "odstranění" výbušniny to je VELMI dobrá AKCE!!! Pokud si chcete pročistit hlavu a zajít si na nějakou pořádnou "rychlovku" (ne tu rychlovku...však vy víte, co tím myslím), tak tohle je vaše jasná volba :) Statham je prostě mr.47 - oblek, chladnokrevný výraz v obličeji...z něj ta chladnokrevnost prostě číší. No jo, ale to zase odbíhám od tématu. Ještě musím vyzdvihnout choreografii...vypadá to, že Jackie Chan by měl přidat, někdo mu tu sere do hnízda :) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tisíckrát akčnější a nemožnější jak jednička. Jednička alespoň měla hodně co do sebe, u dvojky jsem zíral na jednotlivé scény a sralo mě to všecko jak to vlastně najednou funguje, no a ta scéna s Audinou, to je takřka nezapomenutelný zážitek. Jak jsem si Stathama oblíbil, tak mi pozdějš ukazuje, že je to vlastně idiot, protože čemu ze začátku naloží, to v pokračování posere, a to je takhle pořád, a ještě k tomu u něj. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Přepis telefonního hovoru z dnešního rána mezi mnou a tátou: "Ahoj synu, mám pro tebe úkol." - "Poslouchám." - "Tři osoby - babička, teta Bo..." - "Pravidlo č. 1: Žádná jména!" - "Dobře, tak tedy babička a dvě tety, dnes ve 13 hodin u nich doma." - "Váha?" - "190 kilo + vozejk a jedny berle." - "Místo doručení?" - "Špitál v Litomyšli, severní křídlo." - "Okay. Chci kilo na benzín a dvacku na parkování v areálu. Polovinu teď, druhou potom + buchty od babičky. Když se něco podělá, odjíždím sám. Jakmile se dohodneme, podmínky se nemění. Máme dohodu?" - "Jo, máme dohodu." ()

castor 

všechny recenze uživatele

Potřebujete inteligentního gentlemana, kterého nic nepřekvapí, má speciální výcvik, rozumí počítačům, zbraním, chemikáliím, uřídí jakýkoliv dopravní prostředek, je rozeným zabijákem, co si poradí jen s hadicí proti bandě záporáků a ještě k tomu všemu bude dávat hádanky Vašemu synáčkovi? Jste na správné adrese.. Charismatický kurýr Frank se přesunul do atraktivního Miami, kde se po únosu synka zámožných rodičů rozjede pořádná akční exhibice, velmi často doprovázena úsměvným dojmem. Každá sekvence je choreograficky vymóděná, každý záběr je díky četným kamerovým filtrům jako obrázek. Kurýr 2 naprosto rezignuje na logiku a nějaký vnitřní dramatický rozměr, sype jednu akci za druhou, přičemž leccos opomene vysvětlit. Ještěže se na dvojku nechal ukecat Jason Statham, kterému dá tentokráte nejvíce práce umlčet jednu anorektickou slečinku (že by Terminátorova sestra?). Roztomile hloupoučká jednohubka, namixovaná tak akorát na něco přes 80 minut!! ()

2Pac 

všechny recenze uživatele

Nemam ani ponatia o com bola jednotka, hoc som ju videl asi dvakrat a iba matne si spominam o com bola dvojka, hoc som ju akurat dopozeral. Mne to tak vyplachlo mozog, az sa divim, ako mozem suvislo:) napisat tych par riadkov...ehhhhhh....no pomohlo mi to zabudnut na chvilku na skolu a videl v akcii jednu z najsexi zaporacok a to sa pocita.... ()

Galerie (55)

Zajímavosti (23)

  • První díl nebyl v kinech příliš úspěšný, takže toto pokračování dostalo zelenou až po vynikajících prodejích DVD. (DaViD´82)
  • Pištoľ, ktorú dievča používa v úvodnej scéne, je Vektor CP1. Značku a typ možno čítať spomalene. (Zeker)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno