Reklama

Reklama

Bývalý agent CIA Frank Moses (Willis) dává znovu dohromady svůj svérázný tým elitních agentů, aby s jeho pomocí vypátral ztracenou přenosnou jadernou zbraň. Aby uspěl, bude muset odolat hordám zabijáků, teroristů a mocichtivých vládních úředníků, kteří se superzbraně snaží zmocnit. (Bontonfilm)

Videa (43)

Trailer 1

Recenze (788)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak po pravde po nudny a trapny jednicce jsem cekal dalsi stupidni vejplach ale ono to nakonec tak spatny neni teda ne ze by to bylo buhvijak akcnejsi nez prvni dil taky je to dost ukecanej film ale tady mi ta akce prisla lepsi napaditejsi a vic mne bavila to sice nemeni nic na mym nazoru ze plesatej Willis mne nebere ale tady se aspon narozdil od napr totalne odflaknutnutyho Die hardu 5 aspon trochu snazi a dokonce si strihne i souboj s tim Korejcem Lee kterej je mimochodem docela zabavnej a scena ve ktery strili z otevrenych zadnich dveri dodavky po Willisovy z velkyho kanonu mi pripomnela Arnieho v Konecny dale je tu pak scena automobilovy honicky pri ktery litaji auta a hraje hudba od moji oblibene kapely Linkin park neco takovyho mne proste nemuze nebavit no co se ostatnich hercu tyce tak Malkovich mi tentokrat nijak extra dobrej neprisel spis nevyraznej a vetsina tech zenskych tam je vylozene otravna jestli je nekdo uplne maximalne oldschol tak je to bezkonkurencne dabelsky Anthony Hopkins ktery nema chybu a suverene strka do kapsy cely zbyvajici herecky osazenstvo tohoto filmu takze abych to shrnul porad to neni nic nezapomenutelnyho nebo kultovniho ale narozdil od nudny a podprumerny jednicky je to o tridu lepsi a na lehky nadprumer to vystaci PS ty vole Esdalone zdravim tebe a dalsi podobny chytraky film viden v Ceske republice! to cumite co? ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Průměrná akční zábava, která je snad až dokonale průměrná. Příběh o ničem, pár scén jsou vykrádačky, herecké osazenstvo je silné, ale místy každý z nich zabolí (snad jen krom Byeong-heona), nijak moc jsem se ani nenasmál. Jo, na druhou stranu jsem to úplně v pohodě dokoukal, takže nemám důvod hodnotit podprůměrně, ale zítra nebudu vědět, že jsem to viděl, natož o čem to bylo. To nevím už ani teď, 30 minut po skončení filmu. Po přečtení zdejších komentářů shledávám tento film velice zajímavý tím, že se každýmu líbí něco jinýho ve stylu "všechno je nahovno, všechno je skvělý" a "každej si tam najde něco, co ho pobaví, a taky něco, co ho nasere". Takže zvedám na červený. 70% ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Tohle jsou filmy, kde mně nějak výrazně nejde o děj, ale bavím se jen pohledem na holky a kluky v důchodu jak se vzájemně pudrujou a nebo kohokoliv, kdo se jim připlete do cesty, to je celkem fuk. Kdo by to řekl do Helči, že dá takovou roli a to na 100% :-) Přes těch sto už je snad jen John s jeho obličejovou mimikou a suprovými hláškami. Bruceovi zase stačí, že se jen postaví před kameru a my holky za kamerou nestačíme achjojovat:-) Monitor mám sice jak cedník, ale já se bavila a viděla se v Mary Louise Parker a v jejím přístupu k vyjednávání a zbraním:-) Po herecké stránce to bylo snad vynikající i díky tomu, že je to natáčení muselo bavit, dokonce i ten většinou vážný Anthony vypadal, že si tu svou roli geniálně šíleného vědce zahrál s velkou chutí. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Minule byli naši důchodci akčně zábavní, teď jsou již jen akční. Jedinou postavou, která mě dokázala okouzlit je Helen Mirren. Tak nějak mě přišlo tohle pokračování zbytečné. Bruce Willis se mě nějakou dobu pěkně zajídá, zvláště když si divák uvědomí že jsou mu fanoušci u zadku a hraje jen kvůli penězům. Krev neexistuje a tím pádem se stává jakákoliv akce nevěrohodná. Závěrečný zvrat by dokázal překvapit snad leda batole a divím se že jej pan Hopkins neprokoukl, když jinak věděl vše a o všem. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Takisto ako Slyho parta, aj z tejto treba rýchlo vytrieskať ešte zopár dolárov v kinách, kým ešte nieje väčšina z hlavnej party na infúziách a v starobincoch. Zatiaľ im to šlape, prekvapivo lepši to celé vyzerá pred kamerou, kde je cítiť chémiu, dobrú náladu a pozitívne vzťahy medzi hercami vidno, že tieto charaktery ich bavia. Škoda, že to celé padá na hubu vďaka smiešnemu príbehu, v ktorom aj Anthony Hopkins (herecky brilantný) vyznie ako najtuctovejší záporák všetkých čias z radov béčkových kazetových filmov deväťdesiatych rokov. Presúvanie destinácií mi až tak nevadilo, malo to celkom fajn comicsový nádych, ale malo to byť zamerané na dospelejšieho, náročnejšieho diváka, aj keď viem, že podstatou je pozerať sa na to s nadhľadom. Tieto predvídavé zápletky sa ale dávno nedajú len tak nezamaskovať. Aj keď obsadenie je úchvatné, akcia svižná a technicky vycibrená. 65%. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (30)

  • Při střelbě, kdy Han Cho Bai (Byung Hun Lee) střílí z rotačního kulometu umístěného v dodávce po Frankovi (Bruce Willis) a Marvinovi (John Malkovich), je v záběru na prázdné nábojnice vidět, že se jedná o slepé náboje. (ledofredo)
  • Sekretářku Kelly, kterou na začátku filmu zastřelí Jack Horton (Neal McDonough), hraje anglická herečka a modelka Emma Heming, která se v roce 2009 provdala za herce Bruce Willise (Frank). (Koldyn)

Související novinky

Bruce definitivně po záruce?

Bruce definitivně po záruce?

17.05.2013

Ale kdepak. I když už se frekvencí výskytu ve filmech různých kvalit snaží dohnat Nicolase Cage, daří se mu nesrovnatelně lépe. Jeho poslední tři filmy (Looper, dvojka G.I. Joe a pátá Past) byly… (více)

Třetí cesta Billa a Teda? Keanu je pro.

Třetí cesta Billa a Teda? Keanu je pro.

15.08.2012

Tak trochu zhulené sci-fi komedie Skvělé dobrodružství Billa a Teda a Neskutečná cesta Billa a Teda z přelomu 80. a 90. let můžete milovat nebo si u nich klepat na čelo, ale kultovní status jim… (více)

Padoušský casting: Thor 2, Red 2, Iron Man 3

Padoušský casting: Thor 2, Red 2, Iron Man 3

29.05.2012

Hrdina je jen natolik dobrý, jak kvalitního zlosyna dokáže zdolat. Pokračování komiksových hitů dostala v tomto směru mimořádně vydatné posily. Penzionovaní agenti ze složky Red (vrátí se Bruce… (více)

Red 2 a Las Vegas: Palba a kalba s důchodci

Red 2 a Las Vegas: Palba a kalba s důchodci

12.05.2012

Valí se na nás dvě seniorské týmovky. Jedna akční, druhá komediální. Začněme s Red 2, jehož premiéra byla stanovena na 2. srpen 2013. Bruce Willis, John Malkovich, Helen Mirren a Mary-Louise Parker… (více)

Reklama

Reklama