Reklama

Reklama

V temném lese

  • Španělsko Bosque de sombras (více)
Trailer

Mladí manželé, Ledoyen i Considine, přijíždějí na návštěvu ke svému příteli. Když v lese najdou děvčátko se znetvořenými dlaněmi, jejich klidný letní výjezd se promění v horror. Pokoušejí se ji pomoci a vezmou ji pryč z domu, kde byla vězněna. Bohužel její ochránci, místní vesničané spustí hon na manželský pár v lese... který tak dobře znají! (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Násilí vedoucí člověka až za "point of no return" aneb baskické hvozdy, Oldman s kartáčem pod nosem a náměty, které už dávno kdosi zpracoval a líp. Zručně natočený thriller doplácející na nejasnosti v logice i motivaci, v němž zaujal (krom Garyho) snad jen westernový závěr s hracím strojkem. Doufám, že za ten nápad dostal režisér pár dolarů navíc.. ()

Vědma 

všechny recenze uživatele

Potenciál to rozhodně mělo, a mělo to Garyho Oldmana. Mohlo to být napínavé a v podstatě to i bylo, ale filmu podrazila nohy ta snaha o vztahovou psychologii a strašné nedotaženosti a nelogičnosti. Kdyby se na to vykašlali, využili víc to dítě a míň toho tragéda, který jednal tak debilně, že doteď nevím co si o tom mám myslet, mohl to být vzhledem k prostředí a příběhu výborný thriller.( A kdyby ta holčička byla vlkodlak, tak i horor.) ()

Reklama

Arkos 

všechny recenze uživatele

Tak v žádném případě se nejedná o horor, ale spíše o thriler. Film není špatný, ale bohužel občas příliš zdlouhavý a tím i nudný. Postrádám tu větší napětí a vadí mně občasné nelogické jednání hlavních postav. Přes to všechno se na film dá celkem v pohodě dívat a překvapivě jsem se občas slušně bavil. Celý film o dost zvedla přítomnost Garyho Oldmana. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Pokus o napodobení filmu "Jako štvaná zvěř "se nevydařil. První polovinu se nic neděje, občas se jedni manželé pohádají, občas kamera rychle přeostří na jinou postavu. Zřejmě aby divák samou nudou neusnul. V druhé polovině se již občas něco přihodí a film začíná být málem i napínavý. Poměrně rychle potom uběhne k pitomé pointě. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Oblíbený námět měšťáci kontra divní a nepřátelští burani, tentokrát z kastilského venkova sedmdesátých let. Tři hvězdy mi přišly málo, protože tohle není jen tak obyčejný oddechový thriller, je v něm i něco málo psychologizování a několik výrazných a dobrých herců. Postavy se sice chovají trochu divně (hlavně Lucy), ale vem to čert, atmosféru má tenhle film tak hustou, že by se dala krájet. Závěr s holčičkou s opičími packami a hracím strojkem je hodně působivý, Španělé opět zabodovali. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama