Reklama

Reklama

Oscarem oceněný Al Pacino a Matthew McConaughey hrají v tomto napínavém thrilleru o rušném světě sportovních sázek, ve kterém někdy stačí hodit mincí a můžete vydělat celé jmění. Brandon Lang (Matthew McConaughey) je nadějná hvězda vysokoškolského fotbalu, ale kruté zranění překazí jeho sportovní kariéru. Aby se dostal zpátky na špičku, využije své znalosti z fotbalového světa…..v lukrativním byznysu sportovních sázek. Jeho talentu si všimne Walter Abrams (Al Pacino), mocný šéf obrovské národní korporace, která dává tipy na sázky a Brandon se stává jeho chráněncem. Zvyká si na svět plný krásných žen, sportovních vozů a stohů peněz, ale jeho zdánlivě idylický život se mění v boj podvodníka proti podvodníkovi, poté co netrefí výhru a v sázce jsou miliony dolarů… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (231)

Fr 

všechny recenze uživatele

Sázky na sport mají obrat 200 miliard dolarů za rok. Na světě je spousta sázkařů, co mají SVOJE potřeby. Volejte si pro naše rady. Zcela zdarma. Volejte a chtějte Johna. Vyděláme prachy ...... Jste vtaženi do hry, ve které jde o úspěch a hlavně o PRACHY. Máte možnost nahlédnout pod pokličku Walterova sázkařského impéria a sledovat úspěchy a růst Johnyho Anthonyho. Až máte strach, že to jednou skončí. A o to tady samozřejmě jde. Štěstí je totiž pomíjivé. Je to drama, které přesahuje hranice toho, co jste mohli vidět. Zde se totiž sází na štěstí. Výtečný Al Pacino!!!!!!, super McConaughey a R.Russo. Mám rád, filmy, které jsou o něčem. Třeba o životě. Zvlášť, jsou-li inspirovány skutečnou událostí. ()

Mgb21 

všechny recenze uživatele

Ale s odřenýma ušima. Film má dvě rozdílné poloviny. První je svižná, vtipná a člověk čeká co se z toho vyvrbí. Druhá půle ale zvolní a zaměří se spíš na jednotlivé postavy. Al Pacino je jako vždy úžasný, Matthew McConaughey mu zdatně sekunduje a Rene Russo je ta rozumná v pozadí. Pokud chcete oddychovku, pusťte si první půlku. Čekal jsem asi něco kapánek jiného, ale nakonec jsem díky Al Pacinovi spokojen. ()

Reklama

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"YOUR DATES LOOK LIKE THEY HAVEN'T MISSED A MEAL SINCE CHRIST DIED. SERIOUSLY, YOU'RE EATING LIKE YOU GOT A DATE WITH THE ELECTRIC CHAIR." ----------- Názov napovedá správne. Maximálna jazda na maximálny limit. Filmov o stávkovaní, peniazoch a športe je požehnane. Čo ale väčšine chýba, je absolútne dokonalý výkon level Pacino, slušne nadpriemerný sekundant, dobrý soundtrack a ohromne rýchle, až adrenalínové tempo. Two for the Money to má všetko. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Slusny film o rizikovom povolani, od ktoreho som cakal trosku viac. Mozno viac napätia alebo dramy, kde som predpokladal, ze sa Brandon dostane az do takych problemov, ze mu pojde o zivot. Nie, ze by ani raz nebol ohrozeny, ale to bola slabota a okrem toho sa prva polovica filmu pomaly rozbiehala, kym to uz zacalo byt konecne trosku napinave. Na druhej strane sa mi ako vzdy pacil vykon Ala Pacina, on sa snad pre taketo ulohy narodil a samozrejme aj vykon Rene Russo :-) ... 24.09.2008 ______ Al Pacino - (Walter Abrams) +++ Matthew McConaughey - (Brandon Lang) +++ Rene Russo - (Toni Morrow) +++ Armand Assante - (Novian) +++ Hudba: Christophe Beck +++ Produkcia: Jay Cohen, Rene Russo ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Slušně natočené drama o sázení ve sportu a o jeho kladech a záporech. V tomhle hazardu platí velmi jednoduché pravidlo, zkrátka jednou jsi dole a jednou zase nahoře. Al Pacino zahrál mistrovsky jako vždy, koneckonců od něj se nic jiného nečeká. Matthewa McConaugheyho moc rád nemám, ale tady mi vůbec nevadil a roli zvládl docela poměrně slušně. Vše doplňuje půvab Rene Russo. Ale nejzajímavější na tomto snímku je sledovat vztah mezi Pacinem a McConaugheym, který se mění z jedné strany na druhou...... ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • V čase premiéry filmu bolo číslo do Walterovej televíznej šou (1 800 BET ON IT) skutočne používaným kontaktom poradenskej kancelárie športových tipov. (U_S_O)
  • Dan Gilroy, manžel Rene Russo, napsal roli Toni přímo pro svou manželku. Sestra Russo se dokonce jmenuje Toni. (novoten)
  • Natáčelo se v kanadském Vancouveru. (M.B)

Reklama

Reklama