Reklama

Reklama

Recenze (17)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vysoká hodnocení a nadšené komentáře mi jsou trochu záhadou. Začne to naprosto úžasně a neskutečně atmosféricky, ale čím blíže konci to je, tím víc se ukazuje, že Argentovi tu byl děj zase úplně jedno. Jak vše skončí je naprosto jasné hned z druhé scény, postavy se chovají tak, jak by se žádný člověk nezachoval a nelogičností je tam pak naprostá hromada. A to už jsem si myslel, jak se mi od Daria Argenta bude něco konečně líbit, ale takhle ode mě už počtvrté získá naprosto stejnou známku - slabé tři hvězdy. On to u mě chudák nikdy neprolomí. Slabé 3* ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutečná lahůdka, mistrovské dílo s fantastickou hudbou, u kterého je vlastně škoda, že je "zapadlé" v tomhle televizním seriálu, v rámci kterého samozřejmě vyčnívá nad ostatní. Příběh Jenifer je děsivý, vzrušující, dojemný i nechutný zároveň a v mých očích je to fakt velká podívaná, která fanouškům žánru rozhodně nesmí uniknout. Ačkoliv jsem se tvorbě Daria Argenta zatím vyhýbal a hodlám v tom pokračovat, Jenifer by byla škoda nevidět... myslím epizodu, ne tu ženskou s božským tělem. Příspěvek do seriálu je to toiž zábavný, děsivý... ale, vždyť to už máte napsané výš. Pro slabé žaludky to ale asi fakt není... 100%. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sudá čísla seriálu sluší. Po sračkové jedničce přišla perfektní dvojka, po zmršené trojce skvělá čtyřka od Argenta. Jenifer je fajn postava, má i fajn postavu, ale o to hnusnější hlavu. Je přítulná, ale ráda papá lidi. V mužích vzbuzuje prapodivnou směsici soucitu, žádostivosti i odporu. Jediné, co bych filmu vytknul je skutečnost, že si tvůrci příběh hodně zjednodušují. Copak Franka nepostrádali v práci? Copak nikdo nepátral po té ztracené asijské holčičce? A proč nakonec Frank táhne Jenifer kamsi do lesa a nezamorduje jí hned na místě? Ale vypnete-li trochu mozek, je to parádní žánrová oddechovka. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dario Argento sa vytasil s epizódou kde policajt zachráni pred nejakým šialencom ženskú s ksichtom ako minotaurus. Neustále na ňu musí myslieť a tak si ju berie z ústavu domov. Ona však rada žerie živé mäso a zároveň šuká ako diabol, takže ju len ťažko opustiť a po zjedenej mačke a dievčati od susedov obaja berú roha. Perverzná pombinácia sexu a hnusu funguje, akurát že príbeh úplne kašle na nejaké dôsledky. To že policajt vezme podivnú Jennifer len tak z ústavu a potom si zmiznú nikto nerieši, o mŕtvolách okolo nehovoriac. No a ten koniec je presne taký aký som dúfal že nebude, teda klasický kruh keď to celé pokračuje ako začalo. Radšej ho mohla utrtkať na smrť, aspoň by z toho ten chudák niečo mal. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K hororu má tento díl asi tak blízko, jako kterákoli pohádka. Nicméně tenhle počin je vážně neuvěřitelně vtipný. Snímek pojednává o dívce Jenifer, jak název napovídá, která má tělo ženy, ksicht čehosi neidentifikovatelného a duši ďábla. Vždy si vyhlédne nějakého pána, s kterým provádí divoké páření a vše ostatní v okolí požírá. Pán pak neplechu maskuje. Úplně mě okouzlil závěr ve stylu: "I vy můžete potkat Jenifer." ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama