Reklama

Reklama

Ozbrojení a nebezpeční

Trailer 1

Matt Dillon, Jean Reno a Laurence Fishburne vévodí hvězdnému obsazení tohoto napínavého akčního thrilleru. Ozbrojený doprovod mimořádně cenné zásilky riskuje vlastní život, když se pouští do nebezpečné akce ... proti vlastnímu zaměstnavateli. Muži, vyzbrojeni zdánlivě dokonalým plánem, se chystají vydělat pořádný balík, aniž by komukoliv zkřivili jediný vlas. V sázce je čtyřicet milionů dolarů, když se však do akce připlete nečekaný svědek, jejich plán se sesype jako domeček z karet. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (282)

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Akční béčko, které se odehrává okolo vyloupení jednoho s trnsportních vozů Eagle Shield Security. Ale jako vždy se něco zase posere. Velmi slušný začátek, kdy jsem si naivně myslel, že se bude pokračovat ve stylu The Italian Job. Nestalo se tak. Ze sympatických hrdinů se vyklubou záporáci a vše se tak nějak řítí dolů. A že záporáci nebyli jen tak někdo. Matt Dillon, Laurence Fishburne, Jean Reno a Amaury Nolasco. Ale jako svižný akčňák na páteční večer dostačující. Dobrá hudba a 60%. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Antal potvrzuje svůj vysokofrekvenční řemeslný talent, když přichází s prudkým akčním výplachem, v kterém není díky jeho zručné režii a pro samý drajv takřka čas na přemítání nad žalostně děravým scénářem (především rozhodování postav v mezní situaci a změny v jejich chování jsou často přinejlepším těžko uvěřitelného rázu), na nějž záhy navazuje naditý, ale herecky zabitý casting. 5/10 ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Vopred som si o deji nič nečítal, preto som bol aj prekvapený jeho vývojom. Spočiatku máte dojem, že týmto chlapíkom budete držať palce a budete sledovať, ako budú unikať policajtom a nakoniec si užijú "zaslúžený predčasný dôchodok" s balíkom peňazí. Zvrat však nastáva pomerne skoro a veci už nemôžu ísť podľa plánu. Film pôsobí ako vystrihnutý nie z 90. rokov, ale hneď z rokov sedemdesiatych a sluší mu to takto. Herci sú presne obsadení, len ten Reno mohol byť viac využitý a nakoniec aj Fishburne. Dillon je ale perfektný a aj neznáma tvár v hlavnej úlohe potešila. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Prva polovica filmu je velmi solidna. Pribeh je dobre nacrtnuty, hlavna postava dostatocne sympaticka, reziser dostatocne zaujme roznymi zaujimavymi kamerovymi zabermi, ale v momente kedy sa ma konecne zacat akcia sa vsetky postavy prepnu do ultradebilneho modu, dej prestava davat zmysel a namiesto solidneho B-ckoveho lupeznickeho thrilleru zrazu sledujeme ten nejubohejsi vyvrazdovaci C-ckovy horor. A Reno vyhrava cenu za najzbytocnejsiu postavu vo filme za rok 2009. Talentovany Nimród Antal ma podobne nestastnu ruku na scenare ako dalsi nedoceneny reziser James Wan. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (4)

  • Film bol omylom zadarmo dostupný na PlayStation Network ešte stále počas toho, ako sa premietal v kinách. Chyba bola rýchlo opravená, no film si stihlo stiahnuť niekoľko tisíc ľudí. (Real Tom Hardy)
  • V celém filmu je pouze jedna mluvená ženská role a tou je žena ze sociální služby, co se snaží odbrat Tyaovi bratra. Její role byla kratší než 4 minuty. (c.tucker)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama