Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinka kamarádek společně slaví Vánoce. Bohužel v domě, kde před patnácti lety došlo k tragédii. Legenda vypráví, že malého Billyho zneužívala vlastní matka. Zamykala ho ve tmě na půdě a dolů směl jen o Vánocích. Když zjistil, že Santa Claus není, brutálně zabil svého otčíma, sestru i nenáviděnou matku. Znuděná děvčata vytrhne z vánoční pohody nejprve několik obscénních telefonátů. Později začne jedna po druhé mizet. Mrazivý sváteční večer a nezvaný host, který si přišel splnit své nejtemnější sny... (Intersonic)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (212)

tron 

všechny recenze uživatele

„Kýbeľ na grcanice som ti dala vedľa postele, šťastné spičené Vianoce.“ Príjemne priamočiara morbidita plus príjemná vianočná atmosféra rozľahlého domu plného upokojujúcich elektrických sviatočných výzdob. V teplej obývačke krb, v rádiu koledy a za oknami hustý sneh, proste ideálna kulisa pre krvavý horor, v ktorom voňajú mäsové koláčiky. K tomu atraktívne progesterónové a estrogénové herecké obsadenie. Ale aj scenár, ktorý sme už toľko krát videli (vrátane žánrových klišé a nelogického jednania postáv) a ktorý robí z ČIERNYCH VIANOC 2006 len ďalší povinný žánrový zárez do rukoväte. P.S. Jedná sa o remake snímky z roku 1974, ktorá je pokladaná za otca vyvražďovačiek (štyri roky pred Carpenterovým HALLOWEENOM). ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

No, životní příběh Billyho, jeho matky a jeho sestry/dcery mě dost bavil, byl dobře natočenej a vymyšlenej, ale jinak jsou Černé vánoce jen dalším zřejmě (protože původní film ze sedmdesátých let jsem neviděl) nepovedeným remakem, který, snad vyjma docela zajímavého a místy nechutného způsobu odpravování členek sesterstva, trpí skoro všemi neduhy současných amerických mainstreamových hororů o/pro teenagerech/y. Ten konec v nemocnici si mohli kliodně odpustit, to už je jen trapná nastavovaná kaše. ()

Reklama

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Nech je to aj remake... ja som sa bavil a ked može niekto dat Hostelu 5 či 4* tak ja možem dat tomuto 4*. Nech vyjde DVD :) EDIT: Tento rok som si to pozrel tiež a už mi to na 4* neprišlo, ale možno som nemal ten správny den :) Celá recenzia: TU ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Hrozná nuda, vraždí se snad v každým záběru, ale pořád stejně dokola, příběh vůbec nedává smysl!! Herečky jsou maximálně nesympatický, takže jsem se těšil až všechny zhebnou!! Jednou větou: Vánoce jsou milé svátky, doma pěkně odpočíváš, na pohádky se furt díváš, kdybys ale nebyl vůl...na půdě bys nezhebnul!! ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Skoro-hovadina. Ale co musím ocenit, je, že hned od začátku filmu to má spád. Musíme samozřejmě pominout klasickou americkou demenci v blázinci, kdy hlídač je prostě un-logic-man. Dialogy jsou trapné. Škoda také že deadgirl numero III zemřela tak brzo, byla z nich nejhezčí...Rolničky, rolničky, kdo pak vám dal hlas ()

Galerie (41)

Zajímavosti (15)

  • Amanda Seyfried si vyzkoušela hlavní roli Kelli Presley, tu nakonec ztvárnila Katie Cassidy. (Stocki)
  • Kristin Cavallari odmítla roli Kelli. (Stocki)
  • Film měl původně jiný konec, ale po testovací projekci bylo rozhodnuto, že se musí přetočit. (Dlee)

Související novinky

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

30.06.2009

Samozřejmě v remaku. Hollywoodská studia už vyzobala snad všechny slavné hororové série, teď půjdou i po těch méně slavných. Americký vlkodlak v Londýně je sice žánrovou klasikou, ale zůstal spíš v… (více)

Reklama

Reklama