Reklama

Reklama

V temném lese

  • Španělsko Bosque de sombras (více)
Trailer

Mladí manželé, Ledoyen i Considine, přijíždějí na návštěvu ke svému příteli. Když v lese najdou děvčátko se znetvořenými dlaněmi, jejich klidný letní výjezd se promění v horror. Pokoušejí se ji pomoci a vezmou ji pryč z domu, kde byla vězněna. Bohužel její ochránci, místní vesničané spustí hon na manželský pár v lese... který tak dobře znají! (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Shit 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to působí jako dalších tucet thrillerů nebo hororvých subžánrů hixploitation se zabíjáckýma vesničákama a hodnýma turistama,ale zmýlená neplatí, Blackwoods je mnohem víc, postavy nejsou vůbec takhle jednoduchý a ani příběh. Navíc Gary Oldman tu je naprosto úžasnej a nebýt zajímavě pojatý postavy Paddyho Considinea, tak by film byl jen jeho. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Srovnání se Strašáky je tady tolik, že se tomu svému plánovanému můžu v klidu vyhnout a rovnou pochválit výbornou atmosféru, kterou má na svědomí především příroda, kamera a zdánlivě poklidné tempo připravené kdykoliv zrychlit, no a samozřejmě Garyho Oldmana. Závěr filmu byl velice sugestivní a zároveň k zamyšlení. Tak to mám rád. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Pre všetkých tvorcov, ktorí sa zišli pri tvorbe tohto snímku bolo veľkou cťou spolupracovať s hviezdou menom G.Oldman. Na obrazovke je to vidieť a ako sebaistý Paul, na seba strháva najviac pozornosti. Príbeh nenudí, blúdenie a naháňanie sa s vesničanmi po temných lesoch je napínavé, horšie to je, keď sa jedna z hlavných postáv poberie na druhý svet (nechcem spoilerovať). Od tohto momentu cítiť ako tvorcom došiel dych a film stratil na dramatičnosti. Film stojí za pozretie a aj, keď sa prikláňam k štyrom hviezdičkám, tak iba kvôli G. Oldmanovi. Inak za tri. 70%. ()

Vědma 

všechny recenze uživatele

Potenciál to rozhodně mělo, a mělo to Garyho Oldmana. Mohlo to být napínavé a v podstatě to i bylo, ale filmu podrazila nohy ta snaha o vztahovou psychologii a strašné nedotaženosti a nelogičnosti. Kdyby se na to vykašlali, využili víc to dítě a míň toho tragéda, který jednal tak debilně, že doteď nevím co si o tom mám myslet, mohl to být vzhledem k prostředí a příběhu výborný thriller.( A kdyby ta holčička byla vlkodlak, tak i horor.) ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nuž, sedliaci sú sedliaci, pričom užiť si s kozou nie je jedno a to isté ako s nastajlovanou blondskou. To srdcu skrátka nerozkážeš. Samotnému snímku pomerne dosť dlhú dobu trvá kým sa rozbehne, čo je jeho najväčšia devíza. Od poslednej tretiny si človek sľubuje najmä výraznejšie hixplo vsuvky, no bohužiaľ, tie príliš priestor nedostávajú. Ako “obyčajný” film “V temnom lese” vysloveným sklamaním nie je, no od horor žánru má na míle ďaleko .. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama