Reklama

Reklama

Skupina přátel se po autohavárii dostane do nepoužívané nemocnice, kde řádí šílený doktor a jeho personál. Začíná boj o přežiti. (xxvasa)

Recenze (125)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ten film by se měl jmenovat Panoptikum Hrůzy než Pitva. Kdybych to měl hodnotit po hororové stránce tak hodně dobré různých orgánů se zde válí hodně je to krvavé a obsahuje to hodně gore. Po dějové stránce je to už,ale bída v celém filmu přežije takřka až do konce feťák,který si zde chodí jak kdyby mu to tady patřilo a skoro nikdo ho nehledá. Navíc je to takový idiot,který si normálně v nemocnici dá jointa,když každou chvílí má jít na kontrolu svého stavu. Hlavní sestra je tak neschopná, že by nedokázala uhlídat snad ani novorozence v kolébce a o těch dvou kreténech trestancích ani nemluvím panebože však jen stačilo sedět u kamer a hlídat to nemůže být tak těžké. I policista má slušně vymleto v mozku (pokud nějaký teda má) jelikož jde do nemocnice, která má byt 3 roky zavřené a není a nepříjde mu to vůbec divné. Ke konci to už získává nádech parodie (viz chlápek s rozvěšenýma vnitřnostmi jako na vánočním stromku) a konec je zbytečně brzo utnut (přežil to nebo ne) 60 procent budu hodný ()

kosta73 

všechny recenze uživatele

No teda...! Něco tak povedeného jsem v rámci AFTER DARK HORRORFEST nečekal. AUTOPSY ( jak už napsal kolega Nick Tow ) je okatá pocta starým béčkům v moderním slušivém kabátku okořeněná notnou dávkou gore, které jakoby vypadlo z obalů alb raných Cannibal Corpse. S originalitou toto dílko nemá sice nic společného, ale to je mi úplně jedno. Má to spád a šmrnc, navýsost zajímavý výběr herců vše jen podtrhuje. Ještě teď, s odstupem zhruba tří hodin nemám důvod měnit názor...velmi nečekané a velmi milé překvapení. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem narazil na dobrou oddechovou naháněčku, která se neodehrává někde v domě či lese, ale v potemnělé nemocnici. Líbil se mi výběr herců, líbila se mi pointa a líbilo se mi jak to hezky odsejpá. Žádný zbytečný kecy, žádný hluchý místa. Prostě svižná krvavá zábava, kterou kazí jenom to nesmyslné chování postav a samozřejmě asi milion chyb a kravin. Ten závěrečný záběr na vnitřnosti byl opravdu mňamkózní (tento výraz pochází od uživatele Hrabo, snad mi promine :-D). 60% ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Pokud se vám, tak jako mně, z nemocničního smradu zvedá žaludek a celkově je vám to prostředí protivný, tenhle film vám k tomu, abyste svůj názor přehodnotili, moc nepomůže. Ale horor je to fajnej, některý scény vyloženě libový (některý už na mě byly docela dost- !SPOILER! třeba když ten maník šťoural palcem tej babě do lebky, bušil do ní pěsti a ona pak vrhla oběd do výstřihu :-), T-1000 si svoji roli Dr.Mengeleho docela užíval a na celým filmu je nejspíš to nejlepší. Slušné 3* ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Partia mladých ľudí nešťastnou náhodou uprostred ničoho zrazí neznámeho muža. Auto je rozbité, nemajú signál, nevedia ako privolať pomoc. Z ničoho nič sa na mieste objaví sanitka, ktorá všetkých naloží a odvezie do neďalekej nemocnice. V tejto budove sa však prvá pomoc rozhodne neposkytuje! O tom, že je gore v tomto snímku najsvetlejším hororovým prvkom, niet pochýb. To bolo skutočne excelentné. Poteší rýchly rozbeh. Po 20 minútach je divák presne tam, kde má byť. Nudiť sa určite nebude. K negatívam, ako inteligencii postáv sa radšej neradno vyjadrovať - 60%. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Při operaci Emily (Jessica Lowndes) hraje na gramofonové desce část árie „Si, mi chiamano Mimì“ z opery „La bohème“ od Giacoma Pucciniho. (Dino07)
  • Herec Ross McCall má tričko so známou punkovou skupinou Rancid. (Dzusta)
  • Ve scéně, kdy chce Jude (Ross McCall) otevřít láhev dusného plynu, Scott (Robert LaSardo) mu brání a říká, že může vyhořet. Oxid dusný je však bezbarvý nehořlavý plyn. (Perverz)

Reklama

Reklama